Είναι λάθος απόδοση το 23.00

προγνωστικά κληματσούδας με μακροχρόνιο στοίχημα από το conference league.

Value μακροχρόνιο βρήκε ο Θάνος Κληματσούδας σε απόδοση 23.00.

Προγνωστικά Κληματσούδας

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο. Προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Τελείωσαν οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων και ήθελα να ψαχτώ με ένα μακροχρόνιο.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται. Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Μυθικό 23άρι

Στην Αγγλία γίνεται μάχη για τρεις. Στην Ισπανία η Ρεάλ έχει προβάδισμα, στη Γερμανία η Λεβερκούζεν σχεδόν το σήκωσε, παρομοίως σε Ιταλία-Γαλλία για τις Ίντερ και Παρί Σεν Ζερμέν.

Οπότε τι έκανα; Ψάχτηκα με ευρωπαϊκά. Ματσάρες για την οχτάδα του Champions League, φαβορί δεν βλέπω όμως. Ιδανικά θα ήθελα να το κατακτήσει η Ατλέτικο Μαδρίτης. Αυτό είναι το «θέλω» μου. Από εκεί και πέρα, έχω ανοιχτό μακροχρόνιο με κατάκτηση Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία «έπεσε» στην Μάντσεστερ Σίτι. Γρίφος, πραγματικά. Ποιος θα σταματήσει τον Χάαλαντ και την παρέα του;

Στο Europa League δεν με «έψησαν» οι αποδόσεις κατάκτησης. Πιθανότατα η Λίβερπουλ θα το κατακτήσει, αλλά θα έπρεπε να τοποθετήσω… τριψήφιο ποσό, για να φανώ ικανοποιημένος στο τέλος του δρόμου. Οπότε, το έριξα στο Conference League. Και εκεί βρήκα… λαβράκι σε απόδοση 23.00 από την Bet365.

Σε αυτήν την απόδοση προσφέρεται η κατάκτηση του θεσμού από τον ΠΑΟΚ. Ο οποιοσδήποτε αυτή τη στιγμή θα σκεφτεί πως είμαι παρανοϊκός; Πως βάζω συναίσθημα; Θα διαφωνήσω μαζί του. Ο δικέφαλος του βορρά βρίσκει στην οχτάδα την Κλαμπ Μπριζ, ένα ζευγάρι 50-50. Εφόσον προκριθεί, πετυχαίνει -πιθανότατα- τη Φιορεντίνα. «ΟΚ», είναι ποιοτική ομάδα, αλλά σε καμία περίπτωση φόβητρο. Σε καμία περίπτωση επιπέδου Άστον Βίλα ή Λιλ.

Οπότε, εάν ο ΠΑΟΚ πετύχει την υπέρβαση και φτάσει στον τελικό, τότε το 23άρι αυτομάτως… κατεδαφίζεται. Κι εκεί παίζουμε είτε με κάλυψη. Ή όποιος θέλει, με cash out. Είναι λάθος απόδοση αυτό το 23άρι από την Bet365ο δρόμος για τον ΠΑΟΚ είναι βατός, οπότε φυσικά και κατέληξα σε αυτό το σημείο.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Μακροχρόνιο Conference League
Κατάκτηση
ΠΑΟΚ
23.00
BET: 13 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις