Καθαρίζουν τη μπουγάδα

Καθαρίζουν τη μπουγάδα

Χαιρετώ όλη τη παρέα του koubanezos.gr! Η ευρωπαϊκή εβδομάδα συνεχίζεται, η αλήθεια είναι πως μας κάνει καλό εν μέσω καραντίνας να έχουμε τουλάχιστον αυτή την ασχολία. Φουλ αγωνιστική δράση και φυσικά σήμερα θα ασχοληθώ με αυτά τα παιχνίδια.

Ξεκίνημα από τη Μασσαλία και το παιχνίδι Μαρσέιγ – Πόρτο. Ουραγός του ομίλου οι Μασσαλοί και μάλιστα χωρίς να έχουν καταφέρει να σκοράρουν. Μονόδρομος αποτελεί η νίκη στο συγκεκριμένο ματς, εάν θέλουν να έχουν ρεαλιστικές ελπίδες για συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Πόρτο από την άλλη κρατάει τη τύχη στα χέρια της. Δεύτερη στον όμιλο με δύο νίκες και με ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα σήμερα αγκαλιάζει σίγουρα την ευρωπαϊκή συνέχεια και με μεγάλη πιθανότητα για τους «16» του Champions League.

Στοιχηματικά το παιχνίδι για μένα κλείνει προς… Πόρτο. Οι «δράκοι» έχουν την ευρωπαϊκή εμπειρία και κυρίως έδειξαν πως έχουν τη ποιότητα για να παίρνουν τέτοιου είδους παιχνίδια. Η Μαρσέιγ είναι σε απραξία από πριν τη διακοπή και είναι αγωνιστικά πλήρης, αλλά φέτος δεν είναι η χρονιά της και κυρίως αγωνιστικά δε πείθει. Το σημερινό ματς είναι η τελευταία της ευκαιρία, δε ξέρω τι μπορεί να άλλαξε σε αυτό το διάστημα που μεσολάβησε, αλλά καθαρά αγωνιστικά δε βλέπω το τρόπο να καταφέρνει να το πάρει.

Συνεχίζουμε σε αγγλικό έδαφος και το παιχνίδι Λίβερπουλ – Αταλάντα. Οι «ρεντς» έχουν βαλθεί να τρελάνουν κόσμο φέτος, αφού παρόλο που λείπουν μια ντουζίνα παίχτες, βρίσκουν πάντα το τρόπο να παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν. Η Λέστερ το βίωσε από πρώτο χέρι με μια τριάρα, ενώ στον όμιλο είναι πρώτη, αήττητη και με μηδέν παθητικό! Η Αταλάντα από την άλλη ισοβαθμεί με τον Άγιαξ στη δεύτερη θέση και η αλήθεια  είναι πως στο μεταξύ τους ματς θα κριθεί η πρόκριση. Αγωνιστικά δε πείθει το τελευταίο καιρό, κυρίως επιθετικά, αφού δείχνει να έχει χάσει τον επιθετικό της οίστρο.

Στοιχηματικά, ο άσος σε αυτές τις τιμές στέκεται κάπως, αλλά σίγουρα δε τον προτιμώ έτσι. Η Αταλάντα πήγε να χτυπήσει στα ίσα το πρώτο ματς και έφυγε με πέντε στην πλάτη. Δε νομίζω να κάνει το ίδιο λάθος πάλι. Κυρίως θα φροντίσει να μην εκτεθεί και αν μπορέσει να σκοράρει κάποια στιγμή στο παιχνίδι. Η Λίβερπουλ δείχνει πολύ σοβαρή και κυνική στα ευρωπαϊκά ματς και αναμένω να καθαρίσει και αυτό το παιχνίδι και τη πρόκριση. Βεβαίως το πρόγραμμα έχει βαρύνει πολύ για τις Αγγλικές ομάδες, οπότε δε θα μου κάνει έκπληξη να πάει σε χαμηλές στροφές, αφού ακολουθεί και δύσκολο πρόγραμμα. Ποντάρισμα σε νίκη της Λίβερπουλ αλλά με λίγα γκολ.


Καθαρίζουν τη μπουγάδαΜονό Καθαρίζουν τη μπουγάδα Καθαρίζουν τη μπουγάδα

22:00 Μαρσέιγ – Πόρτο: Χ2 & under 3,5 (1.87)


Καθαρίζουν τη μπουγάδαΜονό Καθαρίζουν τη μπουγάδα Καθαρίζουν τη μπουγάδα

22:00 Λίβερπουλ – Αταλάντα: 1 & under 4,5 (2.42)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις