Στήριγμα τα γκολ στο Σαουθάμπτον

Στήριγμα τα γκολ στο Σαουθάμπτον

Χαιρετώ τα μέλη μας και καλή Κυριακή σας εύχομαι, η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με κι εμείς είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο, για να δούμε τι βγάλαμε για σήμερα. Χθες, κάτι ψιλά βγήκαν…

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι «άγιοι» τα πηγαίνουν εξαιρετικά φέτος προέρχονται από το παιχνίδι εκτός έδρας με τη Γουλβς που έφυγαν με το χρυσό βαθμό της ισοπαλίας 1-1. Η Σαουθάμπτον βρίσκεται στην 5η θέση με 17 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 17-13. Απόντες από την αναμέτρηση οι Ινγκς και Ρέντμοντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προσπαθούν να βρούνε μια σταθερή απόδοση στο τελευταίο αγώνα της Premier League κέρδισαν εντός έδρας 1-0 την Γουέστ Μπρομ ενώ την Τρίτη συνέτριψαν με 4-1 την Μπασάκσεχιρ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Στο πρωτάθλημα η ομάδα του Σόλσκιερ είναι 11η με 13 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 13-14. Απόντες θα είναι οι Πογκμπά, Σο και Τζόουνς ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Μπαγί, Λίντελοφ, Μπισάκα, Λίνγκαρντ και Μακ Τόμινει.

Εκτίμηση: Η Σαουθάμπτον φέτος έχει σκοράρει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια 2+ φορές ενώ η Γιουνάιτεντ εκτός από την αγώνα με την Άστον Βίλα σκοράρει 2+ στα εκτός έδρας παιχνίδια οπότε μονόδρομος τα γκολ.

Μαλίν – Μπέερσοτ

Η Μαλίν δεν βρίσκεται στη καλύτερη αγωνιστική κατάσταση φέτος αν και την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 την Ζούλτε Βάρεγκεμ και ανέβηκε στην 14η θέση με 12 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 17-22. Θα απουσιάσουν οι Ένγκβαλ και Ντε Καμάργκο. Η Μπέερσοτ συνεχίζει να εντυπωσιάζει, την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εντός έδρας την Άντερλεχτ με 2-1 και βρίσκεται στην 2η θέση με 25 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 35-31. Μοναδικός απών ο Μπρόνιο.

Εκτίμηση: Η Μπέερσοτ έχει την καλύτερη επίθεση με 35 γκολ στο πρωτάθλημα και απέχει ένα βαθμό από τη πρωτοπόρο Μπριζ, η άμυνα της Μαλίν με 22 γκολ παθητικό δεν νομίζω πως αποτελεί εμπόδιο.

Μπόντο Γκλιμτ – Ρόζενμποργκ

Οι πρωταθλητές Νορβηγίας έχουν δείξει ότι δεν αστειεύονται και κοιτάνε κάθε αντίπαλο στα μάτια παρόλο που έχουν κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο, την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισαν εκτός έδρας με 2-1 την Στρόμσγκοντσετ και πανηγύρισαν το πρώτο πρωτάθλημα της ομάδας. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν την καλύτερη επίθεση με 85 γκολ ενώ παθητικό έχουν 28. Άπαντες παρόντες στην αποστολή. Η Ρόζενμποργκ δεν πείθει καθόλου φέτος και αυτό φαίνεται και από την τελευταία της ήττα με 3-2 στην έδρα της από την Μπραν. Η ήττα αυτή την άφησε στην 4η θέση με 45 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 45-28 και δίνει τη δική της μάχη για τις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη. Απόντες από το μεγάλο παιχνίδι θα είναι οι Χέλαντ, Χένρικσεν και Κόντραντσεν.

Εκτίμηση: Η Μπόντο Γκλιμτ είναι η έννοια της ομάδας με όμικρον κεφαλαίο οι παίχτες τα δίνουν όλα στο γήπεδο και δείχνουν πάθος και όρεξη για επιθετικό ποδόσφαιρο ενάντια σε μια Ρόζενμποργκ που πολεμάει φέτος τον κακό της εαυτό θα πάω με τα γκολ κι εδώ.

Σλάβια Πράγας – Μπρνο

Τραίνο ασταμάτητο η Σλάβια που μετά την νίκη της στην έδρα της Οπάβα με 6-0 κατάφερε να φύγει με τους υπερπολύτιμους 3 βαθμούς από την έδρα της Νις κερδίζοντας την με 3-1 και φιγουράρει στη 1η θέση τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Μοναδικός απών ο Χοβόρκα. Η Μπρνο δυσκολεύεται αρκετά φέτος στην 1η κατηγορία της Τσεχίας, τη προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη εντός έδρας 1-1 με την Πρίμπραμ και έμεινε στη 17η θέση με 5 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 7-18. Γεμάτο το απουσιολόγιο της ομάδας, πιο αναλυτικά θα απουσιάσουν οι Μπαρίς, Κότουλα, Ρέιτερ, Βάνεκ και Βιντρ.

Εκτίμηση: Η Μπρνο έχει την 2η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος και με τόσες απουσίες δύσκολα θα συγκρατήσει την ασταμάτητη Σλάβια.


Δυάδα (απόδοσης 3.69) Mε δυάδα και... Ζινιάκ Mε δυάδα και... Ζινιάκ

14:30 Μαλίν – Μπέερσοτ: Μπέερσοτ over 1,5 (2.05)

16:00 Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οver 2,5 (1.80)


Ο Ολλανδός θα καθαρίσει... Μονό (Tipster’League) Mε δυάδα και... Ζινιάκ Mε δυάδα και... Ζινιάκ

16:00 Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γ.: Οver 2,5 (1.80)


Ο Ολλανδός θα καθαρίσει... Δυάδα (απόδοσης 4.35)Mε δυάδα και... Ζινιάκ Mε δυάδα και... Ζινιάκ

19:00 Μπόντο Γκλιμτ – Ρόζενμποργκ: Οver 3,5 (2.12)

19:30 Σλάβια Πράγας – Μπρνο: Οver 3,5 (2.05)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις