Με λένε… Αλέξις

Με λένε… Αλέξις

Ο Τσολίτο Σιμεόνε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Μπολόνια και έδωσε το ωραιότατο 3.20, άλλη μια επιτυχημένη επιλογή σε πολύ καλή απόδοση.

Στη Μίλαν φέτος ξεχειλίζει το ταλέντο και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει υπό τη σκέπη του πολλούς νέους παίκτες που αναδεικνύονται μέσα από το καλό σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Στέφανο Πιόλι. Και ένας παίκτης low cost, που αποκτήθηκε αθόρυβα από την Αντερλεχτ πέρυσι τον Ιανουάριο και έφτασε, μέσω των εμφανίσεών του με τη Μίλαν στην εθνική Βελγίου, είναι ο Αλέξις Σαλεμέικερς.

Ο 21χρονος εξτρέμ, είναι μία από τις αποκαλύψεις της φετινής Μίλαν, με τον Στέφανο Πιόλι να τονίζει ότι τον παρακολουθούσε εδώ και τρία χρόνια, από τότε που ήταν προπονητής στη Φιορεντίνα. Περιβάλλει τον παίκτη με απόλυτη εμπιστοσύνη και ο Σαλεμέικερς σκόραρε το πρώτο του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα, με ωραία κάθετη κίνηση στην περιοχή της Μίλαν, αξιοποιώντας την ασίστ του Τεό Ερναντέζ.

Ο νεαρός Βέλγος έχει μετατραπεί σε μία από τις σταθερές στην ενδεκάδα του Πιόλι, παίζοντας είτε ως εξτρέμ είτε πίσω από τον επιθετικό, βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και στο ελκυστικό 5.00 που προσφέρεται για να σκοράρει anytime, αξίζει το ποντάρισμα!


Με λένε… Αλέξις Μονό (Tipsters League) Με λένε… ΑλέξιςΜε λένε… Αλέξις

13:30 Ουντινέζε – Μίλαν: Σαλεμέικερς anytime scorer (5.00)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις