Τελικός στη Γαλλία και 2.08

Τελικός στη Γαλλία και 2.08

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα στο koubanezos.gr, θα τα λέμε με… πολύ μπάσκετ.

Καθοριστικό εξ’ αναβολής παιχνίδι θα διεξαχθεί απόψε στη Ντιζόν της Γαλλίας μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της Τόφας Μπούρσα. Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να πάρουν το ένα από τα δύο εισιτήρια για τους «16» του Basketball Champions League (το άλλο εισιτήριο το έχει ήδη η Νίμπουργκ ).

Στο πρώτο παιχνίδι είχε πάρει τεράστιο διπλό στην παράταση η Ντιζόν μέσα στην Προύσα με 87-81 ( κ.α. 68-68). Το παιχνίδι πήγε στην παράταση με εύστοχο τρίποντο 3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος , του κομβικότερου ίσως παίχτη της Ντιζόν, David Holston (μ.ό. πόντων 15,3 σε 30,8 λεπτά ανά αγώνα).

Η Ντιζόν δείχνει να δυσκολεύεται τη δεδομένη χρονική στιγμή, με εξαίρεση τη νίκη-πρόκριση επί της Ναντέρ με 79-65, και προέρχεται από συντριβή με 40 πόντους διαφορά στην έδρα της Νίμπουργκ με 94-54. Μία συντριβή που τη βάζει σε περιπέτειες αφού έχασε την διαφορά του πρώτου αγώνα δίνοντας έτσι χαρακτήρα τελικού στον αγώνα με την Τόφας. Στην έδρα της σκοράρει 80,6 κατά μέσο όρο,.

Η Τοφας προέρχεται από δύσκολη νίκη επί της Μπαχτσεσεχίρ, του πρώην «ερυθρόλευκου» και καλύτερου παίκτη της Έρικ Γκριν, με 87-80. Έχει τέσσερις σερί νίκες σημειώνοντας σε όλες πάνω από 78 πόντους. Θέλει τη νίκη έτσι ώστε να πάει για τελικό πρόκρισης με την Νίμπουργκ την τελευταία αγωνιστική. Εκτός έδρας βάζει 80,5 πόντους κατά μέσο όρο.

Συμπερασματικά, το παιχνίδι θα είναι ντέρμπι και επειδή εμπιστεύομαι πιο πολύ την πιο σταθερή επίθεση της Τόφας, θα επιλέξουμε το over των πόντων της σε άκρως ελκυστική απόδοση.

Μονό
21:30
Ντιζόν – Τόφας Μπούρσα
Τόφας over 76,5
2.08
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις