Ηταν δίκαιο και έγινε πράξη

Ηταν δίκαιο και έγινε πράξη

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!

Άργησε κάτι χρόνια, τελικά, να γίνει πράξη αλλά… έγινε. Καθότι, κατ’ Αλ6, ήταν δίκαιο. Μετά από πολλά ταξίδια, αρκετά διαφορετικά μετερίζια, ο Koubanezos απέκτησε, επιτέλους, το δικό του… σπίτι. Όχι πια «φιλοξενούμενος» σε διάφορα sites.

Κατ’ αρχάς, να συστηθούμε, και σπάνια γράφω με σοβαρό ύψος, κοιτάξτε να συνηθίσετε ό,τι θα ακολουθήσει, το πιο αλέγρο στυλάκι μου.

Ο Koubanezos «γεννήθηκε» το 2000 ως στήλη, σε ένα από τα ελάχιστα sites που υπήρχαν από τα τέλη των 90s. Ξεκίνησε η στήλη από το Sportnet.gr που τότε είχε… απέναντί του άλλες δύο πλατφόρμες που δεν υπάρχουν σήμερα: το Sportaction και το Sport (πρώην Sportline). Άλλες εποχές, πολύ πιο ρομαντικές.

Και με την παράλληλη άνοδο του στοιχήματος, καταπιάστηκα και με αυτό. Για χρόνια. Είτε μπροστάντζα, με στήλη, είτε μετέχοντας σε forum (είπαμε, άλλες εποχές), είτε με περάσματα από κάτι συνδρομητικά. Τα τελευταία χρόνια έμεινα μακριά από τα φώτα αλλά ήρθε η ώρα αυτά να ανάψουν. Για τα καλά.

Το δούλευα εδώ και καιρό ως ιδέα. Και όταν είδα ότι δημιουργείται μια καλή, δυνατή ομάδα, πείστηκα: είχε έρθει η ώρα για το Koubanezos.gr. Εννοείται, κάθε αρχή και δύσκολη, ενδεχομένως τεχνικής φύσεως ή κάτι άλλο, θεωρείστε πως μέχρι τα τέλη του μήνα πάμε σε… beta edition.

Και δεν είμαστε δα και λίγοι. Χέρια, πολλά χέρια. Χέρια με εμπειρία, χέρια με ταλέντο, χέρια με γνώσης. Συν, οι απαραίτητες συνεργασίες. Αλλοι θα φύγουν, άλλοι θα έρθουν, στόχος είναι το Koubanezos.gr να καθιερωθεί. Θα βρείτε στήλες, ενυπόγραφες ή μη, θα βρείτε ειδικά στοιχήματα, θα βρείτε μπάσκετ, ως και E-sports και σνούκερ θα διαβάζετε. Όπως και ειδησούλες και, σταδιακά, θα προστίθενται περισσότερα.

Καλή αρχή να έχουμε. Για ευχές, κατάρες, κριτική, αποθέωση, απορίες, ιδέες., ακόμη κι ένα CV ρε παιδί μου, στο koubanezos@gmail.com.

Και έρχονται κι άλλα. Βήμα βήμα. Θα φτιαχτεί κάτι καλό εδώ, θα σας αρέσει, πιστέψτε με… Καινοτομίες, έξυπνες στήλες, ενασχόληση με κάθε σπορ, ακόμη και κάτι από… beto (για μυημένους).

Hasta la victoria siempre. 

Koubanezos

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις