Στατιστικά που «βγάζουν μάτι»

Στατιστικά που «βγάζουν μάτι»

Χαιρετώ. Δεν φταίει η Ίντερ που δεν μπόρεσε ούτε καν να σκοράρει απέναντι στην αποδεκατισμένη Ρεάλ. “Mea culpa” που είχε πει κι ένας μεγάλος κάπως, κάπου, κάποτε.

Είπα να στηρίξω την ομάδα που πάντα θα βρίσκει τρόπο να σε ξενερώνει. (Ξανά)διακόπτω λοιπόν διπλωματικές σχέσεις με κύριο Κόντε και τα παλουκάρια του μέχρι τη στιγμή που θα βήχει ο άλλος δίπλα σου στον δρόμο και δεν θα σκέφτεσαι να του κάνεις μήνυση. Πάμε τώρα στα σημερινά.

Βραδιά 24άδας σήμερα. Τα «Γιουρόπια» μπορούν να διαολίσουν τον καθένα να ρίξει παρολί εξάδας –και βάλε, μήπως και γονατίσουν το σύστημα, μπας και «σπάσουν» το Matrix. Δεν θέλω να μπω στο μυαλό και προπάντων στη τσέπη κανενός. Όσοι παίζετε στοίχημα χρόνια γνωρίζετε ότι η αξία και η όποια επιτυχία, βρίσκεται πάντα στα λίγα (παιχνίδια) και καλά. Θα μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω: μονά αποδεκτά και δυάδες, είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος παιχνιδιού για μακροχρόνιο κέρδος. Και το σημαντικότερο όλων; Η σωστή διαλογή.

Με τη συγκεκριμένη διοργάνωση δεν ασχολήθηκα καθόλου τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Περίμενα και παρατηρούσα. Μετά το πέρας και της τρίτης αγωνιστικής, είδα κάτι που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Όλοι όσοι παρακολουθείτε τη στήλη και τα pregame picks μου στο Instagram του Koubanezos (και σας ευχαριστώ πολύ και τους τρεις σας), ξέρετε ότι το OCD μου έχει να κάνει με goal/goal & over. Δεν τα μπορώ τα under ρε παιδάκι μου. Κι ας μου τα δίνεις στο 2.50.

Κι ας βγαίνουν το ένα πίσω απ’ τ’ άλλο. ΔΕΝ. Αυτή λοιπόν η εμμονή μου, με έκανε να χωρίσω τα παιχνίδια κάθε αγωνιστικής του Γιουρόπα σε δύο ζώνες: στα παιχνίδια των 19:55 και στα παιχνίδια των 22:00. Πάμε να δούμε μας έχουν δείξει μέχρι τώρα;

1η Αγωνιστική

  • Παιχνίδια των 19:55: 7/12 goal/goal & over (58.33%)
  • Παιχνίδια των 22:00: 4/12 goal/goal & over

2η Αγωνιστική:

  • Παιχνίδια των 19:55: 9/12 goal/goal & over (75%)
  • Παιχνίδια των 22:00: 2/12 goal/goal & over

3η Αγωνιστική:

  • Παιχνίδια των 19:55: 8/12 goal/goal & over (66,67%)
  • Παιχνίδια των 22:00: 5/12 goal/goal & over

Να το πω μπακάλικα; Σε περισσότερα από τα μισά παιχνίδια της πρώτης δόσης κάθε αγωνιστικής έχουν σημειωθεί τουλάχιστον τρία τεμάχια και με τις δυο ομάδες να έχουν σκοράρει! Τυχαίο; Ίσως. Αλλά είναι ένα περίεργο στατιστικό που με έψησε να ψαχτώ και να ασχοληθώ με περισσότερα από δύο picks σήμερα. Αν μας βγει η διαλογή, βγάζουμε το υπόλοιπο της καραντίνας με λίιιγο περισσότερο χαμόγελο. Ό,τι διαβάσετε παρακάτω, θα παιχτεί μονό αποδεκτό και σε δυάδες.

Γάνδη – Ερυθρός Αστέρας: Σαν να λέμε δηλαδή, Κάται εναντίον Οφόε. Οι δύο πρώην του Ολυμπιακού συγκρούονται έχοντας διαφορετικά «βάρη» ο καθένας. Ο μεν Κάται θέλει να περάσει χέρι-χέρι στους “32” με τη Χόφενχάιμ και να γίνει ο πρώτος παίχτης του Ερυθρού Αστέρα μετά τον Γκόραν Ντρούλιτς που σκοράρει σε τρία διαδοχικά ευρωπαϊκά παιχνίδια από τη σεζόν 2000-2001 (τι ζω Μεγαλόχαρη). Ο δε Οτζίτζα, θέλει να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της δεύτερης θέσης (λέμε τώρα) και με τρίποντο να κάνει τον όμιλο μπάχαλο. Κομπλέ οι Σέρβοι, με κάνα δυο κομβικές απουσίες οι Βέλγοι, και οι δύο το χουν εύκολο το γκολ… να το πρώτο pick.

Καραμπάγκ – Σίβασπορ: Εδώ οι Τούρκοι έχουν πιο ρεαλιστικές πιθανότητες να κυνηγήσουν τη δεύτερη θέση, καθώς επιβλήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική των Αζέρων με 2-0. Οι της Καραμπάγκ «πετάνε» στα εγχώρια, αλλά στας Ευρώπας έχουν 0/3 so far. Εντός βέβαια, σκοράρουν. Οι φιλοξενούμενοι στα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου ήταν η χαρά του over, γιατί όχι και σήμερα με αμφίτερμα…;

Λιλ – Μίλαν: Την προηγούμενη αγωνιστική οι «Φρανσουάδες» έφυγαν με εκκωφαντική διπλούρα από το λημέρι του Ζλάταν, ο οποίος θα απουσιάζει στη σημερινή αναμέτρηση. Με χατ-τρικ του Γιαζισί που έχει βαλθεί να «ματώνει» πλεχτά εδώ κι εκεί και παραπέρα, η Μίλαν γνώρισε την βαρύτερη ευρωπαϊκή της ήττα στο Μιλάνο. Όποιος κερδίσει περνάει εδώ. Με το over να έχει επιβεβαιωθεί και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια που έχουν δώσει και οι δύο ομάδες, εδώ ζητάμε και το αμφίτερμα. Έστω και χωρίς Ζλάταν, παράλογο δεν το λες.

Σπάρτα Πράγας – Σέλτικ: Ζουλί τον λένε κι όλα τα παιδάκια κλαίνε. Με δικό του χατ-τρικ οι Τσέχοι απέδρασαν με «ντόρτια» από τη Σκωτία και ελπίζουν. Τα παιδιά του Νιλ Λένον έχουν κερδίσει μόλις τα δύο από τα τελευταία έξι παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις και είναι η χαρά του καραόβερ και του goal/goal. Το ρεπορτάζ των Τσέχων δείχνει δυο σημαντικές απουσίες μεσοαμυντικά, οι Σκωτσέζοι θα παραταχθούν πλήρεις και με εκδικητικές διαθέσεις. Δεν με κόφτει αν θα τα καταφέρουν, αρκεί να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική του εικόνα και να βάλουν/εισπράξουν τεμάχια.

Τέσσερις επιλογές, όλες μονές αποδεκτές αλλά και δύο δυάδες που θα ακολουθήσουν κάτω από το σημείο για την Tipster’s League.

ΥΓ.  Έζησε μέσα σε 60 χρόνια 60 ζωές δικές μας, έξω τα καλοκαίρια. Έδωσε πολλά στη μπάλα και πήρε άλλα τόσα, ζυγαριά δεν έχω κι ούτε θέλω να έχω, αυτές είναι δουλειές του Μεγάλου που θα τον κρίνει.

Στατιστικά που «βγάζουν μάτι»

Μαζί και μ’ αυτόν, πεθαίνει άλλο ένα κομμάτι της παιδικής μας ηλικίας, αλλά στο πρόσωπό του θα ζει το πιο σημαντικό και για πάντα: αυτό του παιδιού της αλάνας που ζει για τη μαγεία και μαγεύεται από τη ζωή. Έστω κι αν κυλιστεί στις λάσπες της, η χιλιομπαλωμένη μπάλα που θα κρατάει παραμάσχαλα, θα ‘ναι πάντα πεντακάθαρη. Αντίο Ντιεγκίτο.


Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Μονό (Tipster’s League) Και Europa League, και Euroleague!Και Europa League, και Euroleague!

19:55 Λιλ – Μίλαν: Goal/goal & over 2,5 (2.10)


Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Δυάδα (απόδοσης 3.70) Και Europa League, και Euroleague!Και Europa League, και Euroleague!

19:55 Γάνδη – Ερυθρός Αστέρας: Goal/goal & over 2,5 (1.95)

19:55 Σπάρτα Πράγας – Σέλτικ: Goal/goal & over 2,5 (1.91)


Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Δυάδα (απόδοσης 4.90) Και Europa League, και Euroleague!Και Europa League, και Euroleague!

19:55 Λιλ – Μίλαν: Goal/goal & over 2,5 (2.10)

19:55 Καραμπάχ – Σίβασπορ: Goal/goal & over 2,5 (2.35)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις