Ευκαιρία και αντίδραση…

Ευκαιρία και αντίδραση…

Επιστροφή στη δράση φίλοι αναγνώστες μετά την αποχή μιας εβδομάδας. Τι να έγραφα μεσοβδόμαδα; Ότι όλα τα παιχνίδια τα βλέπω αμφίρροπα και no bet; Ειδικά με τα όσα έγιναν και στο κύπελλο, Βατερλώ κανονικό. Κρατάμε τα όσα έγιναν, θα μιλήσω εκτενέστερα για τα όσα είδα και στις αναλύσεις των παιχνιδιών, προχωράμε στο σήμερα και στα παιχνίδια της ημέρας.

Ευκαιρία βλέπω στον αγώνα της Ρεάλ Σοσιεδάδ που υποδέχεται την Μπέτις. Με φουλ αναπληρωματικούς προκρίθηκε η γηπεδούχος απέναντι στην Κόρδοβα για το κύπελλο. Μια πρόκριση που την ήθελε μετά τον αποκλεισμό της από την Μπαρτσελόνα για το Σούπερ Καπ. Έδειξε, αν μη τι άλλο, ότι έχει λύσεις από τον πάγκο και μπορεί να καλύψει τυχόν κενά, αν παρουσιαστούν. Η Μπέτις έπαιξε για το πρωτάθλημα στην εμβόλιμη και νίκησε με ανατροπή τη Θέλτα, με Φεκίρ και Κανάλες να έχουν εξαιρετική συνεργασία, με τον πρώτο να πασάρει και τον δεύτερο να σκοράρει. Αγκάθι το αμυντικό κομμάτι που δέχεται εύκολα γκολ, αν υπολογίσουμε και τις απουσίες στην άμυνα, το έργο δυσχεραίνει περισσότερο.

Περιμένω γκολ στο συγκεκριμένο ζευγάρι, εκατέρωθεν, σαν βασική επιλογή μου και δύο compo σε πολύ υψηλή απόδοση.

Αντίδραση περιμένω από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Αλαβές, που δέχεται την μία αποτυχία πίσω από την άλλη, με τον όρο -αποτυχία- να είναι πολύ κόσμια λέξη σε σχέση με αυτά που γράφονται και λέγονται. Ο αποκλεισμός από την Μπιλμπάο στο Σούπερ Καπ, εντάξει, περνάει λίγο στα ψηλά, γιατί οι Βάσκοι το κέρδισαν, η Ρεάλ έπαιξε με αλλαγές και διαφορετικό σύστημα, ενώ οι κακιές γλώσσες λένε ότι και η ίδια η Ρεάλ δεν ήθελε έναν αγώνα υψηλής έντασης με αντίπαλο τον αιώνιο εχθρό, ώστε να μην φορτωθεί κι άλλο το ήδη δύσκολο πρόγραμμα. Η ήττα στο κύπελλο από την Αλκογιάνο που τους χωρίζει το…. χάος το ίδιο, με βασικούς και με 10 παίκτες η αντίπαλος, πάει πολύ!

Highlight το ειρωνικό γελάκι και η απογοήτευση του Ζιντάν στο τέλος του αγώνα, που γεννάει την απορία τι γίνεται στα αποδυτήρια και πού πάει η ομάδα. Η γηπεδούχος, σε παρόμοια κατάσταση, με την μία ήττα να διαδέχεται την άλλη. Άλλαξε προπονητή, αλλά ακόμα έχει πολλά προβλήματα που πρέπει να λύσει, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Οριακό παιχνίδι από άποψη ψυχολογικής κατάστασης, άλλη μια ήττα και για τις δύο ομάδες ίσως να προκαλούσε σοβαρά ρήγματα στα θεμέλιά τους, ψάχνεται η Ρεάλ και θέλει να αντιδράσει, σε κακό χάλι η Αλαβές που μπάζει αμυντικά, στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει κιόλας στην Μαδρίτη, αλλά με το over σε τέτοιες αποδόσεις, το χέρι πάει από μόνο του, αξίζει το ρίσκο του και θα μπει στο παιχνίδι μου.

Καλή συνέχεια.

Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Μονό
19:30
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μπέτις
Goal/goal
1.75
Ρίσκο
19:30
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μπέτις
1Χ & goal/goal & over 3,5
4.50
Μονό
22:00
Αλαβές - Ρεάλ Μαδρίτης
Over 2,5
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις