Ο Ρόκας… ροκάρει στο Τελ Αβίβ

Ο Ρόκας... ροκάρει στο Τελ Αβίβ

Για ένα δευτερόλεπτο “καθυστέρησε” στην πάσα του Σέλβιν Μακ ο Παπαγιάννης να γυρίσει προς το καλάθι, το φάουλ έγινε πριν σηκωθεί για να καρφώσει και κάπως έτσι χάλασε το χθεσινό 3/3. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες αλλά είπαμε. Όταν παίζεις σωστά η στεναχώρια από την απώλεια κρατάει λίγο γιατί το ποντάρισμα ήταν σωστό.

Απόψε έχει μόλις τρία ματς ένα εκ των οποίων είναι της… αγαπημένης Χίμκι στην Τουρκία με την Εφές. Η ρωσική ομάδα κάνει αγγαρεία πλέον, παίζει ένα ημίχρονο καλά και μετά κάνει… πλάκα οπότε περιμένω από την Εφές όχι μόνο να κερδίσει αλλά να το κάνει με υψηλό σκορ. Το line είναι στους 170,5 πόντους αλλά επειδή η Εφές τους 90 θα τους ξεπεράσει χαλαρά και η Χίμκι επειδή το ματς θα γίνει προπόνηση θα είναι κοντά στους 80 θα ποντάρω στη νίκη της τουρκικής ομάδας με το over 170,5 στο 1.90.

Όσο για την επιλογή TL, η στήλη θα στηριχθεί στον Λιθουανό σκόρερ της Μπασκόνια, Ρόκας Γκιεντράιτις αφού βρήκα το over 1,5 εύστοχα τρίποντά του στο 1.80, πάρα πολύ καλή απόδοση αφού προσφέρεται πολύ πιο χαμηλά σε διάφορες εταιρείες (1.59). Ο Ρόκας θα… ροκάρει όπως έκανε στα προηγούμενα ματς αφού μετράει τέσσερα σερί με τουλάχιστον δύο εύστοχα τρίποντα όντας ο πιο αξιόπιστος σκόρερ της.

Μονό
19:30
Εφές - Χίμκι Μόσχας
1 & over 170,5
2.02
Μονό
21:05
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπασκόνια
Γκιεντράιτις over 1,5 εύστοχα τρίποντα
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις