Το χρέος της Ντιάνι και ο οδηγός Τζόουνς μέχρι 2.75

Προγνωστικά τσάμπιονς λιγκ γυναικών με παίκτρια ομάδας να πανηγυρίζει έξαλλα.

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με προγνωστικά και επιλογές για όλα τα γούστα μέχρι και 2.75.

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών: Μας χρωστάει κάτι η Γαλλίδα

Καλησπέρα σε όλους. Σούπερ στήλη Τετάρτης με μακροχρόνια, με προγνωστικά τσάμπιονς λιγκ γυναικών και μπάσκετ. Για όλα τα γούστα προγνωστικά, πάμε να δούμε αμέσως τις επιλογές μας.

Ξεκινάμε με τα ποδοσφαιρικά. Στη Λιόν, η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει την Μπενφίκα στη ρεβάνς του 2-1 του πρώτου αγώνα. Ξεκάθαρο φαβορί οι Γαλλίδες, δεν θα χάσουν την πρόκριση ή μάλλον θα γίνει αυτό μόνο με αυτοκτονία καθώς το επίπεδο είναι μεγαλύτερο. Η ουσία είναι πως πάλι θα στοχεύσουμε σε ειδικά αφού τα γκολ ίσως είναι παγίδα γιατί τα κορίτσια της Μπομπαστόρ και με ένα χαμηλό σκορ βολεύονται. Η Ντιάνι στο προηγούμενο ματς έχασε απίθανες ευκαιρίες ενώ ούτε στο πρωτάθλημα βρήκε δίχτυα. Η λογική λέει πως άμα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα θα βρει επιτέλους το γκολ που τόσο πολύ ψάχνει.

Εξάλλου αμυντικά οι φιλοξενούμενες δέχονται αρκετές φάσεις. Οπότε έχει λογική το να σκοράρει αυτή την φορά, εξάλλου μας το χρωστάει…

Με οδηγό τον Τζόουνς

Συνέχεια με το ματς στο Βελιγράδι ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Βαλένθια. Σκληρή μονομαχία με δύο ομάδες που έχουν μπολικά physical στοιχεία και που ξοδεύουν αρκετές δυνάμεις. Οι τυπικά γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και όλα τους τα ματς τα ανεβάζουν στο σκορ ενώ μετρούν μάλιστα σερί 13 νικών σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Σε καλή κατάσταση η ομάδα του Μούμπρου που έχει κάνει μεγάλες νίκες φέτος και που έχει τρομερό το ένστικτο της επιβίωσης σε τέτοια ματς. Βέβαια η αστάθεια είναι πρόβλημα οπότε το σημείο καλύτερα να το αποφύγουμε και να επιλέξουμε τους πόντους του Τζόουνς που αναμένεται να κουβαλήσει ξανά τη Βαλένθια.

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών ξανά… με στήριξη στην Μπάγερν

Πάμε και στο μακροχρόνιο. Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου για τα προημιτελικά του Champions League και υπάρχει ένα μικρό λαθάκι στις αποδόσεις για την πρόκριση. Η ομάδα του Αρτέτα δεν έχει συνηθίσει σε καμία περίπτωση να είναι μέσα σε δύο αρκετά ανταγωνιστικές διοργανώσεις και θα τα δώσει όλα για το πρωτάθλημα. Από την άλλη, το μυστήριο σύνολο του Τούχελ έχει ρίξει όλο το βάρος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και μπορεί να φτάσει στον τελικό άμα έχει την τύχη με το μέρος του.

Φυσικά υπάρχει παράδοση που ευνοεί την γερμανική ομάδα και γενικότερα η εμεπιρία της είναι μεγαλύτερη στη διοργάνωση. Εξάλλου μιλάμε για ένα τεράστιο club. Οπότε αξίζει η πρόκρισή της.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι

Την ίδια ημέρα υπάρχει και το Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι. Άλλο ένα παιχνίδι σούπερ αμφίρροπο, που ενδέχεται να κριθεί στις λεπτομέρειες και που οι αποδόσεις δεν λένε την αλήθεια σε καμία περίπτωση. Η ομάδα του Αντσελότι είναι γεννημένη για τα μεγάλα ματς και θέλει να φτάσει στα ημιτελικά ξανά. Απέναντί της βέβαια βρίσκεται η καλύτερη ομάδα της τελευταίας τριετίας αλλά φέτος έχει χαθεί κάπως στη μετάφραση.

Η δυναμική της επιθετικά παραμένει η ίδια ωστόσο αμυντικά μοιάζει να έχει μείνει από δυνάμεις αφού δέχεται αρκετά εύκολα γκολ. Η συμφωνία με τον Θεό και τον διάβολο της Ρεάλ Μαδρίτης εδώ ενδέχεται να φανεί ξανά. Δεν πείθει η Σίτι, βγάζει την εικόνα του 2019 όπου και τότε αποκλείστηκε στα προημιτελικά. Η πρόκριση των Ισπανών αξίζει σε τέτοιες τιμές.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Ειδικό
19:45
Λιόν (Γ) - Μπενφίκα (Γ)
Γκολ Καντιντάτου Ντιάνι
2.00
BET: 20 units
Ειδικό
21:00
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Βαλένθια
Τζόουνς over 14,5 πόντοι
1.95
BET: 20 units
Μακροχρόνιο Champions League
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
Πρόκριση Ρεάλ Μαδρίτης
2.75
BET: 20 units
Μακροχρόνιο Champions League
Άρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου
Πρόκριση Μπάγερν Μονάχου
2.02
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις