Super League preview. Το “πρέπει”, τα σερί και η ώθηση

Super League preview. Το "πρέπει", τα σερί και η ώθηση

Φτάσαμε στην 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το koubanezos.gr έρχεται με ένα ακόμη Super League preview.

ΑΕΛ – Βόλος

Έπεσε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας η Λάρισα μετά την ήττα στο Χαριλάου. Δυσκολεύεται, υπερβολικά, να δημιουργήσει ”καθαρές” ευκαιρίες. Χωρίς γκολ στα τελευταία της 6 παιχνίδια, ενώ εντός έδρας συνολικά έχει μόλις 3 τέρματα σε 8 αναμετρήσεις. Υποδέχεται τον Βόλο που ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό, χωρίς βέβαια να είναι εμφανώς κατώτερος. Ενώ εσχάτως στα παιχνίδια του σημειώνονται λίγα γκολ (6 στα 7 τελευταία under 2,5). Με βάση τα δεδομένα, λοιπόν, αξίζει το under 2 τέρματα σε απόδοση 2.13.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr.

Αστέρας Τρίπολης – Άρης

Πέρασε με 1-0 από την Κρήτη ο Αστέρας, χωρίς βέβαια να είναι καλύτερος από τον ΟΦΗ, εδραιώνοντας, όμως, τη θέση του στην πρώτη εξάδα. Λείπει και απόψε ο Μπαράλες, επιστρέφουν Κότσιρας και Βαλιέντε. Ο Άρης, που κινείται σε ρυθμούς Μήτρογλου, νίκησε την ΑΕΛ ακολουθώντας το πλάνο του, γρήγορο γκολ και διαχείριση. Δεύτερη νίκη χωρίς τον Μπαράλες εκτιμώ πως είναι δύσκολο να πετύχει ο Αστέρας, το Χ2 με under 3,5 στο 1.75 είναι καλή επιλογή.

Παναθηναϊκός – Λαμία

Πέμπτη νίκη στη σειρά ο Παναθηναϊκός, όλες με μηδέν παθητικό και λίγα τέρματα, ενώ επιστρέφουν Σένκεφελντ και Αλεξανδόπουλος. Θα είναι μεγάλο πισωγύρισμα ενδεχόμενη απώλεια στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τη Λαμία, η οποία ναι μεν έρχεται από σερί τριών αήττητων αγώνων, δεν είναι, όμως, στο επίπεδο να κοντράρει το Παναθηναϊκό εκτός έδρας. Το να συνεχίσει, λοιπόν, το σερί της η ομάδα του Μπόλονι, νίκη δηλαδή με under 3,5, πληρώνει στο 1.80 και νομίζω πως αξίζει.

ΟΦΗ – ΑΕΚ

Μετά από ένα σερί 6 αγώνων χωρίς ήττα η ΑΕΚ, ηττήθηκε από τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ, αποτέλεσμα που μετέτρεψε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ σε must-win, καθώς σε ενδεχόμενη απώλεια θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η γκρίνια στην ομάδα. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου, παρότι στάθηκε καλά με τον Αστέρα, δεν κατάφερε να πάρει ούτε έναν βαθμό και ουσιαστικά τελείωσαν οι όποιες ελπίδες της για την εξάδα. Κακή εντός με μόλις 2 νίκες σε 10 αγώνες. Το γεγονός ότι για την ΑΕΚ το παιχνίδι έχει μέσα του πολύ «πρέπει» με οδηγεί στο διπλό στο 1.80.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας.

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός

Αγωνίστηκε με θάρρος μέσα στο Καραϊσκάκης ο ΠΑΟΚ, δεν κατάφερε, όμως, να φύγει με κάποιον βαθμό, μένοντας αρκετά μακριά από την κορυφή. Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θαρρώ πως προσφέρεται για κάποιου είδους αντίδραση μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Βοηθά και ο τρόπος που αγωνίζεται η ομάδα του Δέλλα, η οποία απέσπασε πολύτιμο 1-1 με τον Ατρόμητο. Ουάρντα και Κρμέντσικ έδωσαν ώθηση επιθετικά στον ΠΑΟΚ, το να σκοράρει over 2,5 τέρματα στον αγώνα πληρώνει στο 1.87 και είναι μία καλή επιλογή.

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος

Επιτέλους νίκη για τον ΠΑΣ και μάλιστα μέσα στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ. Δεν αξίζει βάσει εικόνας να έχει τόσους λίγους βαθμούς, πολλά παιχνίδια δεν τα νίκησε παρότι ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο. Το διπλό αυτό μπορεί να του δώσει ώθηση ώστε να χτίσει ένα καλό σερί. Ο Ατρόμητος για ένα ακόμη παιχνίδι εκτός έδρας δεν κατάφερε να νικήσει, μένοντας στο 1-1 με τον Παναιτωλικό. Μόλις 1 νίκη σε 9 αναμετρήσεις μακριά από το Περιστέρι, με ψυχολογία ο ΠΑΣ, το 1Χ με over 1,5 βρίσκεται στο 2.02 και αξίζει.

  • Εγγραφείτε στο Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές.

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός

Μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον Ολυμπιακό, παρότι ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι από τακτικής άποψης, η διαφορά ποιότητας και κλάσης έκανε την διαφορά. Ο Απόλλων μετά από αήττητο 6 αγώνων εκτός έδρας ηττήθηκε με 1-0 από τη Λαμία. Εντός έχει κάκιστο ρεκόρ με 1-1-6. Το διπλό με no goal στο 1.70 αποτελεί μία καλή επιλογή, άλλωστε με χαμηλότερης δυναμικής ομάδες ο Ολυμπιακός δύσκολα δέχεται καθαρές ευκαιρίες, πόσο μάλλον γκολ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις