Ως και 2.70 στο “Βικελίδης”

Ως και 2.70 στο "Βικελίδης"

Καλημέρα παικταράδες μου. Να ‘μαι και πάλι στις επάλξεις, μετά την απόχη μερικών ημερών. Η αλήθεια είναι, ότι μετά και το 3ο συνεχόμενο κουβά μέσα στο Γενάρη, η ψυχολογία μου δεν ήταν και στα καλύτερα της. Όσο και αν θεωρώ εαυτόν αρκετά έμπειρο στη διαχείριση ανάλογων καταστάσεων, η απαραίτητη καλή ψυχολογία, το καθαρό μυαλό στην ανάγνωση των αγώνων και κυρίως η αυτοπεποίθηση στη τελική διαλογή τέθηκαν υπό αμφισβήτηση.

Εν τέλει, πέραν της αποχής από τη στήλη, τα πολλά προσωπικά μηνύματά στήριξης, τα οποία έλαβα από πολλούς αναγνώστες και κυρίως τα 3-4 πολύ δυνατά ταμεία που πρότεινα στο κανάλι μας στο Τelegram και στη σελίδα μας στο Instagram, άλλαξαν άρδην τη ψυχολογία.

Απολογισμός

Παντελώς άστοχη η πρόταση της Δευτέρας, αφού το ματς ανάμεσα στην Μπράουνσβαϊγκ και τη Φορτούνα του Ντίσελντορφ είχε τη μορφή φιλικού χαρακτήρα. Με τις τελικές προσπάθειες να είναι ελάχιστες στις δύο εστίες, το ματς κατέληξε μοιραία στη λευκή ισοπαλία, διαψεύδοντας τις προσδοκίες μας για πολλά γκολ και θέαμα.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Θέλει να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία

Σήμερα το απόγευμα λοιπόν στις 19:30 ο 2ος στη βαθμολογία Άρης υποδέχεται τη 4η ΑΕΚ σε μια εξ αναβολής αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική της Superleague.

Ξέρω, σας κάνει εντύπωση που καταπιάνομαι με ελληνικό ματς, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην επτάμηνη παρουσία της στήλης. Η αλήθεια είναι δεν το παρακολουθώ στενά το ελληνικό πρωτάθλημα για πολλούς και διάφορους λόγους. Παρόλα αυτά εντόπισα στοιχηματική ευκαιρία, την οποία δεν σκοπεύω να αφήσω ανεκμετάλλευτη.

Ο Άκης Μάντζιος έχει δημιουργήσει φέτος ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο βασίζεται κατά κύριο λόγο στην ομαδική προσπάθεια. Μπορεί να λείπει ο σούπερ σταρ, αλλά η ομάδα λειτουργεί αποτελεσματικά σε όλες τις γραμμές και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους.

Μετά την ισοπαλία στο χθεσινό ντέρμπι της Τούμπας έχει την ευκαιρία σήμερα με ενδεχόμενη νίκη να πλησιάσει το πρωτοπόρο Ολυμπιακό στους 6 βαθμούς και να ξεφύγει από τον 3ο ΠΑΟΚ με 4.

Σίγουροι απόντες ο Μπερτόγλιο και Κουέστα λόγω τραυματισμών, αλλά με το ντεμπούτο στην αποστολή για το νέο απόκτημα της ομάδας, τον Νικόλα Ιωάννου. Ο Κύπριος αμυντικός αναμένεται να δώσει μια επιπλέον λύση κυριότερα στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Εποχή Χιμένεθ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πλέον είναι και πάλι στα χέρια του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος καλείται για πολλοστή φορά να την οδηγήσει στο δρόμο των επιτυχιών. Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντεμπούτο του, ο Ισπανός προπονητής πέτυχε δύο νίκες με Παναιτωλικό και Λαμία, δείχνοντας ότι δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής για να επιβάλει και πάλι το δικό του τρόπο παιχνιδιού.

Κομβικής σημασίας η απουσία του Τσιγκρίνσκι από το κέντρο της άμυνας αναγκάζει τον Χιμένεθ να βρει λύση για τη διάταξη της αμυντικής γραμμής, ενώ τιμωρημένος είναι ο Ινσούα. Αντίθετα η επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος προφυλάχτηκε στο ματς εναντίον της Λαμίας αλλά και η ανάρρωση του Σιμάνσκι από το κορωνοϊό, ενισχύουν τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Πέρσι επιβεβαιώθηκε 4 φορές

Δεν θα μπλέξω με σημεία καθώς θεωρώ, ότι πρόκειται για μια πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση απέναντι σε ισοδύναμες ομάδες. Θα είναι άλλωστε και η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για τη τρέχουσα σεζόν. Αυτό που όμως θεωρώ ότι αξίζει ως πρόταση και θα μπει στο παιχνίδι μου είναι να δούμε γκολ εκατέρωθεν.

Ο Άρης φέτος έχει σκοράρει και στα 7 παιχνίδια που έδωσε στο ”Κλεανθης Βικελίδης”, κάτι που έχει πετύχει και η ΑΕΚ ως φιλοξενούμενη πλην των αγώνων της με Ολυμπιακό και Ατρόμητο. Μπορεί σήμερα να λείπει ο Μπερτόγλιο και τα 5 γκολ του ,όμως ο Μπρούνο Γκάμα και ο Δημήτρης Μάνος έχουν τη ποιότητα για να σκοράρουν, απέναντι σε μια άμυνα που χωρίς τη παρουσία του Τσιγκρίνσκι αναμένεται σαφώς πιο ευάλωτη.

Η ΑΕΚ έχει σαφέστατα αρκετές και ποιοτικές λύσεις στην επίθεση με κυριότερη αυτή του Ανσαριφάρντ,ο οποίος είναι και πρώτος σκόρερ της με 9 γκολ και γνωρίζει ότι με ενδεχόμενη νίκη σήμερα θα βρεθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Στη περσινή σεζόν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν 5 φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο με το αμφίτερμα να επιβεβαιώνεται στις τελευταίες 4 εξ αυτών.

Δεν θα έπρεπε λοιπόν να προσφέρεται ως αουτσάιντερ το αμφίτερμα και αυτό το λάθος σκοπεύω να εκμεταλλευτώ, ενώ επιπλέον θα ρισκάρω με το σενάριο οι δύο ομάδες να επιβεβαιώσουν σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή της αναμέτρησης το 1-1, ενδεχόμενο που πληρώνει εξαιρετικά.

Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Μονό
19:30
Άρης - ΑΕΚ
Goal/goal
2.10
Ειδικό
19:30
Άρης - ΑΕΚ
Anytime score 1-1
2.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις