Έχουν άστρο οι Αυστριακοί…

Έχουν άστρο οι Αυστριακοί...

Καλησπερίζω όλους τους φίλους Κουβανέζους. Δεν μας έκαναν τη χάρη χθες Ουκρανοί και Ούγγροι και χάθηκε η πρότασή μας. Αυλαία πέφτει σήμερα για τους ομίλους του Champions League και επιτέλους θα μάθουμε ποιες ομάδες θα πλαισιώσουν τις υπόλοιπες 7(λόγω αναβολής του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπασάκσεχιρ) που προκρίθηκαν χθες στις 16 καλύτερες ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σάλτσμπουργκ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Οι Αυστριακοί επικράτησαν την προηγούμενη εβδομάδα στη Μόσχα επί της Λοκομοτίβ με 3-1 και μπορεί να έβαλαν ισχυρές βάσεις για πρόκριση στους «16», αλλά σήμερα έχουν έναν ακόμη τελικό κόντρα στην ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε. Η Σάλτσμπουργκ είναι 3η με 4 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 10-15. Το Σάββατο ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 από την Αντμίρα με 1-0 ξεκουράζοντας κάποιους βασικούς και έπεσε στην 2η θέση με 22 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 34-11. Απόντες οι Μπερνεντέ και Καμαρά.

Η Ατλέτικο την προηγούμενη αγωνιστική πήρε τον χρυσό βαθμό της ισοπαλίας με 1-1 στην έδρα της με την Μπάγερν Μονάχου και βρίσκεται στην 2η θέση με 6 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 5-8. Στην Primera Division κέρδισε εύκολα με 2-0 την Βαγιαδολίδ και ανέβηκε στην 1η θέση με 26 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 21-2. Ο Σιμεόνε δε θα έχει στην διάθεσή του τους Κόστα, Καράσκο, Χιμένεθ και Βερσάλικο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Λόντι και Σάντσεθ.

Εκτίμηση: Τρομερά τα στατιστικά φέτος των Ισπανών ειδικά για την άμυνα τους, αλλά εξίσου εντυπωσιακή είναι και η επιθετική γραμμή των Αυστριακών. Πιστεύω πως οι απουσίες θα επηρεάσουν τους φιλοξενούμενους και οι γηπεδούχοι μπορούν να κάνουν τη ζημιά.

Μονό
22:00
Σάλτσμπουργκ - Ατλέτικο Μαδρίτης
Σάλτσμπουργκ over 1,5
2.35
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις