Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ από τον The Magician, ρίχνοντας τα πλοκάμια του αποκλειστικά στην Championship, για μεγάλες αποδόσεις.

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ: Καίγονται αμφότερες

Καλημέρα σας. Πρώτο άρθρο μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής μας ομάδας από το Euro 2024, κάτι που εμάς τους υγιείς φιλάθλους μας προκαλεί στεναχώρια. Ας ελπίσουμε σε καλύτερες μέρες στο μέλλον. Τώρα στα δικά μας, Παρασκευή σήμερα και η Championship της Αγγλίας μας προσφέρει γερά σημεία, με μεγάλες αποδόσεις. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Ξεκινάμε με τον αγώνα μεταξύ της Χάντερσφιλντ εναντίον της Κόβεντρι. Οι γηπεδούχοι καίγονται για βαθμούς, καθώς λόγω της διαφοράς των γκολ βρίσκονται εντός ζώνης υποβιβασμού. Στην έδρα τους παρουσιάζονται πιο αποτελεσματικοί όπου έχουν κερδίσει τους περισσότερους βαθμούς τους, έχοντας σκοράρει για έντεκα σερί αγώνες. Τρέχουν ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη, κάτι που σκοπεύουν να αλλάξουν σήμερα, καθώς οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονται να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Ταυτόχρονα όμως η Κόβεντρι είναι καλή ομάδα στην επιθετική της λειτουργία, έχοντας βρει δίχτυα σε δώδεκα σερί εξορμήσεις της. Κυνηγάει την εξάδα των play-off, καθώς είναι στο -4, με παιχνίδι λιγότερο.

Σημείο: Για διαφορετικούς λόγους θέλουν αποτέλεσμα οι δύο ομάδες. Κρατάω το goal/goal με απόδοση 1.72 στη Stoiximan.

Φαβορί οι γηπεδούχοι

Η Νόριτς είναι στην έκτη θέση και παλεύει να μείνει εκεί. Οι διώκτες της βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής και στις οχτώ αγωνιστικές που απομένουν πρέπει να συνεχίσει να εκμεταλλεύεται την έδρα της. Τα πηγαίνει εξαιρετικά βέβαια στο «Κάρροου Ρόουντ» έχοντας μαζέψει εκεί τους 41 από τους 61 βαθμούς της, σ’ αντίθεση μακριά από αυτό. Βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία, ενώ στα τελευταία δέκα εντός έχει σερί 8-2-0! Η Πλίμουθ είναι στην 18η θέση στο +2 από την τελευταία τριάδα. Τρέχει αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη (0-1-3), σκοράροντας μόλις ένα τέρμα. Ταξιδεύει σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος και ως ομάδα έδρας και αυτή θα δυσκολευτεί αφάνταστα να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Δεν έχει παρουσιάσει κάτι σοβαρό, που να μπορεί να μας αποτρέψει από τον άσο.

Σημείο: Θα στηρίξουμε την Νόριτς, επιλέγοντας τον άσο & over 1,5 με απόδοση 1.80 στη Novibet.

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ: Ευκαιρία νίκης

Άλλη μία ομάδα που ψάχνει να τρυπώσει στην εξάδα είναι η Πρέστον. Αρχές Μαρτίου ηττήθηκε από τη Στόουκ που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, με αποτέλεσμα να σοβαρευτεί και φύγει νικήτρια την τελευταία αγωνιστική από την έδρα της Πλίμουθ. Συμπλήρωσε για δεύτερη φορά στη σεζόν τρεις σερί εντός έδρας αγώνες χωρίς νίκη, έχοντας αμυντικά κενά, αλλά σήμερα δεν υπάρχει δικαιολογία καθώς αντιμετωπίζει την ουραγό Ρόδεραμ. Μακράν η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας οι φιλοξενούμενοι με 20 βαθμούς, με την προτελευταία να έχει 38! Μαζεύουν τα γκολ σαν στραγάλια κάθε αγωνιστική, αν και το περασμένο Σάββατο ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Χάντερσφιλντ, διακόπτοντας έτσι ένα σερί εννέα συνεχόμενων ηττών. Ακόμα και να σκοράρουν, η ανύπαρκτη αμυντική τους λειτουργία δεν τους αφήνει περιθώρια ελπίδων για βαθμό ή βαθμούς.

Σημείο: Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες για τους γηπεδούχους, με έναν εύκολο θεωρητικά αντίπαλο. Άσος & over 2,5 με απόδοση 2.52 στη Stoiximan.

Διπλό για άνοδο

Το ημερολόγιο έλεγε 28 Νοεμβρίου 2023 όταν η Γουότφορντ κέρδισε τελευταία φορά εντός έδρας. Έκτοτε έχει 0-3-6, ενώ εκτός έδρας έβγαλε διπλό μόνο σε αδύναμες έδρες, όπως στην 21η Μπέρμιγχαμ, την ουραγό Ρόδεραμ και στην έδρα της 23ης ΚΠΡ. Ουσιαστικά χωρίς ισχυρό κίνητρο, καθώς είναι στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη και στο -13 από την εξάδα. Αντίθετα η Λιντς είναι στα καλύτερα της, αποτελώντας την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Έχει 9-1-0 στα δέκα τελευταία παιχνίδια, ισοβαθμώντας στην κορυφή με τη Λέστερ, στο +1 από την τρίτη Ίπσουιτς. Το διακύβευμα για την απευθείας άνοδο είναι τεράστιο, καθώς μόνο δύο θα τα καταφέρουν από τις τρεις προαναφερθέντες ομάδες. Όλα για τη νίκη για τους φιλοξενούμενους από το παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της αγωνιστικής.

Σημείο: Κρατάω το διπλό & over 2,5 με απόδοση 2.25 στη Novibet.

Καλή επιτυχία.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Δυάδα απόδοσης 4.33
17:00
Χάντερσφιλντ - Κόβεντρι
Goal/goal
1.72
17:00
Πρέστον - Ρόδεραμ
1 & over 2,5
2.52
BET: 35 units
Δυάδα απόδοσης 4.05
17:00
Νόριτς - Πλίμουθ
1 & over 1,5
1.80
22:00
Γουότφορντ - Λιντς
2 & over 2,5
2.25
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις