Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Στην επιστροφή των πρωταθλήματων μετά από δύο εβδομάδες, ο Fotaras14 έχει στα προγνωστικά του, δυάδα απόδοσης 3.68.

Προγνωστικά Λιλ – Λανς

Καλημέρα στο κόσμο του koubanezos.gr! Η επιστροφή στη δράση έρχεται με απόδοση 3.67 και ένα μόνο στόχο! Το ταμείο! Φύγαμε λοιπόν για τα σημερινά προγνωστικά.

Πρώτη αναμέτρηση λοιπόν από τη Ligue 1 με τη Λιλ να υποδέχεται τη Λανς στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής! Σε κοντινή βαθμολογική απόσταση οι δυο ομάδες, με τη Λιλ να προηγείται. Αρκετές απουσίες και από τις δυο πλευρές, πονοκέφαλος για τους προπονητές οι βασικές ενδεκάδες. Βάσει των αποδόσεων υπάρχει ισορροπημένη αντιμετώπιση της αναμέτρησης με ελαφρύ προβάδισμα προς τους γηπεδούχους. Ιδανική επιλογή το γκολ εκατερωθεν το οποίο το αγοράζουμε αυτή τη στιγμή στο 1.75 από τη Stoiximan.

Κάντιθ – Γρανάδα

Δεύτερη επιλογή για σήμερα, από το ισπανικό πρωτάθλημα και την 30η αγωνιστική. Η Κάντιθ υποδέχεται στις 22:00 τη Γρανάδα στο «Μιραντίγια». Οι δυο ομάδες πατάνε την κόκκινη γραμμή του υποβιβασμού εδώ και αρκετό καιρό. Από την πλευρά της Κάντιθ ωστόσο υπάρχουν ελπίδες σωτηρίας. Σε αυτές θα βασιστούμε και θα ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.10 από τη Stoiximan.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Δυάδα απόδοσης 3.68
22:00
Λιλ - Λανς
Goal/goal
1.75
22:00
Κάντιθ - Γρανάδα
1
2.10
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις