Φουλ της Γερμανίας έως 3.50

προγνωστικά

Ο Bats επιστρέφει με έξι επιλογές από το πρόγραμμα του Σαββάτου, με μπόλικη Bundesliga αλλά και ένα ματς του FA Cup.

Προγνωστικά πρέμιερ λιγκ με Γουλβς – Κόβεντρι

Μονά, combo και ειδικές επιλογές για σήμερα. Με προγνωστικά μπουντεσλίγκα θα πάμε αλλά και με ένα ματς από το FA Cup. Και με αυτό ξεκινάμε. Χωρισμένη στα δύο είναι η Αγγλία, με ορισμένες ομάδες να αγωνίζονται για το πρωτάθλημα και άλλες να παίζουν στα προημιτελικά του FA Cup. Δύο από αυτές που αγωνίζονται για το κύπελλο είναι η Γουλβς κι η Κόβεντρι, οι οποίες έχουν στόχο να βρεθούν στο «Γουέμπλεϊ» για τα ημιτελικά. Μία κατηγορία χωρίζει τις σημερινές αντιπάλους, με τους «λύκους» να δείχνουν πολύ καλά στοιχεία τους τελευταίους τρεις μήνες. Μπροστά στο κοινό τους ειδικά παίζουν εξαιρετικά, με απολογισμό 8-4-2 στα τελευταία 16 παιχνίδια. Η φόρμα της Κόβεντρι κι οι απουσίες στην επίθεση για την ομάδα του Ο’ Νιλ θα κάνουν πιο ζόρικα τα πράγματα, όμως και πάλι αυτή είναι το φαβορί και δύσκολα θα στραβοπατήσει. Το combo 1 & over 1,5 με απόδοση 2.02 στην Stoiximan αξίζει το ποντάρισμά μας.

Προγνωστικά μπουντεσλίγκα με Βόλφσμπουργκ – Άουγκσμπουργκ

Μπαίνουμε στα της Γερμανίας με πρώτη αναμέτρηση αυτήν ανάμεσα σε Βόλφσμπουργκ και Άουγκσμπουργκ. Εννιά στροφές πριν το φινάλε της σεζόν οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 13η θέση και στο +7 από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι 9οι και απέχουν μόλις έναν βαθμό από την 7η θέση που πιθανώς να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι περισσότεροι μάλλον θα περίμεναν τα πράγματα να είναι αντίστροφα στην αρχή της σεζόν. Αμφότερες παίζουν ανοιχτά και πολλές φορές το πληρώνουν, έχοντας δεχτεί από 41 γκολ η καθεμία. Επιθετικά συνήθως βρίσκουν λύσεις και στο σημερινό ματς θα τους δοθούν οι ευκαιρίες. Γι’ αυτό θα πάμε με το goal/goal & over 2,5 στο 2.09 του Betshop.

Ντάρμσταντ – Μπάγερν

Δε λέει να σηκώσει κεφάλι η Ντάρμσταντ, κολλημένη σταθερά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Μπορεί να υπολείπονται ακόμα εννιά αγωνιστικές, όμως ας μη γελιόμαστε, του χρόνου θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Έχει να κερδίσει από τις 7 Οκτωβρίου, και πέρα από λίγες ισοπαλίες μετρά μόνο ήττες. Πολύ δύσκολο αυτό να αλλάξει σήμερα με αντίπαλο την Μπάγερν. Η ομάδα του Τούχελ πρώτα αποτίναξε το άγχος του πρόωρου ευρωπαϊκού αποκλεισμού με το 3-0 επί της Λάτσιο, κι έπειτα διέλυσε με το εντυπωσιακό 8-1 τη Μάιντζ. Η ψυχολογία στο στρατόπεδο των Βαυαρών είναι σίγουρα καλύτερη κι αυτό θα τους ωθήσει σε άλλη μια επιβλητική εμφάνιση.

Δεν έχει νόημα να πάμε σε επιλογές τερμάτων, καθώς ακόμα και το over 3,5 ίσα που φτάνει το 1.70. Αντ’ αυτού, θα επιλέξουμε αρχικά το να μπουν over 1,5 γκολ και στα δύο ημίχρονα, με απόδοση 2.65 στην Stoiximan, αλλά και τις 19+ τελικές της Μπάγερν στο 1.83 της Novibet. Οι Βαυαροί μετρούν 18,3 τελικές ανά εκτός έδρας ματς, μία παραπάνω θέλουμε κόντρα στην χειρότερη άμυνα της Bundesliga.

Ουνιόν Βερολίνου – Βέρντερ Βρέμης

Την επιστροφή στις νίκες ψάχνουν Ουνιόν Βερολίνου και Βέρντερ Βρέμης, στη μεταξύ τους αναμέτρηση με γηπεδούχο την πρώτη. Αμφότερες μετρούν τρία σερί ματς δίχως τρίποντο με δύο συνεχόμενες ήττες, αποτελέσματα που τις αφήνουν πίσω στους στόχους τους. Η Ουνιόν δεν κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού και να μειώσει αυτήν από τις ευρωπαϊκές θέσεις, ενώ η Βέρντερ έμεινε κι αυτή πίσω στη μάχη της εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα δίναμε ένα μικρό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους που δείχνουν γενικά καλύτερα σημάδια φέτος, όμως λόγω έδρας είναι πολύ πιθανό αποτέλεσμα κι η ισοπαλία. Πάντως, λόγω και της ανάγκης για τους τρεις βαθμούς και από τις δύο πλευρές, το goal/goal αποτελεί ίσως την καλύτερη επιλογή από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Στο 1.80 της Fonbet μας καλύπτει.

Προγνωστικά μπουντεσλίγκα Χόφενχαϊμ – Στουτγκάρδη

Κλείνουμε με την πολύ δυνατή αναμέτρηση στο Ζίνσχαϊμ μεταξύ της Χόφενχαϊμ και της Στουτγκάρδης. Οι φιλοξενούμενοι έχουν βάλει πλώρη για την τρίτη θέση και την εξασφάλιση της συμμετοχής τους στο Champions League την επόμενη σεζόν, διανύοντας μια ονειρική σεζόν. Αυτό το έχουν πετύχει παίζοντας όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο, στηρίζοντας πολλά στο δίδυμο Ουντάβ-Γκιρασί. Κι η γηπεδούχος ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία, ίσως σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό και φτάνοντάς το στα άκρα. Γι’ αυτό και το έχει πληρώσει πολλές φορές, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 7η θέση. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει 23 από τα 44 γκολ τους και οι φιλοξενούμενοι 25 από τα 57 δικά τους τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, με το goal/goal ημιχρόνου να επιβεβαιώνεται σε δύο από τα τελευταία τρία ματς της Χόφενχαϊμ. Αξίζει λοιπόν να πάρουμε αυτή την επιλογή ρίσκου στο 3.50 της Bet365.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Combo
14:15
Γουλβς - Κόβεντρι
1 & over 1,5
2.02
BET: 30 units
Combo
16:30
Βόλφσμπουργκ - Άουγκσμπουργκ
Goal/goal & over 2,5
2.09
BET: 29 units
Ειδικό
16:30
Ντάρμσταντ - Μπάγερν
Over 1,5 και στα 2 ημίχρονα
2.65
BET: 23 units
Ειδικό
16:30
Ντάρμσταντ - Μπάγερν
Μπάγερν 19+ προσπάθειες για γκολ
1.83
BET: 33 units
Μονό
16:30
Ουνιόν Βερολίνου - Βέρντερ Βρέμης
Goal/goal
1.80
BET: 33 units
Μονό
19:30
Χόφενχαϊμ - Στουτγκάρδη
Goal/goal στο 1ο ημίχ.
3.50
BET: 17 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις