Ασιατική δυάδα από… Γαλλία

Ασιατική δυάδα από... Γαλλία

Καλημέρα στην παρέα! Μία από τα ίδια είχαμε στην προηγούμενη στήλη, καθώς για τρίτη φορά που εμπιστεύθηκα το over σε ματς 2ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, το σκορ κόλλησε στο 1-1! Αν και το σκορ άνοιξε νωρίς, μόλις στο 6ο λεπτό, Λεϊσόες και Ολιβεϊρένσε μοιράστηκαν τελικά τους βαθμούς και μας έστειλαν στον κουβά! Πού θα πάει, όμως, θα γυρίσει. 

Σήμερα έχω ετοιμάσει μια δυάδα από Γαλλία μεριά, με ματς από Ligue 2 και National! 

Φαβορί, αλλά ευάλωτη αμυντικά η Τρουά 

Δουνκέρκη και Τρουά κοντράρονται απόψε στην έδρα της πρώτης, με τη φιλοξενούμενη ομάδα να είναι το φαβορί της αναμέτρησης. 

Πρωτοπόρος η Τρουά, αλλά στα εκτός έδρας τα έχει τα θεματάκια της στην άμυνα. Σε 9 αναμετρήσεις έχει ρεκόρ 4-2-3 έχοντας 12-9 σύνολο τερμάτων. Δημιουργεί εύκολα προϋποθέσεις για γκολ, αλλά σε αντίθεση με την εντός έδρας φερεγγυότητα (7-2-0), δεν είναι έμπιστη ως προς την αποτελεσματικότητά της να παίρνει τους αγώνες. Επισκέπτεται την Δουνκέρκη, όπου η ομώνυμη ομάδα δείχνει ότι θα παλέψει ώστε να αποφύγει στο τέλος τις θέσεις που οδηγούν στην τρίτη τη τάξει κατηγορία. Μέτρια στην έδρα της (3-2-4), παλεύει τα ματς, αλλά δείχνει να έχει αρκετά κενά στα μετόπισθεν. Αν καταφέρει να προηγηθεί απόψε στο σκορ, θα έχει ελπίδες για κάτι καλό απέναντι στην καλύτερη Τρουά. Στην αντίθετη περίπτωση, όπως έχει δείξει στους μέχρι τώρα αγώνες, πιθανότατα θα παραδοθεί στην ανωτερότητα της αντιπάλου. Προέρχεται από 4 σερί ήττες. 

Δύσκολα δε θα έχει γκολ ο αγώνας, πάω με την κάλυψη του ασιατικού over 2. 

Καλύτερη και… αγριεμένη η Ρεντ Σταρ 

Δεύτερο και τελευταίο ματς για σήμερα, αυτό ανάμεσα σε Μπαστιά Μποργκό και Ρεντ Σταρ. 

Οι γηπεδούχοι της Μπαστιά εντός έδρας αγωνίζονται ανοικτά, δημιουργούν αλλά και δέχονται αρκετές φάσεις στους 8 αγώνες που έχουν δώσει προς ώρας. Μπορεί να μη φαίνεται από τους αριθμούς (2-4-2 με 8-9 τέρματα), αλλά παίζουν άναρχα και είναι ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο. Απέναντί τους απόψε θα βρουν την φορμαρισμένη Ρεντ Σταρ που χτυπάει δυάδα ανόδου. Εκτός έδρας σκοράρει 13 τέρματα σε 8 αγώνες, έχοντας φύγει ηττημένη μόλις 1 φορά (3-4-1). Μάλιστα, συμπλήρωσε εσχάτως 7 αγώνες χωρίς ήττα, έχοντας σκοράρει 2 τέρματα στις τελευταίες 3 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα. 

Θεωρώ ότι η φιλοξενούμενη ομάδα είναι καλύτερη, έχει τα φόντα να σκοράρει πάνω από μία φορά, αλλά η Μπαστιά Μποργκό είναι αψυχολόγητη. Δεν ποντάρω στο διπλό, λόγω χαμηλής απόδοσης, αλλά το εξωφρενικό over του 2.75 δεν περνά απαρατήρητο. Θα ποντάρω κι εδώ στην κάλυψη του over 2. 

Δυάδα (απόδοσης 3.39)
21:00
Δουνκέρκη - Τρουά
Over 2 AH
1.63
19:00
Μπαστιά Μποργκό - Ρεντ Σταρ
Over 2 AH
2.08
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις