Ο σταρ βρίσκεται στον πάγκο

Ο σταρ βρίσκεται στον πάγκο

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα.

H στήλη πλήρωσε πάλι την Πέμπτη, με δυνατό 3/4. Η Άλμπα διέλυσε το ”φάντασμα” της Φενέρ και η Ζενίτ κράτησε έστω και στο τέλος το χάντικαπ στη Μαδρίτη. Ήταν το 5ο σερί ταμείο μέσα στο Δεκέμβριο. Συνολικά από τις αρχές Νοεμβρίου, καταγράψαμε ένα εκπληκτικό 18/25 στην Euroleague και έτσι θα συνεχίσουμε ως το τέλος.

Η Άλμπα φιλοξενείται από τον Ερυθρό Αστέρα, που ενώ έκανε καλό ξεκίνημα στη σεζόν, δεν συνέχισε ανάλογα. Έχει 5 ήττες στα τελευταία 6 παιχνίδια του. Όλες ήρθαν με σχετικά εύκολο τρόπο εκτός από αυτή με τον Ολυμπιακό, την προηγούμενη αγωνιστική. Η Γερμανική ομάδα αντίθετα, στο ίδιο διάστημα μετράει 4 νίκες σε 6 αγώνες. Οι τρεις από αυτές μάλιστα ήρθαν εύκολα και με πολύ καλό μπάσκετ. Το κυρίαρχο στοιχείο της ομάδας του Ρενέσες είναι η ομαδικότητα, ιδίως στην επίθεση, που βλέπουμε να διαθέτει πολλούς διαφορετικούς σκόρερ.

Σε παιχνίδια που πετυχαίνει ακόμα και 100 πόντους, δεν βρίσκουμε κάποιους παίκτες να βάζουν 20, άλλα πολλούς που έχουν 10+. Μπορεί λοιπόν να μην υπάρχει ο μεγάλος σταρ στο παρκέ, άλλα αυτός κάθεται στον πάγκο. Ο πολυνίκης, Ισπανός προπονηταράς καλύπτει με την παρουσία του την απειρία πολλών νεαρών παικτών του, φτιάχνοντας έτσι ένα σύνολο με μοναδική χημεία. Το μπάσκετ που παίζει είναι γρήγορο, σύγχρονο και αποτελεσματικό.

Βρίσκω τελείως λάθος τις αποδόσεις outsider  για το διπλό της Άλμπα και θα ποντάρω ανάλογα. Δεν ξέρω που θα φτάσουν στο τέλος οι Γερμανοί, άλλα αυτή τη στιγμή έχουν ”χτυπήσει” φόρμα. Κέρδισαν πολύ εύκολα Φενέρ, Βαλένθια και Χίμκι, οπότε δύσκολα θα σκοντάψουν απέναντι στον ντεφορμέ Αστέρα, ο οποίος έχει φανερό έλλειμμα σε δημιουργικούς playmaker. Ο Ρενέσες είναι σίγουρο ότι θα πιέσει πολύ σε αυτό το σημείο, άλλα και ότι θα χτυπήσει εύστοχα οποιαδήποτε αδυναμία διακρίνει.

Μονό
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Άλμπα
2 (+8,5)
1.80
Μονό Ρίσκου
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Άλμπα
2
3.45
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις