Σεντονάτα combos ως 16.31!

Σεντονάτα combos ως 16.31!

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr! Δύσκολη η σημερινή μέρα καθώς ξεκινάει η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ξεχωρίζει το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην έδρα της Πόρτο αλλά και το ντέρμπι Ατάλαντα – Άγιαξ, δύο ομάδων που συνήθως προσφέρουν πολλά γκολ στους αγώνες τους.  

Γκλάντμπαχ – Ρεάλ Μαδρίτης 

Επιτέλους η Ρεάλ ήταν “βασίλισσα” και πέρασε εύκολα από το “Καμπ Νου” με το επιβλητικό 3-1. Νίκη ψυχολογίας με πολύ γεμάτη εμφάνιση που έφερε χαμόγελα σε όλους. Θέλει να ξεχάσει το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής όπου ήταν κάκιστη και ηττήθηκε από την μισή Σαχτάρ με 3-2. Περιμένω να σοβαρευτεί στα μετόπισθεν και να δεχτεί το πολύ ένα γκολ από τους Γερμανούς. Η Γκλάντμπαχ δυσκολεύτηκε το Σάββατο απέναντι στην Μάιντζ, όμως στο τέλος τα κατάφερε και έφυγε με τους τρεις βαθμούς. Την πρώτη αγωνιστική πήρε πολύ σημαντική ισοπαλία στην έδρα της Ίντερ. Δεν ήταν καλύτερη αλλά θα μπορούσε να φύγει ακόμα και με την νίκη, καθώς ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις. Θα στηρίξω τους Ισπανούς, είναι πολύ καλύτερη ομάδα και οφείλουν να βγάλουν αντίδραση μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής.

Επιπλέον θέλω να επισημάνω ότι η Ρεάλ θα κατέβει στο παιχνίδι χωρίς δεξί μπακ καθώς απουσιάζουν οι Καρβαχάλ, Νάτσο και Οντριοθόλα. Στα δεξιά θα παίξει ο Μιλιτάο ή ο Λούκας Βάσκεθ. Πιθανό live ποντάρισμα για κίτρινη κάρτα σε όποιον ξεκινήσει δεξί μπακ καθώς δεν γνωρίζει κανένας τους την θέση. 

Μαρσέιγ – Μάντσεστερ Σίτι 

Πηγαίνουμε στον τρίτο όμιλο για την αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την Μάντσεστερ Σίτι. Η γηπεδούχος ξεκίνησε με ήττα στον όμιλο, καθώς ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις. Δεν ήταν καλή, ελάχιστες φορές απείλησε την εστία του Ολυμπιακού. Πολύ μέτρια η εικόνα της μέχρι στιγμής. Μετράει 10 σερί ήττες σε αγώνες για το Champions League. Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-1 της Πόρτο. Δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και βρέθηκε γρήγορα πίσω στο σκορ αλλά δε δυσκολεύτηκε να γυρίσει το παιχνίδι και να φύγει με τους τρεις βαθμούς. 10 συνεχόμενοι αγώνες με ήττα είναι πάρα πολλοί, αλλά η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι χαοτική.

Η σοβαρή Μάντσεστερ Σίτι περνάει εύκολα από το ”Βελοντρόμ”. 

Πόρτο – Ολυμπιακός 

Τέλος, πηγαίνουμε στο στάδιο ”Ντραγκάο” και την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Πόρτο. Αρχικά να πω ότι βλέπω λάθος το σετ των αποδόσεων. Τι έχει κάνει η Πόρτο και δίνεται τόσο φαβορί απέναντι στον Ολυμπιακό; Ο Μαρτίνς είναι μανούλα σε αυτά τα παιχνίδια, γνωρίζει ότι δεν θα πρέπει να ανοίξει τον ρυθμό και θα πρέπει να κρατήσει πάση θυσία την Πόρτο μακριά από τα καρέ του. Περιμένω έξυπνη διαχείριση και τον Ολυμπιακό να παίζει για το μισό μηδέν που θα του δώσει τους τρεις βαθμούς και θα τον φέρει πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν μπει καλά στην σεζόν, οι περισσότερες εμφανίσεις τους είναι κάτω του μετρίου. Ακόμα και όταν προηγούνται δεν υπάρχει η σιγουριά ότι θα φτάσουν εύκολα στους τρεις βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι ανακοίνωσαν επιπλέον κρούσματα κορωνοϊού, τους Μπα και Σουντανί. Υπενθυμίζω ότι ο Καμαρά είχε βρεθεί θετικός και έχασε το πρώτο παιχνίδι με την Μαρσέιγ και θα χάσει και το αποψινό. Στα θετικά για τους φιλοξενούμενους ότι είναι ξεκούραστοι καθώς δεν αγωνίστηκαν για το πρωτάθλημα. Στο χέρι του είναι να κάνει μια γεμάτη εμφάνιση και να φύγει με κάτι θετικό από την Πορτογαλία. 


Σεντονάτα combos ως 16.31! Combo Σεντονάτα combos ως 16.31! Σεντονάτα combos ως 16.31!

22:00 Πόρτο – Ολυμπιακός: Πόρτο under 2,5 & under 1,5 1ο ημίχ. & Ολυμπιακός under 4,5 κόρνερ (2.25) 


Σεντονάτα combos ως 16.31! Μονό (Tipster’s League) Σεντονάτα combos ως 16.31! Σεντονάτα combos ως 16.31!

22:00 Γκλάντμπαχ – Ρεάλ Μαδρίτης: 2 (1.91)


Σεντονάτα combos ως 16.31! Δυάδα (απόδοσης 2.55) Σεντονάτα combos ως 16.31! Σεντονάτα combos ως 16.31!

22:00 Γκλάντμπαχ – Ρεάλ Μαδρίτης: Χ2 & under 4,5 (1.67) 

22:00 Μαρσέιγ – Μάντσεστερ Σίτι: 2 & under 5,5 (1.53) 


Σεντονάτα combos ως 16.31! Trixie (απόδοση τριάδας: 16.31) Σεντονάτα combos ως 16.31! Σεντονάτα combos ως 16.31!

22:00 Πόρτο – Ολυμπιακός: Χ2 & under 3,5 (2.70) 

22:00 Γκλάντμπαχ – Ρεάλ Μαδρίτης: 2 & under 4,5 (2.55) 

22:00 Μαρσέιγ – Μάντσεστερ Σίτι: 2 & no goal (2.37) 


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις