Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στην κρίσιμη αναμέτρηση της ομάδας του Αταμάν στην Ιταλία.

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η αναμέτρηση Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Γήπεδο: Virtus Segafredo Arena.
  • Διαιτητές: Γιαβόρ, Πέρες, Μπισάνγκ.
  • Προϊστορία: Ο Παναθηναϊκός προηγείται με 3-1 στα μεταξύ τους παιχνίδια από το 2000 και μετά.

Ρεπορτάζ Βίρτους Μπολόνια

Την έχει πάρει ο κατήφορος, αφού την περασμένη εβδομάδα υπέστη δύο ακόμα ήττες, φτάνοντας τις τέσσερις σερί. Πλέον είναι στην όγδοη θέση με ρεκόρ 17-14 και η εξάδα αποτελεί άπιαστο όνειρο. Στο τελευταίο παιχνίδι ηττήθηκε στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα με 94-79. Ξεχώρισε ο Σενγκέλια με 25 πόντους, αλλά συνολικά οι Ιταλοί δεν απέδωσαν καλά.

Stat attack: Σκοράρει 80,1 πόντους ανά ματς.

Απουσίες: Εκτός παραμένει ο Κάκοκ, ενώ οι Χάκετ και Κορντινιέ είναι αμφίβολοι.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Το 2/2 στη διπλή αγωνιστική της περασμένης εβδομάδας τον έφερε στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 20-11. Μάλιστα, την Παρασκευή επικράτησε εντός έδρας της Μπαρτσελόνα με 89-81, ισοφαρίζοντας τη διαφορά του πρώτου ματς. Για την ομάδα του Αταμάν ξεχώρισαν οι Σλούκας, Ναν και Μήτογλου.

Stat attack: Σκοράρει 81,5 πόντους ανά παιχνίδι.

Απουσίες: Θα παραταχθεί πλήρης.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός –  Προγνωστικά για τον αγώνα

Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες. Από τη μια οι Ιταλοί είναι σε πτωτική πορεία και πλέον ασχολούνται κυρίως με την κατάταξή τους στα play ins. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έχει χτίσει μομέντουμ με αποκορύφωμα τη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα. Αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Ολυμπιακό, στα υπόλοιπα παιχνίδια έχει καταφέρει να φτάσει πάνω από τους 85 πόντους. Πως να τον σταματήσει μια κακή άμυνα σαν αυτή της Βίρτους; Επιλογή λοιπόν, το over στους πόντους των φιλοξενούμενων.

Μονό
21:30
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός over 80,5
1.75
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις