Γκολ και θέαμα τετραπλασιασμού

Γκολ και θέαμα τετραπλασιασμού

Καλημέρα κουβανέζοι και καλό μήνα. Εξαιρετικά τα πήγαμε χθες, ο Παναθηναϊκός νίκησε και τα πιάσαμε όλα.

https://twitter.com/KoubanezosG/status/1322644818250637317

Άντε 60 ημέρες μείνανε για να φύγει η καλύτερη χρονιά ever. Υπομονή.

Στα δικά μας, θα δοκιμάσουμε άλλη μία φορά την τύχη μας στο Βέλγιο. Νωρίς το μεσημέρι αναμετρώνται η Άντερλεχτ με την (από πέρυσι έκπληξη του πρωταθλήματος) Αντβέρπ. Η γηπεδούχος ομάδα είναι αήττητη εντός έδρας και σκοράρει με ρυθμό κοντά στα δύο γκολ ανά αγώνα. Θα έχει έξι απουσίες αλλά δεν θα την επηρεάσουν στο παιχνίδι της, καθώς οι μισοί είναι εδώ και καιρό εκτός και οι άλλοι μισοί δεν είναι βασικοί. Γενικά έχει αρκετούς παίχτες και πολυφωνία στην επίθεση. Μόνο σε ένα ματς δεν σκόραρε και έχασε. Ήταν όμως ήττα εντός προγράμματος, καθώς έχασε εκτός έδρας από την Κλαμπ Μπριζ.

Σήμερα βλέπω δύσκολο να μην σκοράρει απέναντι σε μία κουρασμένη Αντβέρπ. Το σημερινό είναι το πέμπτο ματς που δίνει η Αντβέρπ σε διάστημα 14 ημερών κι ίσως βγάλει κούραση αφού προέρχεται από τη νίκη απέναντι στην Τότεναμ για το Europa League. Φαίνεται πως έχει κάνει προετοιμασία για να είναι σε φόρμα οι παίχτες αυτή την εποχή. Επικίνδυνο αυτό για τον δεύτερο γύρο. Όπως και να ‘χει “τρέχει” ένα καταπληκτικό σερί 8 αήττητων αγώνων σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Όμως από τα παιχνίδια αυτά μόνο στο τελευταίο (με την Τότεναμ) κατάφερε να κρατήσει την εστία της ανέπαφη. Θα έχει κι αυτή 5 απουσίες αλλά όπως και η αντίπαλός της, είναι μακροχρόνιες.

Το ματς είναι καθαρή τριπλή, αλλά έχει τύχη το goal/goal & over 2,5 αφού οι δύο ομάδες παίζουν ανοιχτά.

Πάμε και στη Σουηδία, με πέντε αγωνιστικές να απομένουν. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το ποιες ομάδες θα βγουν φέτος στην Ευρώπη. Η Τζουργκάρντεν με τρεις σερί νίκες ανέβηκε στη 2η θέση και έχει και διαφορά δύο βαθμών από τους διώκτες της. Είναι καβάλα στ’ άλογο και σήμερα έχει θεωρητικά εύκολο παιχνίδι. Μπορεί εκτός έδρας να έχει κερδίσει μόνο τα μισά ματς που έχει παίξει, αλλά σήμερα έχει μια ευκαιρία να ξεφύγει ακόμα πιο πολύ. Βλέπετε οι 4 ομάδες που την καταδιώκουν και είναι σε απόσταση αναπνοής, παίζουν μεταξύ τους.

Οπότε αν κερδίσει σήμερα σίγουρα θα ξεφύγει από τουλάχιστον δύο ομάδες. Περιμένω γκολ από τον Νορβηγό Ούλβεσταντ καθώς στα τελευταία 3 ματς έχει βάλει 4 γκολ. Εκτελεί και τα πέναλτι της ομάδας. Η Φάλκενμπεργκ από την άλλη, προσπαθεί αλλά δεν μπορεί. Στην τύχη παίζει και χωρίς συγκεκριμένο πλάνο, όμως οι παίχτες της δεν τα παρατάνε και παλεύουν σε κάθε αγώνα. Βλέποντας όμως και την παράδοση δεν βλέπω τρόπο να αποφεύγει την ήττα σήμερα. Στα προηγούμενα 9 παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα, έχει 8 συνεχόμενες ήττες με συνολικά γκολ 18-3 υπέρ της Τζουργκάρντεν. Δηλαδή δύο γκολ ανά ματς.


Γκολ και θέαμα τετραπλασιασμούΜονό (Tipsters League) Γκολ και θέαμα τετραπλασιασμούΓκολ και θέαμα τετραπλασιασμού

18:30 Φάλκενμπεργκ – Τζουργκάρντεν: 2 & over 1,5 (2.00)


Γκολ και θέαμα τετραπλασιασμούΔυάδα (απόδοσης 4.00) Γκολ και θέαμα τετραπλασιασμούΓκολ και θέαμα τετραπλασιασμού

14:30 Άντερλεχτ – Αντβέρπ: Goal/goal & over 2,5 (2.00)

18:30 Φάλκενμπεργκ – Tζουργκάρντεν: 2 & over 1,5 (2.00)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις