Για το over και το 13άρι!

Για το over και το 13άρι!

Kαλησπέρα. Στα δυσάρεστα, χθες στα 60 του μας άφησε ο θεός του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. RIP Diegito…

Στα πιο ευχάριστα, είναι ο πάταγος που κάναμε στα μέσα επικοινωνίας μας για ακόμα μία ημέρα, όπως βλέπετε και σε βόλεϊ και σε ποδόσφαιρο.

Σήμερα, κάνουμε στροφή στο Europa League.

Θα πάμε στο παιχνίδι PSV Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ όπου διακυβεύονται πολλά. Ο “δικέφαλος” με θετικό αποτέλεσμα κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης. Από την άλλη η PSV σίγουρα μετά το χαστούκι της Τούμπας και το βαρύ 4-1 θα είναι πιο διαβασμένη καθώς θα έχει και επιστροφές. Επιπροσθέτως, θα θέλει να πάρει και μία μορφή εκδίκησης για το βαρύ σκορ. Διαιτητής ο Λετονός Τρεϊμάνις. Χαμηλός ο μέσος όρος του στα φάουλ με 23,83 ανά αγώνα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι παραχωρούν ούτε λίγο ούτε πολύ 13 φάουλ ανά παιχνίδι με τον αντίστοιχο μέσο όρο του “δικεφάλου να είναι πάνω από το 16,5 (!). Με αυτά τα δεδομένα και με τη λογική ότι πλέον ο ΠΑΟΚ παίζει σκληρότερα με τον Γκαρσία στον πάγκο, περιμένω από τον ΠΑΟΚ να φτάσει ίσως και πάνω από 20 φάουλ μόνος του.

Στη συνέχεια, ποντάρω σε ένα combo να «κιτρινιστούν» δύο παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο ένας είναι ο Ίνγκασον που θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα πιθανότατα και δέχεται κάρτες γενικά. Ο δεύτερος είναι ο Τσιγγάρας ο οποίος θα είναι και ο τρίτος στο κέντρο δίπλα σε Ελ Καντουρί και Σβάμπ. Θα θέλει να δείξει και αυτός πράγματα και θα μπει με πάθος. Θα είναι αυτός που θα επωμιστεί το μαρκάρισμα και τα τρεξίματα καθώς οι άλλοι 2 είναι κυρίως δημιουργικοί χαφ. Έχω την πληροφορία ότι θα ξεκινήσει βασικός και για αυτό τον επιλέγω. Σε αυτό το σημείο επίσης να ευχαριστήσω τον φίλο και σύναδελφο εδώ στο site, Χάρη Σαρίγγελο, για τις πληροφορίες του και την βοήθεια του.

Καλή τύχη. Αν θέλετε επιλέγετε και ξεχωριστά τους παίκτες για κάρτα (τα έχουμε πει για τη μίξη που είναι αναγκαίο να κάνετε και μόνοι σας).


Για το over και το 13άρι!Μονό (Tipster’s League)Για το over και το 13άρι! Για το over και το 13άρι!

22:00 PSV Αϊντχόφεν- ΠΑΟΚ: Over 28,5 συνολικά φάουλ (1.87)


Για το over και το 13άρι!Fun bet Για το over και το 13άρι!Για το over και το 13άρι!

22:00 PSV Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ: Να δεχτούν κάρτα Τσιγγάρας και Ίνγκασον (13.00)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις