Το ρεκόρ του Ανρί και το ξεχασμένο πέναλτι

Το ρεκόρ του Ανρί και το ξεχασμένο πέναλτι

Ο Πάτρικ Μπάμφορντ της Λιντς κυνηγά ένα ιδιαίτερο ρεκόρ, να βάλει γκολ κόντρα στην Έβερτον και να ισοφαρίσει την επίδοση του Τιερί Ανρί (2001-2002), που με την Άρσεναλ είχε σκοράρει στα πρώτα πέντε εκτός έδρας της σεζόν.

Πεναλτάκιας διαιτητής ο Μασιμιλιάνο Ιράτι στην Ιταλία, δεν έχει καταφύγει ωστόσο στην «άσπρη» βούλα στα οκτώ τελευταία ματς πρωταθλήματος, επιλογή να επιστρέψει στις υποδείξεις πέναλτι στον αγώνα Σασουόλο-Ιντερ.

Ο Μασιμιλιάνο Ιράτι θεωρείται ένας από τους πλέον πεναλτάκηδες διαιτητές στο Campionato και πέρυσι είχε υποδείξει 8 σε 16 παιχνίδια πρωταθλήματος. Τελευταία φορά που κατέφυγε στην «άσπρη» βούλα ήταν στις 27 Ιουνίου, στο παιχνίδι της Μπρέσια με την Τζένοα. Είχε υποδείξει δύο ανύπαρκτα πέναλτι υπέρ της Τζένοα, βοηθώντας την να ισοφαρίσει σε 2-2 από 2-0. Και έκτοτε, ίσως από… τύψεις, δεν ξανάδωσε πέναλτι, στα επτά ματς που διαιτήτευσε (4 πέρυσι και 3 φέτος), θα ποντάρω στο να επιστρέψει στην αγαπημένη του συνήθεια στο παιχνίδι της Σασουόλο με την Ιντερ. Σε τιμή 2.75, με τη Σασσουόλο ήδη να έχει κερδίσει 3 φέτος και την Ίντερ ένα.

Ο Πάτρικ Μπάμφορντ έχει ξεχωρίσει φέτος στο πολύ καλό σύνολο του Μαρσέλο Μπιέλσα στη Λιντς και σκοράρει με πολύ καλή συνέπεια. Έχει πετύχει 7 γκολ στο πρωτάθλημα, τα μισά των «παγωνιών» και απόψε κυνηγά την ισοφάριση ενός… παλιού ρεκόρ, που κρατά από τη σεζόν 2001/2002. Ποιο είναι αυτό; Γκολ στα πρώτα πέντε εκτός έδρας ματς μιας χρονιάς στην Premier League, επίδοση την οποία είχε πετύχει με την Άρσεναλ ο τεράστιος Τιερί Ανρί. Κόντρα στην Έβερτον ο Μπάμφορντ θα βρει ευκαιρίες δράσης και το 2.62 στο anytime γκολ του είναι εξαιρετικό.


Βραδιά για ειδικό του 2.75 Μονό Βραδιά για ειδικό του 2.75 Το ρεκόρ του Ανρί και το ξεχασμένο πέναλτι

16:00 Σασουόλο – Ίντερ: Καταλογισμός πέναλτι (2.75)


Βραδιά για ειδικό του 2.75 Mονό (Tipster’s League) Βραδιά για ειδικό του 2.75 Το ρεκόρ του Ανρί και το ξεχασμένο πέναλτι

19:30 Έβερτον – Λιντς: Μπάμφορντ anytime scorer (2.62)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις