Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό

Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr!

Επιστροφή μετά από τις εθνικές, ομολογουμένως έφυγε το άγχος που δημιουργούσαν διότι ολοκληρώθηκαν τα πάσης φύσεως προκριματικά και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στις εγχώριες διοργανώσεις με κάποιες κλεφτές ματιές να πέφτουν στο μεσοβδόμαδο κουπόνι που θα έχει Champions League και Europa League.

Δεν είναι καλό το κουπόνι αυτό το τριήμερο, κακό θα το χαρακτηρίζαμε ιδίως σήμερα Παρασκευή, τόσο από άποψη αποδόσεων όσο και από άποψη αναμετρήσεων, αλλά έχουμε κάνει την επιλογή μας. Θα ταξιδέψουμε στη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα, στη Βρετάνη με επιλογή από ασιατικό χάντικαπ για το ματς της Ρεν με την Μπορντό.

Επιστροφή στη δράση και για την Ligue 1 με την αυλαία να ανοίγει το βράδυ της Παρασκευής η Ρεν που υποδέχεται την πολύπαθη Μπορντό. Η ομάδα του Στεφάν αγνοεί τη νίκη περίπου μισό μήνα ενώ έχει να σκοράρει από τις 31/10. Φλύαρη και χωρίς ουσία εμφανίστηκε με Τσέλσι και Παρί στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις, που είχε μεν την κατοχή και τις ευκαιρίες, αλλά στο τελικό αποτέλεσμα τα έκανε θάλασσα. Θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, αφού αμφίβολοι θα είναι οι μπακ Τραορέ και Αγουέρντ που είχαν διεθνείς υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, ο επίσης αμυντικός Μαουασά που μπορεί να μπήκε σε ρυθμούς προπόνησης αλλά δε θα χρησιμοποιηθεί, ενώ εκτός θα είναι ξανά ο αμυντικός χαφ Ρουγκάνι, ο φορ Νιανγκ και ο μέσος Μάρτιν. Ελπίδες επιστροφής στο βασικό σχήμα ο σταρ φορ Καβαμινγκά.

Η Μπορντό έχει κακό πρόσωπο ως τώρα επιθετικά, αμυντικά σχεδόν καμία λειτουργία και δημιουργικά μέτρια πράγματα. Εκτός δείχνει να αγαπά τις ισοπαλίες και τις ήττες έχοντας στους έξι τελευταίους αγώνες της 2-1-3 και σε έκταση 9 αγώνων 2-3-4. Αντίστοιχα, η Ρεν έχει εντός 3-2-1. Οι Γιρονδίνοι τρέχουν στη Βρετάνη 3-3-0 στους έξι τελευταίους αγώνες τους, αλλά συνολικά έχουν 12-10-6 από το 1990. Πάντως, με μόνη ουσιαστική απώλεια τον σημαντικό αμυντικό Πάμπλο, η Μπορντό δεν αντιμετωπίζει άλλο ουσιαστικό πρόβλημα και σε διάστημα ενός έτους συμπλήρωσε 8 ισοπαλίες, όχι και αδιάφορο στατιστικό.

Πριν κλείσουμε με την εκτίμησή μας, να αναφέρουμε ότι τελευταίο διπλό της Μπορντό στη Βρετάνη σημειώθηκε – και μιλάμε πάντα για το πρωτάθλημα – το 2013 με 2-0.

1,80-3.60-4,60 ο μ.ό. του σετ και αν μη τι άλλο βλέπουμε τους μπουκ να αγνοούν τις απουσίες της Ρεν, το κίνητρο της Μπορντό, το ότι η γηπεδούχος είναι σε χειρότερη φόρμα από την Μπορντό και το κυριότερο: Η Ρεν κέρδισε με διαφορά 2 γκολ μόνο τη Λοριάν φέτος. Στις υπόλοιπες νίκες της, δέχθηκε αντίσταση.

Εκτίμηση: Οδηγούμαστε σε μια πιο μετριοπαθή επιλογή, αυτή του ασιατικού χάντικαπ υπέρ της Μπορντό, όχι πως οι επιλογές των 2 dnb, X2 και σκέτου διπλού είναι κακές. Οι απουσίες της Ρεν και η προβληματική αγωνιστική της κατάσταση μας αναγκάζουν να πάμε προς τα δεξιά.


Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η ΜπορντόΜονό Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό

20:00 Ρεν – Μπορντό: 2 +0,5 ΑΗ (2.02)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις