Πονταρίσματα… καραντίνας!

Πονταρίσματα… καραντίνας!

Πολύ καλημέρα σε όλους τους φίλους και φίλες. Επιστροφή μετά από λίγες μέρες αποχής, λόγω προσωπικών προβλημάτων που δεν μου επέτρεψαν να μπορώ να ασχοληθώ όπως πρέπει με την στήλη και το site.

Τώρα όμως γύρισα και όλα καλά. Καλά, μεγάλη κουβέντα είπα καθώς άρχισε το νέο lockdown ή καραντίνα ή όπως αλλιώς θα το πούνε και άγνωστο πόσο θα διαρκέσει συνολικά. Καλό κουράγιο και υπομονή σε όλους, την ελπίδα μας να μη χάσουμε.

Στα δικά μας αμιγώς ποδοσφαιρικά. Ωραιότατο 3/3 την τελευταία φορά που τα είπαμε και πάμε σε μια άκρως ενδιαφέρουσα Κυριακή.

Αρχή από την La Liga και τον αγώνα Σοσιεδάδ – Γρανάδα. Χάρμα οφθαλμών οι Βάσκοι, σαν σίφουνας πέρασαν από το Βίγκο και νίκησαν εκτός έδρας την Θέλτα με 4-1. Η καλή τους παρουσία και δυναμική αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα όντας πρώτοι με 17 βαθμούς και δείχνουν ότι φέτος έχουν όρεξη, θράσος και αποτελεσματικότητα κυρίως, να διεκδικήσουν πολλά περισσότερα σε σχέση με άλλες χρονιές.

Η Γρανάδα εξίσου καλή, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ήρθε ισόπαλη εντός με την Λεβάντε, αν και έπαιζε για πάνω από μια ώρα με παίχτη λιγότερο. Βρίσκεται στην έκτη θέση και σε απόσταση αναπνοής από της θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Ισορροπεί αρκετά καλά με τις διπλές υποχρεώσεις, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο να σφραγίσει την ευρωπαϊκή της συνέχεια και μετά τις γιορτές. Σοβαρή αλλά βγάζει κούραση λόγω του μικρού rotation. Από ευρωπαϊκές αναμετρήσεις έρχονται και οι δύο και μάλιστα νικηφόρες, περιμένουν πώς και πώς τη διακοπή για να χαλαρώσουν, ωστόσο έναν ακόμα δυνατό αγώνα με πολλά τέρματα μπορούν να τον προσφέρουν.

Λόγω έδρας και λιγότερης κόπωσης δίνω και προβάδισμα στους γηπεδούχους για τη νίκη.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα μία δυάδα στα γκολ θα ποντάρω, το αμφίτερμα στο Λεβάντε – Αλαβές, είναι μεν κρίσιμο αν και νωρίς, εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί και ως εξάποντο, αλλά η ευκολία που δέχονται γκολ δεν μπορεί να αγνοηθεί. Το παραπάνω θα συνδυαστεί με τα πολλά τέρματα του αγώνα Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης. Δε χρειάζονται πολλές συστάσεις για τις ομάδες ούτε για τον τρόπο παιχνιδιού τους.

Στη Βαλένθια περιμένουν τη διακοπή για να ανασυνταχθούν και στη Ρεάλ ως μια διπλή ευκαιρία για να δοκιμάσουν πράγματα αλλά και να δείξουν οι διεθνείς της τί αξίζουν για ακόμα μια φορά.

Από την αγαπημένη Segunda μια δυάδα από τα παιχνίδια Σαμπαντέλ – Μάλαγα και Αλκορκόν – Φουενλαμπράδα όπου θα στηρίξω τους φιλοξενούμενους καθώς υπάρχει διαφορά ποιότητας με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα και για να μειώσω το ρίσκο θα πάω με κάλυψη στο dnb.


Πονταρίσματα… καραντίνας!Δυάδα (3.78) Πονταρίσματα… καραντίνας!Πονταρίσματα… καραντίνας!

15:00 Σαμπαντέλ – Μάλαγα: 2 dnb (2.10)

17:00 Αλκορκόν – Φουενλαμπράδα: 2 dnb (1.80)


Πονταρίσματα… καραντίνας!Combo (Tipsters League) Πονταρίσματα… καραντίνας!Πονταρίσματα… καραντίνας!

17:15 Σοσιεδάδ – Γρανάδα: 1 & over 2,5 (2.37)


Πονταρίσματα… καραντίνας!Δυάδα (3.64) Πονταρίσματα… καραντίνας!Πονταρίσματα… καραντίνας!

19:30 Λεβάντε – Αλαβές: Goal/goal (1.90)

22:00 Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης: Goal/goal & over 2,5 (1.90)


 

Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

UPDATE!!!

Από το πρωί ξεκίνησε να κατρακυλά ο άσσος της Σοσιεδάδ, το σημείο και όλα τα παράγωγά του. Μετά από σχετικό έλεγχο ενημερώνω , ως οφείλω, ότι η Γρανάδα λόγο πολλών κρουσμάτων δηλώνει ότι αδυνατεί να κατεβάσει ενδεκάδα σύμφωνα με τη νομοθεσία της Λίγκας και ζητά αναβολή του αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις