Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Παρτιζάν - Ολυμπιακός: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στην αναμέτρηση των Πειραιωτών στο Βελιγράδι για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αναμέτρηση Παρτιζάν – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Stark Arena (Βελιγράδι, Σερβία)
  • Στον πρώτο αγώνα ο Ολυμπιακός επικράτησε
  • Πέρυσι η Παρτιζάν κέρδισε στην έδρα της

Ρεπορτάζ Παρτιζάν

Δεν πατάει καλά φέτος. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς γνωρίζει πως υπάρχει πιθανότητα πρόωρου αποκλεισμού εάν δε κερδίσει απόψε οπότε θα παίξει για τη ζωή της. Φυσικά αυτό δεν αρκεί, αφού στηρίζεται αποκλειστικά στις δυνάμεις μερικών Αμερικάνων παικτών που ουσιαστικά με τις επιδόσεις τους κρίνουν τα παιχνίδια της σερβικής ομάδας. Πάντως χαρακτηριστικό γνώρισμα της φέτος είναι πως μέσα στην έδρα της δε κερδίζει πάντα και έχει θέματα τόσα ώστε να μην κερδίζει εντός έδρας, εκεί που πέρυσι έκανε… πάρτι! Ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από την Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας ενώ στα ρεπορταζιακά της ομάδας, απουσία είναι ο ΛεΝτέι μόνο που λείπει για προσωπικούς λόγους.

Απουσίες: Απουσιάζει μόνο ο ΛεΝτέι

Stat attack: Over 160,5 συνήθως βγάζει στη Stark Arena.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Προέρχεται από δύσκολη νίκη κόντρα στη Βιλερμπάν. Μετά την ήττα από την Εφές παραλίγο να κάνει νέο παραπάτημα αλλά ευτυχώς τα συμμάζεψε στο φινάλε. Πλέον πηγαίνει στο Βελιγράδι για να κερδίσει και να δημιουργήσει νέες ελπίδες για την τετράδα αφού το 3/3 δε του αρκεί. Φυσικά αυτό πρέπει να συνδυαστεί και με άλλα αποτελέσματα αλλά τέτοια ματς του ταιριάζουν από άλλα. Απουσίες δεν υπάρχουν, ενώ μάλιστα ο Μιλουτίνοφ επιστρέφει σε ρυθμούς προπόνησης. Όλα αυτά πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου και ενώ στο πρωτάθλημα ετοιμάζεται για τον τρίτο και τελευταίο γύρο.

Stat attack: Under 80,5 συνήθως μακριά από το ΣΕΦ

Απουσίες: Δεν υπάρχει κάτι να αναφερθεί.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά στο Παρτιζάν – Ολυμπιακός

Δύσκολο ματς για προβλέψεις αλλά η φετινή Παρτιζάν είναι αναξιόπιστη. Ο Ολυμπιακός έχει επιβιώσει σε δύσκολες έδρες και μπορεί να πάρει και το σημερινό ματς. Επιλογή μας το διπλό.

Μονό
21:30
Παρτιζάν - Ολυμπιακός
2
2.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις