Σκοράρουν για πλάκα…

Σκοράρουν για πλάκα...

Καλημέρα σε όλη την ομάδα και καλό Σ/Κ να έχουμε με πολλά κέρδη. Ξεκίνησε πάλι το… αγαπημένο μας πλέον lockdown και ο μόνος τρόπος να περάσει ευχάριστα όλα αυτό είναι βλέποντας μπαλίτσα. Δύο αγώνες ξεχώρισα για σήμερα που πιστεύω ότι θα έχουν μεγάλη τύχη στο αμφίτερμα.

Κάλιαρι – Σαμπντόρια

Ηττήθηκε η Κάλιαρι στο εκτός έδρας ματς με την Μπολόνια ενώ προηγήθηκε δύο φορές. Από τη μέση και μπροστά πετάει φωτιές εξ’ ου και τα δύο γκολ που βρήκε με αρκετή άνεση. Λόγω όμως των αμυντικών της προβλημάτων δεν μπόρεσε να πάρει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας. Παραμένει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας.

Η Σαμπντόρια εμφάνισε μία πολύ καλή εικόνα απέναντι στην Τζένοα στο ντέρμπι της Γένοβας. Αφού προηγήθηκε έχασε τη συγκέντρωση της άμεσα και έτσι η Τζένοα ισοφάρισε. Το αποτέλεσμα έμεινε μέχρι το τέλος, αφού έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Όσο έχει τον μεγάλο αρχηγό και ηγέτη Κουαλιαρέλα θα συνεχίζει να σκοράρει ασταμάτητα.

  • Goal/goal και οver 2,5 τα 6/7 μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας.

Φάλκενμπεργκ – Έλφσμποργκ

Χρυσό τρίποντο για τη Φάλκενμπεργκ στην έδρα της Τζουργκάρντεν νικώντας την με 3-2 και αφήνοντας την στην 3η θέση. Ξεκόλλησε έτσι από τη ζώνη του υποβιβασμού. Υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα για τη συνέχεια. Τελικός για την Φάλκενμπεργκ που ένα γκολ θα το βρει σίγουρα.

Η Έλφσμποργκ δεν λέει να παρατήσει την προσπάθεια που κάνει ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και αυτό έδειξε στην εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Νόρκεπινγκ παρότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ. Η ομάδα είναι ανεβασμένη και σκοράρει με άνεση.

  • 4/4 Goal/goal μετρούν μεταξύ τους οι δύο ομάδες στην έδρα της Φάλκενμπεργκ.

Σκοράρουν για πλάκα...Δυάδα (απόδοσης 2.38)Σκοράρουν για πλάκα...Σκοράρουν για πλάκα...

16:00 Κάλιαρι – Σαμπντόρια: Goal/goal (1.50)

16:00 Φάλκενμπεργκ – Έλφσμποργκ: Goal/goal (1.59)


Σκοράρουν για πλάκα...Μονό (Tipsters League)Σκοράρουν για πλάκα...Σκοράρουν για πλάκα...

16:00 Φάλκενμπεργκ – Έλφσμποργκ: Goal/goal (1.59)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό
ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις