Υπογράφει με Έλληνα παικταρά!

Φοβερή απόφαση Αλαφούζου - Αλλάζει επίπεδο ο ΠΑΟ

Το 2025 τελειώνει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τους πράσινους ο Βαγιαννίδης, αλλά ο Παναθηναϊκός του έχει κάνει πρόταση για επέκταση της συνεργασίας τους.

Μπορεί ο Γιώργος Βαγιαννίδης να μπήκε με τα… όσα τη φετινή χρονιά στον Παναθηναϊκό, αλλά η πορεία του με τη φανέλα του «τριφυλλιού» δεν ήταν η ανάλογη.

Με Φατίχ Τερίμ ο νεαρός μπακ δεν έχει πάρει και σπίτι του τη φανέλα του βασικού, αλλά αυτό δεν σημαίνει και κάτι. Ο Γιάννης Αλαφούζος που θέλει να ισχυροποιήσει και μεταγραφικά το ελληνικό στοιχείο στα πράσινα αποδυτήρια, έχει πάρει την απόφαση να «δέσει» τον νεαρό ακραίο αμυντικό.

Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Βαγιαννίδης έχει ακόμα… δρόμο, αφού ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2025. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, o Παναθηναϊκός του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την επέκταση της συνεργασίας του, με αυξημένες κατά πολύ τις οικονομικές του απολαβές, με τον Βαγιαννίδη να έχει καταρχήν συμφωνήσει στα περισσότερα από όσα περιλαμβάνονται στο νέο του συμβόλαιο.

Θέμα χρόνου να πέσουν οι υπογραφές και ο Βαγιαννίδης να φοράει τα πράσινα για περισσότερα χρόνια, αφού άπαντες στον Παναθηναϊκό τον θεωρούν ένα project πολύτιμο για την ομάδα και θέλουν να τον ανταμείψουν με νέο συμβόλαιο και καλύτερες αποδοχές, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στο υπόλοιπο των play off της Super League και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

πηγή: sportime.gr

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις