Αγγλικό 1.68, ιταλικό 3.20

Αγγλικό 1.68, ιταλικό 3.20

Γλυκό ήταν το φινάλε στις προτάσεις του διημέρου στην Euroleague, καθώς μετά την ανατροπή του Ολυμπιακού με το παλικαρίσιο γκολ – φάουλ του Πρίντεζη 3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα, ακολούθησε ένα πανεύκολο ταμείο στο Χίμκι – ΤΣΣΚΑ για να μας πληρώσει 4 φορές το ποντάρισμά μας η δυάδα.

Σάββατο σήμερα και το πρόγραμμα είναι γεμάτο. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή γιατί οι παγίδες είναι αμέτρητες και πρέπει να τις αποφύγουμε.

Με τα γκολ στο Μάντσεστερ

Στο νησί το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Σίτι είναι αυτό που ξεχωρίζει με τους «κόκκινους διαβόλους» να προέρχονται από ήττα – αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League από την εκπληκτική Λειψία. Χρόνος για δάκρυα δεν υπάρχει στην ομάδα του Σόλσκιερ, καθώς η Σίτι έχει αρχίσει να ανεβάζει στροφές και είναι ικανή να σκοτώσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ανοικτό θα είναι το παιχνίδι, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν ξέρει να κλείνεται. Και ειδικά η γηπεδούχος, αν κάνει αυτό το λάθος με τα τεράστια αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει θα το πληρώσει ακριβά. Το over 2,5 θα είναι η επιλογή μας στο 1.68, απόδοση που περίμενα πιο χαμηλά να είμαι ειλικρινής, οπότε με μεγάλη χαρά θα το τιμήσω.

Οι Ιταλοί σκοράρουν

Δύο over ξεχώρισα από τη Serie A στην γειτονική Ιταλία, Τορίνο – Ουντινέζε και Λάτσιο – Βερόνα. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερη ανάλυση τα ματς, καθώς η Τορίνο στην έδρα της συνηθίζει να δίνει γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια της και να παράγει πολλές φάσεις, ενώ η Ουντινέζε στην κόντρα επίθεση και στις στημένες φάσεις είναι μανούλα… Όσο για το ματς της Ρώμης, τα πάντα οδηγούν στα πολλά πολλά γκολ.

Δυάδα (απόδοσης 3.20)
19:00
Τορίνο - Ουντινέζε
Over 2,5
1.95
21:45
Λάτσιο - Βερόνα
Over 2,5
1.65
Μονό
19:30
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι
Over 2,5
1.68
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις