Τρεις, για πρώτο γκολ

Τρεις, για πρώτο γκολ

Ο… τρελο-Απόλλωνας υποδέχεται τον Άρη στη Ριζούπολη, δεν έχει νίκη από την πρεμιέρα στην έδρα του (, 1-0 την ΑΕΛ με πέναλτι στο 90’!), μάλιστα έχει κερδίσει τα τέσσερα τελευταία του εκτός και έχει χάσει τα τρία τελευταία εντός! Ο Απόλλωνας έχει δεχτεί εννέα φορές πρώτος γκολ, έχει χάσει τις οκτώ, ενώ στα Γιάννενα κατάφερε να νικήσει. Ο Αρης έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά τον Ολυμπιακό, με 11 γκολ (εκ των οποίων τα 8 στο πρώτο ημίχρονο) και έχει μόνο νίκες στα ματς που προηγήθηκε στο σκορ (9/9).

Μπέρδεμα; Ναι. Αλλά το να προηγηθεί ο Αρης, έχει λογική…

Ρισκαδόρικη σκέψη στο «Βίλα Παρκ» ανάμεσα σε Αστον Βίλα και Νιούκαστλ. Τρία σερί ματς δίχως νίκη οι «βίλατζερς» (0-1-2) και επτά οι «ανθρακωρύχοι» (0-2-5) που έχουν μόλις δύο διπλά στα τελευταία 12 αλλά χειρότερα δεν γίνεται. Θα το παλέψουν απόψε.

Και η κύρια επιλογή της ημέρας έρχεται από το Σαν Σεμπαστιάν, ανάμεσα σε Σοσιεδάδ και Μπέτις. Ναι μεν οι Βάσκοι έχουν προηγηθεί στο σκορ στα 11/19 φετινά τους αλλά δεν είναι και στην καλύτερή τους φόρμα. Αντίθετα, οι «βερδιμπλάνκος» νίκησαν με ανατροπή τη Θέλτα με δύο ασίστ του Φεκίρ και ισάριθμα γκολ του φορμαρισμένου Κανάλες. Ας το ζήσει… ανάποδα, το σενάριο, απόψε.

Αλλωστε προηγήθηκε στο σκορ τρεις φορές στο τελευταίο καρέ επισκέψεών της στην έδρα της Σοσιεδάδ.

Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Μονό
17:15
Απόλλων Σμύρνης – Αρης
Anytime score 0-1
1.90
Μονό
19:30
Σοσιεδάδ – Μπέτις
Anytime score 0-1
2.60
Ρίσκο
22:00
Αστον Βίλα – Νιούκαστλ
Anytime score 0-1
3.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις