Ο «άστατος» Ντιέγκο και το 2.30…

Ο «άστατος» Ντιέγκο και το 2.30...

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και φίλες της στήλης. Επιστροφή μετά από αποχή ημερών για να καθαρίσει το μυαλό και η σκέψη.

Δεύτερη σερί αποτυχία το περασμένο Σ/Κ και ήξερα ότι κάτι πάει λάθος, μετά από τόσα χρόνια το ένστικτο μου έχω μάθει να το ακούω και να το σέβομαι. Οπότε αποφάσισα να αφήσω την προηγούμενη βδομάδα να περάσει, αν και πληθώρα αγώνων, υπάρχει αυτή η κατανόηση στο λατρευτό αυτό site, να δω πως θα εξελιχθούν τα σημειωμένα σημεία και βλέπουμε.

Επιστροφή αυτό το Σ/Κ λοιπόν, αλλά με περίεργη διάθεση. Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο θρύλος του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Τι δεν έχει γραφτεί και τι δεν έχει ειπωθεί για το ταλέντο, τις ικανότητές του, τον χαρακτήρα του, την άστατη ζωή του και, δυστυχώς, τις καταχρήσεις που του κόστισαν. Δεν τον πρόλαβα ποδοσφαιρικά να τον θαυμάσω, το τελευταίο παιχνίδι του κόντρα στην Eθνική μας το θυμάμαι αμυδρά, πιτσιρικάς του Δημοτικού τότε.

Γνώρισα πρώτα τον «άστατο» Μαραντόνα, με τις καταχρήσεις τα μπες-βγες από τα κέντρα αποτοξίνωσης, τους τσακωμούς με τα ΜΜΕ. Όχι ότι καλύτερο σαν πρώτη εικόνα. Αργότερα όταν ξεκίνησα την πραγματική ενασχόληση μου με το στοίχημα και τη μπάλα και με την βοήθεια του διαδικτύου, προσπάθησα να καταλάβω με τι μυθική φιγούρα ασχολήθηκαν τόσοι και τόσοι. Τυχεροί όσοι τον πρόλαβαν, λιγότερο αυτοί που έπαιξαν αντίπαλοί του. Από το χέρι του θεού στο γκολ του αιώνα. Αυτά τα λίγα λεπτά εκείνου του αγώνα ίσως να μπορούν να χαρακτηρίσουν την ζωή του και να περιγράψουν τον χαρακτήρα του. Larger than life χαρακτήρας που άλλαξε την άποψη όλου του κόσμου για το ποδόσφαιρο.

Και επειδή η ζωή συνεχίζεται, πρέπει να συνεχίζεται, στο σήμερα και στα του στοιχήματος. Μια δυάδα και μια ευκαιρία.

Από την πρώτη κατηγορία θα ποντάρω σε μια δυάδα με combo επιλογές χωρίς εκπλήξεις. Πρώτο μέρος της δυάδας ο αγώνας Ουέσκα – Σεβίλλη. Σκληροτράχηλη η γηπεδούχος και με ανάγκη για βαθμούς, ανεβασμένη η φιλοξενούμενη εν μέσο ευρωπαϊκών αγώνων. Τον πρώτο λόγο θα έδινα στη Σεβίλλη για τη νίκη αλλά η ευκολία που δέχεται γκολ, κάτι οι συνεχόμενοι αγώνες που θα δοθούν στις επόμενες εβδομάδες με οδηγούν σε πιο προσεχτικό ποντάρισμα, με κάλυψη στην ισοπαλία και την επίτευξη τουλάχιστον 2 τερμάτων.

Η ολοκλήρωση της δυάδας θα έρθει από την Μαδρίτη και την αναμέτρηση της Ρεάλ με την Αλαβές. Η Ρεάλ των πολλών απουσιών πέρασε άνετα για το Champions League από την έδρα την Ίντερ, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι έχει βαριά φανέλα αλλά και πως ένα αγώνα τον κρίνουν οι παρόντες και όχι οι απόντες. Επιστρέφει στο πρωτάθλημα για καλύψει το χαμένο έδαφος και απέναντί της θα βρει την Αλαβές που προσπαθεί να απομακρυνθεί από τις θέσεις του υποβιβασμού. Χαρακτηριστικός ο προηγούμενος αγώνας της αν και βρέθηκε να προηγείται 2-0 της Βαλένθια, ισοφαρίστηκε και κόντεψε να χάσει κιόλας. Επιθετικά το παλεύει, αμυντικά έχει πολλά θέματα. Και πρέπει να πάει στη Μαδρίτη απέναντι σε μια Ρεάλ με παίχτες που θέλουν να δείξουν την αξία τους και να κερδίσουν θέση βασικού. Περιμένω νίκη των γηπεδούχων και να σκοράρουν τουλάχιστον δύο φορές.

Η ευκαιρία προκύπτει στον αγώνα Ράγιο Βαγιεκάνο – Καρταχένα. Αρκετά επιθετικές ομάδες, για τα δεδομένα της κατηγορίας, προέρχονται από αντίθετα αποτελέσματα μεν, νίκη η Ράγιο ήττα η Καρταχένα, με κοινό παρονομαστή  ότι σκόραραν και οι δυο και ότι σημειώθηκαν πάνω από 2 τέρματα στους αγώνες τους. Χωρίς δεύτερη σκέψη θα ποντάρω στο over 2.5, ειδικά σε τιμή καθαρού λάθους.

Καλή συνέχεια.


Ο Ολλανδός θα καθαρίσει... Δυάδα (απόδοσης 2.72) Mε δυάδα και... Ζινιάκ Mε δυάδα και... Ζινιάκ

19:30 Ουέσκα – Σεβίλλη: X2 & over 1,5 (1.60)

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές: 1 & over 1,5 (1.70)


Ο Ολλανδός θα καθαρίσει... Μονό (Tipster’s League) Mε δυάδα και... Ζινιάκ Mε δυάδα και... Ζινιάκ

19:15 Ράγιο Βαγιεκάνο – Καρταχένα: Over 2,5 (2.30)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις