Εθνική και βόλεϊ μέχρι… 176.00

προγνωστικά βόλεϊ και στοίχημα για το Γεωργία-Ελλάδα. Στην εικόνα η δεύτερη.

Προγνωστικά στοιχήματος από τον Μάκη Λιοσάτο στον ημιτελικό της Volley League αλλά και early bets από Τιφλίδα!

Προγνωστικά βόλεϊ: Ζορίζει τον Ολυμπιακό ο Μίλωνας

Αγαπητοί φίλοι τα προγνωστικά στοιχήματος για τα play off του Nations League ήταν επιτυχημένα σε καλό ποσοστό, οπότε βγάλαμε ένα μικρό κέρδος. Πάμε σήμερα με τον ημιτελικό της Volley League και συνεχίζουμε αύριο με τον μεγάλο τελικό πρόκρισης της Εθνικής ομάδας. Και μη ξεχνάτε. Η εκπομπή μου ”Πρωινή Μουρμούρα”, σε νέα πλέον στέγη στο Gpradio.gr. Πατήστε play στο www.grevenapress.gr, καθημερινά μετά τις 11:00, κι ακούστε τα καλύτερα αθλητικά νέα και μουσικές, του ελληνικού ραδιοφώνου. Πάμε τώρα στα σημερινά προγνωστικά βόλεϊ.

Για τον Μίλωνα του προπονηταρά Σάκη Ψάρρα, έγραφα από την αρχή της σεζόν, στα μακροχρόνια προγνωστικά, ότι θα τερματίσει τρίτος και θα διεκδικήσει ακόμα και το πρωτάθλημα. Έτσι κι έγινε λοιπόν, για να φτάσουμε σήμερα να διεκδικεί σε ένα παιχνίδι, την είσοδο στον μεγάλο τελικό. Μάλιστα ο Μίλωνας έδειξε σε όλα τα φετινά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, ότι όχι απλά μπορεί να τον κοιτάξει στα μάτια, άλλα και να τον κερδίσει εύκολα. Όπως έγινε και στα τρία ματς που έπαιξαν οι δύο ομάδες στην Νέα Σμύρνη. Όλα τελείωσαν 3-0 υπέρ του Μίλωνα.

Αντίθετα, τα παιχνίδια που έγιναν στου Ρέντη ήταν όλα δυνατά ντέρμπι, που τα κέρδισε πολύ δύσκολα ο Ολυμπιακός, με τους φιλοξενούμενους να αποσπούν ένα ή δύο σετ. Το ίδιο περιμένω να γίνει και σήμερα. Εύχομαι και ελπίζω μάλιστα η ομάδα του Σάκη Ψάρρα να προκριθεί γιατί το αξίζει. Όπως ελπίζω να δούμε τον Γρεβενιώτη προπονητή, άμεσα στην Εθνική.

Ελλάς μπορείς και θα προκριθείς!

Την Πέμπτη πληρωθήκαμε νωρίς νωρίς από το γκολ του Μπακασέτα μόλις στο όγδοο λεπτό. Στην Τιφλίδα κόντρα στη Γεωργία τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα γενικά, άλλα η Εθνική μας θεωρώ ότι θα τα καταφέρει. Καλύτερος παίκτης με το Καζακστάν ήταν ο Μασούρας. Δικαιούται κι αυτός ένα γκολ, που θα μας στείλει στον έβδομο ουρανό αδέρφια…

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Μονό
17:00
Ολυμπιακός - Μίλων
2 (+2,5)
1.85
BET: 12 units
Μονό
17:00
Ολυμπιακός - Μίλων
2 (+1,5)
3.55
BET: 8 units
Δυάδα απόδοσης 15.08
17:00
Ολυμπιακός - Μίλων
2 (+1,5)
3.55
19:00
Γεωργία - Ελλάδα
2 & οver 2,5
4.25
BET: 2 units
Μονό
19:00
Γεωργία - Ελλάδα
2
2.46
BET: 14 units
Σκόρερ
19:00
Γεωργία - Ελλάδα
Γκολ Μασούρας
5.00
BET: 10 units
Combo
19:00
Γεωργία - Ελλάδα
Μασούρας πρώτος σκόρερ & ακριβές σκορ 1-3
176.00
BET: 2 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις