Ερυθρόλευκες «ασπιρίνες» στο 2.57

Ερυθρόλευκες «ασπιρίνες» στο 2.57

Καλημέρα στους απανταχού Κουβανέζους και κυρίως στις Κουβανέζες μας. Κοινωνικό μήνυμα για σήμερα δεν έχω είναι η αλήθεια, από εχθές Παρασκευή έως σήμερα Σάββατο δεν υπήρξε κάτι ουσιώδες. Για τα σχολεία δεν έχω κάτι να σχολιάσω – αναφέρω, καλή δύναμη στα παιδάκια και τους καθηγητές.

Ποντάρισμα σε δυάδα απόψε, η οποία θα προστεθεί στο Tipster’s League του koubanezos.gr!

Απρόβλεπτες οι «ασπιρίνες»

Αρχή στις 16:30 για τη στήλη από τη Γερμανία, όπου η Λεβερκούζεν του Πέτερ Μπος θα υποδεχθεί τη Βέρντερ Βρέμης του Φλόριαν Κόφελντ. Σημαντικότατος αγώνας κυρίως για τους γηπεδούχους, καθώς μετά από δύο σερί ήττες από Μπάγερν και Άιντραχτ αντίστοιχα, επιβάλλεται να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα.

Η γηπεδούχος ομάδα ήτανε η μοναδική αήττητη μέχρι πριν δύο αγωνιστικές, όπου και αντιμετώπισε τη Μπάγερ. Ηττήθηκε στις λεπτομέρειες βέβαια, αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Μετά τους Βαυαρούς διαθέτουν την καλύτερη επίθεση, παρέα με την Ουνιόν Βερολίνου, έχοντας πετύχει 29 τέρματα σε 14 αγώνες.

Η Βέρντερ είναι βυθισμένη στη μετριότητα εδώ και χρόνια. Την τελευταία πενταετία χαροπαλεύει και γλιτώνει κυριολεκτικά τις τελευταίες αγωνιστικές. Πέρυσι, χρειάστηκε και αγώνα μπαράζ ώστε να παραμείνει στην Bundesliga.

Εκτιμώ πως δε θα «αναστηθεί» η Βέρντερ και η Λεβερκούζεν -εύκολα ή δύσκολα- θα επικρατήσει. Τόσο λόγω ψυχολογίας, όσο και βαθμολογίας, η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τις «ασπιρίνες».

Εκτίμηση και συνεπώς ποντάρισμα στην διάθεση της Λεβερκούζεν, η οποία θα «πατήσει» το γκάζι από το πρώτο λεπτό. Over 1 ασιατικό στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 1.66. Safe επιλογή, καθώς στο πρώτο γκολ επιστρέφονται τα χρήματά μας και στο δεύτερο επέρχεται η πληρωμή.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Ποιος θα πιάσει τον Ολυμπιακό;

Το 1.66 της Λεβερκούζεν δε θα μείνει μοναχό του, καθώς ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό. Σε ένα παιχνίδι που προφανέστατα υπάρχει ξεκάθαρο και απόλυτο φαβορί, το οποίο φυσικά είναι οι «ερυθρόλευκοι».

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε ασφαλή, προς ώρας, θέση, αλλά χρειάζονται βαθμούς. Γνωρίζουν και οι ίδιοι πως ο αποψινός τους αντίπαλος αποτελεί ομάδα δύο με τρία επίπεδα καλύτερη. Θα κοντράρουν τον Ολυμπιακό μέχρι ένα σημείο.

Ο Πέδρο Μάρτινς δε μπορεί να υπολογίζει στους Σα, Σεμέδο, Μπουχαλάκη και Ραφίνια. Βέβαια, δεν έχει να φοβηθεί τίποτε, καθώς διαθέτει λύσεις για να αντικαταστήσει τους απόντες, αλλά όσο έχει στη διάθεσή του τους Βαλμπουενά, Φορτούνη και Ελ Αραμπί, εκτιμώ πως έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Η ομάδα του Πειραιά θα κερδίσει, νομίζω πως κανένας δεν αμφιβάλλει. Ποντάρισμα στο διπλό με over 1.5 στο 1.55, το οποίο θα κάνουμε δυάδα με το ποντάρισμα της Λεβερκούζεν.

Συνολική απόδοση 2.57 και αναμένουμε!

Το απόλυτο chat για live betting, χαβαλέ, καφριλίκια. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Δυάδα απόδοσης 2.57
16:30
Λεβερκούζεν - Βέρντερ Βρέμης
Over 1 ΑΗ στο 1ο ημίχ.
1.66
19:30
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός
2 & over 1,5
1.55
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις