Αυτό που του λείπει

Αυτό που του λείπει

Με όλη τη… συμπάθεια στη Φιορεντίνα, όσο οι «βιόλα» έμεναν μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις, τόσο και ο Φεντερίκο Κιέζα δεν είχε τη δυνατότητα να δείξει την αξία του. Ο 21χρονος ακραίος επιθετικός, ζήτησε και πήρε φορτικά μεταγραφή στη Γιουβέντους, την ύστατη μέρα της προθεσμίας και έτσι έχει τη δυνατότητα να δείξει την αξία του στο υψηλότερο επίπεδο, όχι μόνο στο πρωτάθλημα της Serie A αλλά και σε κάποια σκόρπια παιχνίδια της εθνικής Ιταλίας.

Ο Κιέζα, στα δύο πρώτα του παιχνίδια με τη Γιουβέντους, μπόρεσε και τα έκανε όλα. Ή σχεδόν όλα, πρώτα κόντρα στην Κροτόνε έδωσε την ασίστ στον Μοράτα για το τελικό 1-1, στο 61’ με σκληρό μαρκάρισμα στον Τσιγκαρίνι, είδε την κόκκινη κάρτα. Τρεις μέρες μετά στο Κίεβο, έδωσε και πάλι ασίστ, πάλι στον Μοράτα, βοηθώντας τη Γιούβε να επικρατήσει με 2-0.

Τι του λείπει λοιπόν, πέραν από τις ασίστ και την… κόκκινη; Μα να βρει το πρώτο του γκολ με τη Γιουβέντους. Ο Κιέζα ταιριάζει στο σύστημα της Γιούβε, παίζοντας είτε δεξιά είτε αριστερά στην πτέρυγα, στο 3-5-2 ή το 4-4-2 του Αντρέα Πίρλο και εκτιμώ ότι θα βρεθεί αρκετές φορές σε θέση βολής. Η άμυνα της Μπαρτσελόνα θα του δώσει ευκαιρίες, δεν είναι από τις πλέον αξιόπιστες και απόψε δεν θα είναι διαθέσιμος ο Πικέ.

Το 3.50 στο οποίο προσφέρεται ο… γιος του Ενρίκο Κιέζα, είναι ελκυστικό.


Αυτό που του λείπει Μονό Αυτό που του λείπει Αυτό που του λείπει

22:00 Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα: Κιέζα anytime (3.50)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις