Λάθος όριο στο Λονδίνο

προγνωστικά μπάσκετ

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ, αυτή τη φορά από τον ημιτελικό του Eurocup και ποντάρει σε λάθος όριο!

Προγνωστικά μπάσκετ: Ειδικό με λάθος όριο

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Η Euroleague έχει μπει στην τελική ευθεία, αλλά το ίδιο ισχύει και για το Eurocup, που είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο, αφού είμαστε ήδη στα ημιτελικά. Στα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση ανάμεσα στους Λόντον Λάιονς και την Παρί.

Οι δυο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες πριν λίγες μέρες, με τους Γάλλους να κάνουν το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών και να βρίσκονται μια ανάσα από τον τελικό. Έχω πει πολλές φορές τη γνώμη μου για αυτή την ομάδα από την αρχή της σεζόν και μέχρι στιγμής με δικαιώνει, αφού είναι πολύ κοντά στο να βρεθεί στην επόμενη Euroleague.

Απόψε βέβαια δεν θα μπλέξω με σημείο, αλλά θα ασχοληθώ με ένα ειδικό από τη μεριά των γηπεδούχων, που παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Αναφέρομαι στον Γκράνθαμ, που είναι βασικό γρανάζι των Βρετανών και πρόκειται για ένα φόργουορντ με δημιουργικές ικανότητες. Έχει μέσο όρο 2,9 ασίστ στη σεζόν συνολικά και 2,1 στο Eurocup. Στα δύο ματς με την Παρί, σε όμιλο και ημιτελικά, μοίρασε τρεις και τέσσερις ασίστ. Για κάποιον λόγο, το όριό του έχει τοποθετηθεί στις 1,5 τελικές πάσες, το οποίο έχει ξεπεράσει στα πέντε τελευταία ματς, φτάνοντας μάλιστα και τις 6 ασίστ. Δυνατό ποντάρισμα λοιπόν στο over 1,5, αλλά μπορούμε άνετα να ρισκάρουμε και σε μεγαλύτερα όρια, φτάνοντας ακόμα και σε απόδοση 7.90!

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:30
Λόντον Λάιονς - Παρί
Γκράνθαμ 2+ ασίστ
1.88
BET: 30 units
Ειδικό
21:30
Λόντον Λάιονς - Παρί
Γκράνθαμ 3+ ασίστ
3.80
BET: 15 units
Ειδικό
21:30
Λόντον Λάιονς - Παρί
Γκράνθαμ 4+ ασίστ
7.90
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις