Μετά τον Μπελότι το χάος

Μετά τον Μπελότι το χάος

Η Ιντερ τα έκανε μούσκεμα με την Γκλάντμπαχ αλλά ο Ρομέλου Λουκάκου μας καλοπλήρωσε προχθές.

Στην Τορίνο ο Αντρέα Μπελότι είναι αν μη τι άλλο συγκινητικός. Η Τόρο έχει ξεκινήσει άθλια τη φετινή σεζόν, με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς και έχει μόνο τον Μπελότι να… μάχεται για την τιμή της. Ο 27χρονος μπόμπερ της «γκρανάτα» και της εθνικής Ιταλίας έχει πετύχει και τα 4 γκολ της ομάδας του στο ξεκίνημα αυτό της σεζόν. Οι υπόλοιποι μεσοεπιθετικοί της Τόρο απλά… παρακολουθούν τον Μπελότι να μάχεται με όλους και με όλα, χαρακτηριστική η σκηνή στο πρόσφατο ματς με την Κάλιαρι, όταν στις καθυστερήσεις ο παίκτης με ανάποδο ψαλίδι ανάγκασε τον γκολκίπερ Κράνιο σε φοβερή απόκρουση.

Ο Μπελότι έχοντας μείνει από ανάσες, κοιτούσε αποσβολωμένος και σε απόγνωση την αντίπαλη εστία, μην μπορώντας να πιστέψει ότι δεν είχε σκοράρει, νωρίτερα στο ματς είχε βάλει και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Πού θέλω να καταλήξω; Στο γεγονός ότι στο αποψινό ματς της Τορίνο στη Σασουόλο, ο Αντρέα Μπελότι προσφέρεται στο 2.80 για να σκοράρει anytime. Κόντρα σε μια άμυνα η οποία έχει δεχτεί 6 γκολ στα πρώτα 4 παιχνίδια του πρωταθλήματος. Value απόδοση, αν είναι να βάλει γκολ η Τορίνο, είναι σχεδόν… βέβαιο ότι αυτό θα το κάνει ο Μπελότι!

Μονό (Tipster’s League)

21:45 Σασουόλο – Τορίνο: Μπελότι anytime (2.80)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις