Δυάδα, μονό και bet builder μέχρι 3.22

προγνωστικά γερμανίας με την εικόνα να δείχνει ποδοσφαιριστή να παίρνει κεφαλιά.

Προγνωστικά στοιχήματος από γκολ μέχρι σουτ στην εστία έχει από τα σημερινά παιχνίδια της Bundesliga o Στέλιος Ραδιόπουλος.

Προγνωστικά γερμανίας: Δυάδα με γκολ σε Βερολίνο και Καρλσρούη

Με μόλις μία περασμένη επιλογή στις πέντε συνολικά της Παρασκευής, καταγράψαμε μικρή χασούρα. Κρίμα πραγματικά όμως, καθώς ένα γκολ έλειψε της Όσναμπρικ για να περάσει η δυάδα της Zweite. Μάλιστα στο παιχνίδι σκόραρε και ο Τζόλης, αλλά ο Ένγκελχαρτ δεν μας έκανε τη χάρη. Αντίθετα στο ματς της Κολωνίας τα προγνωστικά γερμανίας απεδείχθησαν σωστά, επιβεβαιώνοντας το combo μας.

Δυάδα, μονό και bet builder μέχρι 3.22

Πάμε παρέα και σήμερα με το τελευταίο blog πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, όπου και λογικά θα απέχω, με προγνωστικά γερμανίας κι επιλογές από τη Zweite αλλά και τη Bundesliga.

Ξεκίνημα το μεσημέρι της Κυριακής από το Βερολίνο, με τη Χέρτα να υποδέχεται τη Σάλκε. Μεταβατική χρόνια για τους γηπεδούχους, αφού η αστάθεια της ομάδας σε όλη τη σεζόν δεν της επέτρεψε να κάνει σκέψεις άμεσης επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια. Ακόμα χειρότερη η σεζόν για τη Σάλκε, η οποία τουλάχιστον δείχνει με τις τελευταίες εμφανίσεις της να σώζει τη παραμονή. Περιμένω ανοικτό παιχνίδι, αφού άμυνα δεν παίζει καμία τους. Αντιθετα επιθετικά υπάρχει μπόλικη ποιότητα εκατέρωθεν.

Η Καρλσρούη διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για πλασάρισμα στην προνομιούχο τριάδα, αλλά και αυτή παλεύει με την αστάθεια της, αφήνοντας το τελευταίο μήνα σημαντικούς βαθμούς εντός και εκτός. Το Μαγδεμβούργο έχει μόλις μία νίκη στις τελευταίες δέκα εξόδους του, αλλά παραμένει σκληροτράχηλη ομάδα  και πολύ προσηλωμένη στα αμυντικά της καθήκοντα, ενώ παράλληλα διατηρεί καλή παράδοση έναντι της σημερινής του αντιπάλου με μόλις μία ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια τους. Και αυτός είναι ο κύριος λόγος που τα δύο γκολ των γηπεδούχων πληρώνουν ικανοποιητικά σήμερα. Θα τιμήσω την επιλογή, καθώς στη καλή της μέρα η επίθεση της Καρλσρούης πετάει φωτιές, ενώ τα 48 γκολ της  σε 25 αγωνιστικές, την κατατάσσουν δεύτερη στη κατηγορία.

Προγνωστικά μπουντεσλίγκα με δύο bet builder

Νωρίς το απόγευμα η Φράιμπουργκ υποδέχεται τη Λεβερκούζεν μετά τις υποχρεώσεις αμφότερων στο Europa League. Η γηπεδούχος δέχθηκε πέντε γκολ στην Αγγλία και αποκλείστηκε, η φιλοξενούμενη από την άλλη κατάφερε κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό να πάρει τη πρόκριση, έναντι της Καραμπάγκ, για τα προημιτελικά. Στη σημερινή κόντρα των δύο ομάδων σίγουρα θα παίξει ρόλο η κούραση και το βάθος του ρόστερ. Και εκεί ξεκάθαρο φαβορί είναι η Λεβερκούζεν, η οποία μπορεί να διαχειρίζεται τέτοιου είδους καταστάσεις χωρίς απώλειες από την αρχή της σεζόν με απαράμιλλο στυλ.

Με επτά βαθμούς διαφορά από τη Μπάγερν, σίγουρα η ομάδα του Αλόνσο δεν θέλει να δώσει δικαιώματα με πιθανή γκέλα. Από την άλλη όμως, δεν είναι και το πλέον εύκολο για την ομάδα να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη σε ολόκληρο το 90λεπτο. Η Φράιμπουργκ σκοράρει συνήθως μπροστά στο κοινό της, αλλά η άμυνα της μπάζει από παντού στο δεύτερο γύρο δεχόμενη 19 γκολ, τη χειρότερη επίδοση στην κατηγορία.

Θα αποφύγω οποιαδήποτε πρόβλεψη σε σημείο καθώς περιμένω προσεκτική προσέγγιση κυρίως από τους φιλοξενούμενους. Λογικά μέσω της καλής τους κυκλοφορίας και της κατοχής θα βρουν γκολ, κάτι που βλέπω να πετυχαίνουν και οι γηπεδούχοι, με την αναμέτρηση να κινείται στα όρια του over.

Στο Ντόρτμουντ αργά το απόγευμα, η τοπική ομάδα κοντράρεται με τη Φρανκφούρτη με την παράδοση να είναι συντριπτικά υπέρ των γηπεδούχων με μόλις μία ήττα στις τελευταίες 14 συναντήσεις τους και 11 νίκες στα τελευταία 12 ματς που διεξήχθησαν στην έδρα τους. Η καλή της άμυνα έδωσε μεσοβδόμαδα και την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, ενώ μετά τη προχθεσινή νίκη της Λειψίας, χρειάζεται το τρίποντο για να παραμείνει σε θέση ισχύος όσον αφορά το εισιτήριο και για την επόμενη διοργάνωση. Η φιλοξενούμενη Άιντραχτ κρατά χωρίς προβλήματα την έκτη θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο, έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία δέκα ματς, παραμένοντας μάλιστα αήττητη στα τελευταία πέντε.

Δεν βλέπω πιθανή έκπληξη όσο η Ντόρτμουντ δεν έχει εξασφαλίσει την τετράδα μαθηματικά. Με όπλο την αψεγάδιαστη της άμυνα και με τους Μάλεν και Φούλκρουγκ σε εξαιρετική κατάσταση, περιμένω, παρόλη τη, κούραση, να πάρει εύκολα ή δύσκολα το τρίποντο απόψε.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Δυάδα απόδοσής 3.22
14:30
Καρλσρούη - Μαγδεμβούργο
Καρλσρούη over 1,5
1.71
14:30
Χέρτα - Σάλκε
Goal/goal & over 2,5
1.86
BET: 10 units
Combo
16:30
Φράιμπουργκ - Μπάγερ Λεβερκούζεν
Goal/goal & under 4,5
2.40
BET: 20 units
Bet builder
18:30
Μπορούσια Ντόρτμουντ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
1Χ & under 4,5 & Μάλεν over 0,5 σουτ στην εστία
2.17
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις