Αμιγώς ιταλικά… με 1.95 και 3.24

Αμιγώς ιταλικά... με 1.95 και 3.24

Αποκλειστικά με την εμβόλιμη αγωνιστική της Serie A θα ασχοληθεί η σημερινή στήλη, καθώς το πρόγραμμα βγάζει ουκ ολίγα σημεία.

Στα… γνωστά στάνταρ

Στάση πρώτη, Μπέργκαμο. Η Αταλάντα βρίσκει ρυθμό. Μετά το τέλος των ομίλων του Champions League, η ομάδα του Γκασπερίνι συνήλθε εντός συνόρων, βγάζοντας τη γνωστή επιθετικότητά της. Είναι χαρακτηριστικό, πως μέχρι τότε είχε πετύχει σε τέσσερα εντός έδρας ματς μόλις 7 γκολ, ενώ στα τρία που ακολούθησαν ισοπέδωσε κατά σειρά Φιορεντίνα, Ρόμα και Σασουόλο σκοράροντας 12 φορές. Ο Πάπου Γκόμες αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν με απόφαση της διοίκησης, ωστόσο η απουσία του δε θα φανεί κόντρα στην Πάρμα.

Μια Πάρμα που πάει απ’ το κακό στο χειρότερο. Δεν είναι μόνο οι ήττες, αλλά και η άθλια εικόνα που παρουσιάζει. Με… ενάμισι πόδι εκτός ομάδας ο Φάμπιο Λιβεράνι, ίσως αυτό το ματς να είναι το τελευταίο του στον πάγκο των «κροσιάτι».

Δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο η Πάρμα σε αυτή την Αταλάντα, ο άσος, δίκαια χαμηλά, ωστόσο το over 2,5 των ομαδικών γκολ των γηπεδούχων στο 1.77, παίζεται εύκολα.

Επέλαση

Στάση δεύτερη, Γένοβα. Ακόμα κι αν δεν πείθει, κερδίζει. Ο λόγος για την Ίντερ, η οποία έφτασε τις οκτώ σερί νίκες και βρίσκεται ένα βαθμό πίσω απ’ την πρωτοπόρο Μίλαν. Έχει μάθει να παίρνει τις νίκες και στις κακές της ημέρες η ομάδα του Κόντε, χτίζει χαρακτήρα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο τραυματισμός του Λουκάκου δεν ήταν σοβαρός και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «νερατζούρι», ωστόσο το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει απ’ τον πάγκο. Στην καλύτερη στιγμή ήρθε το χατ-τρικ του Μαρτίνες κόντρα στην Κροτόνε, ζεσταίνεται ο Αργεντινός.

Απ’ την άλλη η Σαμπντόρια, έχει τα σκαμπανεβάσματά της. Στα θεωρητικά βατά παιχνίδια δείχνει κυρίαρχη, ωστόσο όπως έχει αποδειχθεί, κόντρα στους μεγάλους έχει πρόβλημα. Ο Ρανιέρι δεν έχει βρει ακόμη τη χημεία που απαιτείται. Είναι χαρακτηριστικό αυτού, το γεγονός ότι είναι δεύτερη στη λίστα των ισοπαλιών, πίσω από τη Νάπολι.

Εύκολα ή δύσκολα, η Ίντερ κερδίζει και συνεχίζει την επέλασή της. Το 1.55 του διπλού δε λέει πολλά, ανεβαίνει στο 1.83 σε συνδυασμό με το over 1,5.

Τελευταία ευκαιρία

Το πρόγραμμα της εμβόλιμης κλείνει με το ντέρμπι ανάμεσα σε Μίλαν και Γιουβέντους. Πρέπει να ήταν κάπου στο 2010 όταν η Μίλαν πήγαινε στο ντέρμπι «καβάλα» της Γιούβε. Ωστόσο, έγινε κι αυτό πλέον. Δέκα ολόκληροι οι βαθμοί της διαφοράς τους, με τη «βέκια σινιόρα» να χρωστάει ένα ματς.

Το κλίμα στους φιλοξενούμενους είναι πολύ περίεργο, ευτυχώς που νίκησε την Ουντινέζε αλλιώς μπορεί να είχε ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. Ωστόσο, το ντέρμπι, ίσως να είναι η τελευταία ευκαιρία του Πίρλο να διατηρήσει τη θέση του αλλά και των «μπιανκονέρι» να ξαναμπούν στη μάχη του τίτλου. Περιμένω να πάρουν ρίσκα απ’ την αρχή, ακόμα και η ισοπαλία θα μοιάζει με ήττα.

Αντίθετα τα πράγματα στη Μίλαν. Το κλίμα εξαιρετικό για την αήττητη ομάδα του Πιόλι. Άπαντες πίνουν νερό στο όνομα του, εν αντιθέσει με του Πίρλο… Μπορεί να λείπει ακόμη ο τεράστιος Ζλάταν, αλλά η ομάδα δε δείχνει να ξεφουσκώνει και να αποδεικνύεται πυροτέχνημα. Υπάρχει μεγάλη ευκολία στο γκολ, είναι χαρακτηριστικό πως σκοράρει 2+ γκολ επί 18 συναπτά ματς.

Ρίσκο, λοιπόν απ’ τη Γιουβέντους, αποτελεσματικότητα επιθετικά για τη Μίλαν. Ήτοι, γκολ και θέαμα. Στο 1.95 το goal/goal & over 2,5.

Δυάδα (απόδοσης 3.24)
16:00
Αταλάντα – Πάρμα
Αταλάντα over 2,5
1.77
16:00
Σαμπντόρια – Ίντερ
2 & over 1,5
1.83
Μονό
21:45
Μίλαν – Γιουβέντους
Goal/goal & over 2,5
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις