Ψάχνει πρόκριση, κολάζει το 3.35

προγνωστικά κληματσούδας με την εθνική Ελλάδας στην εικόνα.

Η Ελλάδα υποδέχεται το Καζακστάν, ψάχνει την πρόκριση στον τελικό και το 3.35 του ειδικού αποτελεί ευκαιρία.

Προγνωστικά Κληματσούδας

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο. Προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Πήραμε τις ανάσες μας και επιστρέφουμε στη δράση με τα προκριματικά του Euro 2024 και την προσπάθεια της Εθνικής μας για πρόκριση στα γήπεδα της Γερμανίας.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται. Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Σούπερ το 3.35

Μεγάλη βραδιά για την Ελλάδα και το σύνολο του Γκουστάβο Πογιέτ, καθώς υποδέχεται το Καζακστάν ώστε να πραγματοποιήσει το πρώτο μεγάλο βήμα για τα γήπεδα της Γερμανίας, εκεί όπου την περιμένουν ήδη Πορτογαλία, Τουρκία και Τσεχία στον όμιλο.

Ψυχωμένοι οι Έλληνες διεθνείς, αρκετά δεμένοι και δουλεμένοι την τελευταία διετία με τον Ουρουγουανό τεχνικό, αποτελούν το φαβορί για τη νίκη και κατ’ επέκταση την πρόκριση στον τελικό, εκεί όπου εάν προκριθούν, θα αντιμετωπίσουν είτε τη Γεωργία είτε το Λουξεμβούργο.

Διαιτητής ο Ντάνι Μάκελι, από τα… «καλά» παιδιά της UEFA και γενικά γνώριμος στο ελληνικό κοινό, από την παρουσία του σε αγώνες της Stoiximan Super League. Η Ελλάδα αναμένεται να πιέσει από το πρώτο λεπτό και να πατήσει αρκετά περιοχή, απέναντι στους πιο… άγαρμπους Καζάκους.

Στο 3.35 ο καταλογισμός πέναλτι από τη Stoiximan και θα αποτελέσει το σημερινό σημείο μου.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Μονό
21:45
Ελλάδα - Καζακστάν
Καταλογισμός πέναλτι
3.35
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις