Η άμυνα φέρνει το πρώτο τρίποντο

Η άμυνα φέρνει το πρώτο τρίποντο

Καλησπέρα σε όλους. Δεν πήγαμε χθες καλά στα φάουλ μας με αποτέλεσμα σήμερα να γυρνάμε σε άλλα μονοπάτια που πιστεύω πολύ.

Σάββατο σήμερα και αναμετρώνται στη Λαμία η τοπική ομάδα με τον Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει κάκιστα τη χρονιά καθώς ακόμα δεν έχουν νίκη. Δεν παίζουν καλή μπάλα γι’ αυτό και οι δύο ομάδες έχουν προχωρήσει σε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας. Στα μάτια μου η Λαμία είναι η χειρότερη ομάδα και θα αποχαιρετήσει την κατηγορία. Ο Παναθηναϊκός προσέλαβε τον Μπόλονι και τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών πήρε το σημαντικό μέσο Μαουρίσιο ως ελεύθερο.

Επιστρέφει επίσης στην αποστολή του «τριφυλλιού» ο Βιγιαφάνιες και αυτό σημαίνει ψυχολογική ανάταση για όλη την ομάδα καθώς είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Στο πρώτο παιχνίδι του Μπόλονι στον πάγκο του Παναθηναϊκού, η ομάδα δυσκολεύτηκε να σκοράρει, βρήκε το γκολ ωστόσο δέχτηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα από τον Βόλο. Από την άλλη η Λαμία δεν έδειξε πολλά πράγματα με τον Παναιτωλικό στο τελευταίο της παιχνίδι και αναλώθηκε πιο πολύ στο πως δε θα δεχτεί γκολ. Περιμένω ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν στο μυαλό τους πως θα πάρουν τη νίκη και μόνο.

Ο Μπόλονι είναι «παλιός» στην προπονητική και ξέρει πως για να έρθει η ψυχολογική ανάταση στην ομάδα πρέπει να έρθουν νίκες και για να έρθουν νίκες θα πρέπει η ομάδα να κρατήσει πίσω το μηδέν. Εκεί το βλέπω το παιχνίδι, δηλαδή στο 0-1, 0-2 ακριβές σκορ και μία επαγγελματική νίκη της αθηναϊκής ομάδας.

Καλή τύχη σε όλους.


Η άμυνα φέρνει το πρώτο τρίποντοΜονό (Tipsters League) Η άμυνα φέρνει το πρώτο τρίποντο Η άμυνα φέρνει το πρώτο τρίποντο

19:30 Λαμία – Παναθηναϊκός: 2 & under 2,5 (3.30)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις