Σουτ και combo στο 1.80

Σουτ και combo στο 1.80

Προβληματική ημέρα πανευρωπαϊκώς και παγκοσμίως η χθεσινή, καθώς υπήρξαν εκπλήξεις στα παιχνίδια του Champions League. Η στήλη αρκέστηκε στο 1/3 επιτυχημένα και σήμερα, Τετάρτη, είμαστε έτοιμοι για ένα δυνατό 2/2. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας.

Ρεφάρει με γκολ η Παρί

Παρότι ήταν το φαβορί κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν απώλεσε ουσιαστικά τον τίτλο του φαβορί για την πρωτιά. Σήμερα αντιμετωπίζει στην Τουρκία την Μπασάκσεχιρ και θέλει να πετύχει τόσο μια νίκη ουσίας, όσο και να διασκεδάσει τα πλήθη των Γάλλων που θα την παρακολουθούν στις οθόνες.

Οι Γάλλοι είναι σίγουρα πολύ ποιοτικότερη ομάδα και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την περυσινή τους παρουσία στον τελικό της διοργάνωσης, όπου ναι μεν έχασαν με 1-0 από τη Μπάγερν, αλλά είχαν πολλές ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο τέρμα. Φέτος έχουν και πάλι υψηλούς στόχους, αλλά πρέπει να περάσουν αρχικά από τους ομίλους και σήμερα αναμένεται να πετύχουν την πρώτη τους νίκη.

Επειδή στην Παρί θέλουν να σβηστεί η ήττα από τη Μάντσεστερ στην πρεμιέρα, θα επιδιώξουν όχι μόνο να κερδίσουν, αλλά και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Θα το πετύχουν; Το παιχνίδι θα δείξει. Εμείς επιλέγουμε ειδικό ποντάρισμα σε αυτό το παιχνίδι, με over 5,5 τελικές προσπάθειες για την ομάδα της Παρί. Πολύ πιθανό το pick σε απόδοση 1.80, λόγω και της διάθεσης της γαλλικής ομάδας για γκολ.

Έχει το know how ο Μιρτσέα

Μεγάλο παιχνίδι για τη Φερεντσβάρος σήμερα στην Ουγγαρία, όπου υποδέχεται την πολύπειρη και με βαριά φανέλα, Ντινάμο Κιέβου, του εξίσου πολύ έμπειρου Μιρτσέα Λουτσέσκου ο οποίος την προπονεί. Οι ομάδες ξεκίνησαν με ήττα την διοργάνωση και εξαρχής ήταν γνωστό και εύκολα προβλέψιμο πως οι δύο τους θα παλέψουν για την 3η θέση, η οποία οδηγεί και στη φάση των «32» του Europa League.

Οι Ουκρανοί είναι σίγουρα πιο ακριβή και πιο ποιοτική ομάδα, αλλά συγχρόνως και πιο έμπειρη από τους Ούγγρους, καθώς μετρούν πολλές συμμετοχές σε φάση ομίλων Champions League και όχι μόνο. Η Φερεντσβάρος άλλωστε αγωνίζεται φέτος για πρώτη φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, γεγονός το οποίο αποτελεί επίτευγμα στην ιστορία του συλλόγου.

Εκτιμώ πως ο Μιρτσέα Λουτσέσκου δε θα χάσει απόψε. Οι Ουκρανοί θα τερματίσουν στην 3η θέση του ομίλου και για να επιτευχθεί αυτό δε θα πρέπει να ηττηθούν απόψε. Θα κλείσει χώρους ο Ρουμάνος προπονητής και με την ποιότητα της ομάδας του ενδέχεται να πάρει το παιχνίδι. Είτε κερδίσει πάντως είτε δεν χάσει, το παιχνίδι θα το πάει… σβηστά. Safe επιλογή στο combo του Χ2 με under 3,5 στο 1.80.


Σουτ και combo στο 1.80 Σημείο (Tipsters League)  Σουτ και combo στο 1.80 Σουτ και combo στο 1.80

19:55 Μπασάκσεχιρ – Παρί Σεν Ζερμέν: Παρί over 5,5 τελικές (1.80)


Σουτ και combo στο 1.80 Μονό Σουτ και combo στο 1.80 Σουτ και combo στο 1.80

22:00 Φερεντσβάρος – Ντινάμο Κιέβου: X2 & under 3,5 (1.80)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις