ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Οι Γερμανοί ξανάρχονται... με χρήμα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Οι Γερμανοί ξανάρχονται... με χρήμα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

Οι Γερμανοί ξανάρχονται... με χρήμα

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Προγνωστικά σνούκερ: Σεβασμός σε κάθε παίκτη

Προγνωστικά σνούκερ: Σεβασμός σε κάθε παίκτη

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Με τις βολές των Φαλ και Ναν στο 3.61

Με τις βολές των Φαλ και Ναν στο 3.61

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Οι Γερμανοί ξανάρχονται… με χρήμα

Προγνωστικά με ποδοσφαιριστή της Λειψίας να κλοτσά την μπάλα.

Φουλ της Bundesliga με Premier League, στα προγνωστικά Σαββάτου για τον The Magician, ακολουθώντας ομάδες με κίνητρο και φόρμα

Καλημέρα σας. Μπήκαμε στον Απρίλη και τα δεδομένα γίνονται όλο και πιο απλά. Ποιοι θα κινδυνέψουν, ποιοι θα πάρουν ευρωπαϊκά εισιτήρια και φυσικά ποιος θα στεφθεί πρωταθλητής. Κράτησα αγώνες με ομάδες που καίγονται για την νίκη, με σκοπό να υλοποιήσουν τον βασικό τους στόχο. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά της στήλης.

Προγνωστικά: Ανεβασμένοι οι γηπεδούχοι

Εκκίνηση από το παιχνίδι Κολωνία – Μπόχουμ. Οι γηπεδούχοι δεν τα πηγαίνουν καλά φέτος με αποτέλεσμα να είναι στην προτελευταία θέση, στο -7 από την σωτηρία. Κυνηγάνε ν’ ανέβουν τουλάχιστον μια θέση και να πάνε στα μπαράζ παραμονής, όπου είναι ένα πόντο μακριά. Μάχονται είτε εντός, είτε εκτός έδρας, ενώ συμπλήρωσαν πέντε σερί εκτός έδρας ματς αήττητοι, με πέντε ισοπαλίες. Τα περιθώρια λιγοστεύουν για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού, όποτε σήμερα θα παίξουν μόνο για την νίκη. Μόλις μία νίκη οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας, σε 13 ματς. Ταυτόχρονα βρίσκονται και σε κακό φεγγάρι, με 0-1-4 στα πέντε τελευταία, ενώ έχασαν από την 16η Μάιντς εκτός (2-0), αλλά επίσης δεν κατάφεραν να επικρατήσουν της ουραγού Ντάρμσταντ εντός έδρας (2-2).

Σημείο: Δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες για νίκη η Κολωνία. Πάω στον άσο με κάλυψη την ισοπαλία και over 1,5 γκολ με απόδοση 1.73 στην Novibet.

Αμφότερες θέλουν την νίκη

Πάω στο Φράιμπουργκ, όπου η ομώνυμη ομάδα κυνηγάει τις ελπίδες της για να διεκδικήσει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Χρειάζεται βαθμούς για να το πετύχει, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Μόλις μία φορά έμεινε άσφαιρη εντός έδρας σε 13 ματς, ενώ σε εννέα από αυτά, σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές. Η Λειψία έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στην εντός έδρας ισοπαλία με την Μάιντς, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε μέσα. Υπολόγιζε να είναι τέταρτη, αλλά με την νίκη της Μπορούσια Ντόρτμουντ, κατέληξε πέμπτη, στο -3 από την τετράδα. Κομβικό το σημερινό ματς, χρειάζεται νίκη για να μην χάσει επαφή με την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League. Δέχεται γκολ για δέκα σερί εκτός έδρας αγώνες, γεγονός που της έχει στοιχίσει βαθμολογικά.

Σημείο: Κρατάω για τα προγνωστικά μας, το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 1.81 στην Novibet.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Προγνωστικά: Περασμένα μεγαλεία

Συνεχίζω με το Χάιντενχαιμ – Μπάγερν Μονάχου. Με καλές εμφανίσεις οι γηπεδούχοι, ειδικά εντός έδρας, βρίσκονται στο μέσο της βαθμολογίας, υλοποιώντας τον στόχο τους να παραμείνουν στην κατηγορία. Μπορεί να έχουν μείνει έξι ματς μακριά από την νίκη, αλλά αποτελεί σκληρή ομάδα, που σπάνια δεν σκοράρει. Άλλωστε στην Μπάγερν Μονάχου φέτος έχει βρει δίχτυα και η κουτσή Μαρία. Το πρωτάθλημα χάθηκε, ο Κέιν πάλι έμεινε χωρίς τίτλο και ο Τούχελ θα φύγει (νωρίτερα) στο τέλος της σεζόν. Αναδιοργάνωση για τους Βαυαρούς, που πρέπει να προσέξουν αν δεν θέλουν να χάσουν και την δεύτερη θέση. Καθώς στους τρεις βαθμούς ακολουθεί η Στουτγάρδη.

Σημείο: Πληρότητα και ταλέντο περισσεύουν από τους φιλοξενούμενους, αλλά οι γηπεδούχοι είναι σκληρό καρύδι. Πάμε με το Goal/goal και over 3,5 με απόδοση 2.25 στην Novibet.

Φαβορί οι γηπεδούχοι

Πάμε στο νησί. Η Άστον Βίλα ήταν στο -5 από την Μάντσεστερ Σίτι, ταξίδεψε στην έδρα της τελευταίας, αλλά η ήττα την απομάκρυνε στους οχτώ βαθμούς. Τέταρτη στη βαθμολογία, κοιτάει πλέον να διατηρήσει την θέση της, με την Τότεναμ να είναι δύο πόντους πίσω και με ματς λιγότερο. Τσακίζει κόκκαλα εντός έδρας με έντεκα νίκες σε 15 αγώνες, με επίθεση φωτιά. Η Μπρέντφορντ έχει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη έξι βαθμών, αλλά δεν αισθάνεται και απόλυτα ασφαλής. Με μια νίκη στα δέκα τελευταία και χωρίς νίκη για επτά σερί αγώνες, δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Κλείνεται εκτός έδρας, σ’ αντίθεση με τους αγώνες στο σπίτι της, όπου είναι περισσότερο ανταγωνιστική.

Σημείο: Την Πέμπτη έχει την Λιλ εντός έδρας για το Conference League η Άστον Βίλα, αλλά μεγάλης σημασίας είναι το σημερινό ματς. Παίρνω το 1Χ και over 2,5 με απόδοση 1.91 στην Novibet.

Βρίσκουν δίχτυα 

Πάμε στο Λούτον – Μπόρνμουθ. Πριν από το παιχνίδι με την Άρσεναλ την τελευταία αγωνιστική (ήττα 2-0), οι γηπεδούχοι μετρούσαν 18 συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος που έβρισκαν δίχτυα. Δεν είναι και πολλά τα ματς που μπορούν να κερδίσουν μέχρι το τέλος της χρονιάς, καθώς θέλουν να βγουν από την 18η θέση που οδηγεί σε υποβιβασμό. Αμυντικά δεν μπορούν να είναι ευχαριστημένοι καθώς έχουν πολλά κενά από το ξεκίνημα της σεζόν. Δέχονται τέρμα για εννέα σερί αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι έχουν χτίσει ένα μίνι αήττητο τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα (3-1-0). Εδραιώθηκαν στην μέση της βαθμολογίας, δεν κινδυνεύουν και παίζουν απελευθερωμένα. Συγκροτημένη ομάδα, που τις περισσότερες φορές βγάζει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Σημείο: Σπάνιο στατιστικό! Μια φορά δεν βρήκε δίχτυα η Λούτον εντός έδρας σε 15 αγώνες, στις 7 Οκτωβρίου. Μια φορά δεν βρήκε δίχτυα η Μπόρνμουθ εκτός έδρας σε 14 αγώνες στις 7 Οκτωβρίου.  Πάω με το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 1.66 στην Novibet.

Ντέρμπι τετράδας με γκολ

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με το ντέρμπι της Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον της Στουτγκάρδης. Λίγοι το περίμεναν ότι θα φύγουν με το διπλό (2-0) από το Μόναχο εναντίον της Μπάγερν. Στάθηκαν τυχεροί σε 2-3 φάσεις, με αποτέλεσμα να μείνουν στην τετράδα. Τέσσερις σερί νίκες οι γηπεδούχοι, φαίνονται να βρίσκουν ρυθμό σε μια κρίσιμη στιγμή, την ώρα που τα ευρωπαϊκά εισιτήρια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Σταθερά επιθετική, ειδικά εντός έδρας, χρειάζεται νίκη για να κρατήσει το μικρό μαξιλαράκι ασφαλείας. Η Στουτγάρδη έμεινε για ένατο ματς αήττητη, αλλά έχασε την νίκη μέσα από τα χέρια της στα τελευταία λεπτά με την Χάιντενχαιμ. Τρίτη στην βαθμολογία, στο -3 από την Μπάγερν Μονάχου και στο +4 από την σημερινή αντίπαλο της. Πρώτος στόχος, η αποφυγή της ήττας, καθώς οι αντίπαλοι θα πιέσουν. Υπάρχει επιθετική ποιότητα, αλλά αμυντικά και ειδικά εκτός έδρας έχει κενά, ενώ δυσκολεύεται απέναντι στους μεγάλους.

Σημείο: Θα κρατήσω το 1Χ και over 2,5 με απόδοση 2.20 στην Novibet.

Καλή επιτυχία!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Δυάδα απόδοσης 2.87
16:30
Κολωνία - Μπόχουμ
1X & over 1,5
1.73
17:00
Λούτον - Μπόρνμουθ
Goal/goal & over 2,5
1.66
BET: 35 units
Δυάδα απόδοσης 3.98
16:30
Φράιμπουργκ - Λειψία
Goal/goal & over 2,5
1.81
16:30
Χάιντενχάιμ - Μπάγερν Μονάχου
Goal/goal & over 3,5
2.25
BET: 25 units
Combo δυάδα απόδοσης 4.20
17:00
Άστον Βίλα - Μπρέντφορντ
1Χ & over 2,5
1.91
19:30
Ντόρτμουντ - Στουτγκάρδη
1Χ & over 2,5
2.20
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις