Οι Νετς, οι Νικς και ο Ίρβινγκ

Οι Νετς, οι Νικς και ο Ίρβινγκ

Αρκετά παιχνίδια περιλαμβάνει και σήμερα το πρόγραμμα του NBA, από τα οποία έχω ξεχωρίσει ένα σημείο. Στης 02:30 οι Νιου Γιορκ Νικς (5-6) υποδέχονται τους Μπρούκλιν Νετς (6-6). Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα από ό,τι θα περίμενε και ο πιο φανατικός οπαδός τους, διότι πρόκειται για μια ομάδα χωρίς μεγάλη ποιότητα και χωρίς κάποιον super star. Στα τελευταία τρία παιχνίδια έχασαν σχετικά εύκολα από την Οκλαχόμα, το Ντένβερ και τη Σάρλοτ δείχνοντας ότι σιγά σιγά επιστρέφουν στη σκληρή πραγματικότητα: να βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας…

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν την χρονιά με πολύ μεγάλες φιλοδοξίες που έφταναν μέχρι και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Λογικό είναι να το πιστεύουν όταν διαθέτουν δύο super stars στο ρόστερ τους όπως ο Ίρβινγκ και ο Ντουράντ. Ξεκίνησαν πολύ εντυπωσιακά τη χρονιά, έδειξαν ότι όντως μπορούν να χτυπήσουν τους Λέικερς αλλά κάπου εκεί, είπε ο Ίρβινγκ να θυμηθεί τον παλιό κακό εαυτό του και ξαφνικά ένα βράδυ να φέρει τα πάνω κάτω στην ομάδα και να δημιουργήσει μια σύγχυση, με αποτέλεσμα να κάνουν κάποιες εκτός  προγράμματος ήττες.

Ο Ίρβινγκ ακόμα αγνοείται, κανείς δεν ξέρει που μπορεί να βρίσκεται, ο Στιβ Νας είπε ότι  με ένα απλό μήνυμα ενημέρωσε ότι δεν θα κατέβει να αγωνιστεί και κάπως έτσι συνεχίζεται η ζωή στο Μπρούκλιν… Αν δεν ήταν υψηλού επιπέδου παίχτης το θέμα θα είχε λυθεί και θα ήταν ήδη παρελθόν, αλλά μέχρι στιγμής κάνουν υπομονή, περιμένοντας πότε θα φιλοτιμηθεί να δείξει ένα σημάδι ζωής.

Χθες έδωσαν ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς, κατάφεραν να επικρατήσουν με  122-116. Έδειξαν ότι έχουν σαν ομάδα μηχανισμούς αντίδρασης, μπορούν και χωρίς τον Ίρβινγκ και πήραν ένα κομβικό αποτέλεσμα και για την ψυχολογία τους αλλά και για την οικονομία του πρωταθλήματος.

Ο Ντουράντ έδειξε ότι είναι εδώ, να ηγηθεί και πάρει την κατάσταση στα χέρια του, βάζοντας 34 πόντους μαζεύοντας 9 ριμπάουντ και μοιράζοντας 13 ασιστ. Ο Λεβέρτ έδειξε ότι μπορεί να ακολουθήσει έχοντας 20 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Για να έχει λοιπόν αντίκρισμα αυτή η νίκη πρέπει σήμερα να κάνουν δεύτερο νικηφόρο αποτέλεσμα, να μπουν για τα καλά σε ένα θετικό κλίμα, για να αρχίσουν να ανεβαίνουν στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Παρότι λοιπόν πρόκειται για back-2-back παιχνίδι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (κούραση κλπ.), εγώ εμπιστεύομαι τον KD και την παρέα του. Το απλό διπλό το βρίσκουμε σε απόδοση 1.53 και το διπλό με χάντικαπ (-4,5) σε απόδοση 1.83!

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
02:30
Νιου Γιορκ Νικς - Μπρούκλιν Νετς
2
1.53
Μονό
02:30
Νιου Γιορκ Νικς - Μπρούκλιν Νετς
2 (-4,5)
1.83
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις