Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Προγνωστικά: Ποιο είναι το over 2,5 της ημέρας για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου, σύμφωνα με τη συντακτική ομάδα του koubanezos.gr;

Over ημέρας από την αγγλική Championship

Το… ρητό λέει πως «το στοίχημα δεν σταματάει ποτέ» και αυτό είναι αλήθεια. Εμείς θα το «τροποποιούσαμε» κάπως και θα το φέρναμε στα… μέτρα της στήλης που σχετίζεται με το οver ημέρας. Το στοίχημα δεν σταματάει ποτέ, και πάντα υπάρχει ένα over. Χωρίς καμία δόση υπερβολής, υπάρχουν πολλοί παίκτες του στοιχήματος οι οποίοι αναζητούν καθημερινά τα γκολ σε ματς, ιδίως εάν επιθυμούν να παίζουν σε μονά.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Πολλοί είναι εκείνοι άλλωστε που επιλέγουν καθημερινά ένα μονό αποδεκτό στοίχημα και μάλιστα κάποιο over 2,5, ώστε μακροχρόνια να αυξήσουν το κέρδος τους. Προχωράμε με το over της ημέρας.

29 Μαρτίου 14:30Μπρίστολ Σίτι – ΛέστερOver 2,51.91Winmasters

Όμως, για να καταλήξουμε στο over της ημέρας και να έχουμε κέρδος, θα πρέπει να αναλύσουμε συγκεκριμένα στοιχεία στην εκάστοτε αναμέτρηση. Ποια είναι όμως αυτά τα στοιχεία που θα μας οδηγήσουν στην σωστή και κερδοφόρα επιλογή; Προχωράμε.

  • Ρεπορτάζ: Για να καταλήξουμε στα over 2,5 προγνωστικά λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας την ειδησεογραφία. Πως μπορούμε να ποντάρουμε σε ένα over 2.5, όταν θα λείπουν οι πρώτοι σκόρερ κάθε ομάδας; Κάτι ανάλογο ισχύει και για τους παίκτες που έχουν μοιράσει τις περισσότερες ασίστ στο πρωτάθλημα.
  • Αξία αποδόσεων: Είναι αυτό που λέμε «value». Όλα τα προγνωστικά over 2,5 που θα βρείτε στην σελίδα μας δίνονται και με βάση την αξία της απόδοσης κάθε σημείου. Δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με ένα σημείο του 1.30, επειδή απλά η μία ομάδα σκοράρει κατά ριπάς. Κάποια στιγμή θα κερδίσει και με οριακό σκορ ή πολύ δύσκολα, αλλά όχι με τρία ή περισσότερα τέρματα.
  • Φόρμα: Τα over 2,5 έχουν διαφορετική προσέγγιση στο επίπεδο της φόρμας σε σχέση με το τελικό αποτέλεσμα (1Χ2). Λέγοντας «φόρμα, θεωρούμε το κατά πόσο… επιρρεπής είναι μια ομάδα στην επαλήθευση του σημείου, ανεξαρτήτως από το εάν κερδίζει ή όχι στα παιχνίδια.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις