Φέρνει Τούρκο παικταρά ο Τερίμ!

Αυτόν φέρνει ο Τερίμ για το καλοκαίρι!

Πάει να πάρει ταλεντάρα από την Τουρκία για τον Παναθηναίκό ο Τούρκος προπονητής των πράσινων, μετά από αγώνα της K19 των πρασίνων με τη Φενέρμπαχτσέ.

Οι Τούρκοι λένε πως έμεινε… έκθαμβος ο προπονητής του Παναθηναϊκού από όσα είδε από νεαρό Τούρκο, στο παιχνίδι της Κ19 του Παναθηναϊκού με την αντίστοιχη της Φενερμπαχτσέ.

«Η ομάδα U19 της Φενερμπαχτσέ αντιμετώπισε πρόσφατα τον Παναθηναϊκό Κ19. Την ώρα που έπαιζαν οι γαλαζοκίτρινοι νεαροί ποδοσφαιριστές με προπονητή τον Σεμίχ Σεντούρκ, τον αγώνα παρακολούθησε και ο προπονητής του Παναθηναϊκού Φατίχ Τερίμ. Αναφέρθηκε ότι ο Φατίχ Τερίμ θαύμασε το νεαρό αστέρι της Φενέρμπαχτσε σε αυτό το ματς», σημειώνει το aspor.com.tr.

Φατίχ Τερίμ: Πάει να πάρει ταλεντάρα από την Τουρκία για τον Παναθηναϊκό – Οι Τούρκοι λένε πως έμεινε έκθαμβος
Φατίχ Τερίμ: Πάει να πάρει ταλεντάρα από την Τουρκία για τον Παναθηναϊκό – Οι Τούρκοι λένε πως έμεινε έκθαμβος

Η ομάδα ποδοσφαίρου Κ19 της Φενερμπαχτσέ έπαιξε εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό στον τέταρτο αγώνα της στο Διεθνές Τουρνουά Al Abtal που διοργανώνει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας με τη συμμετοχή 17 ομάδων.

Σύμφωνα με τα νέα της Fanatik. Αναφέρθηκε ότι στον προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, «άρεσε πολύ ο 18χρονος αμυντικός των γαλαζοκίτρινων, Μεχμέτ Τζαν Γκιουλέρερ».

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις