Επέλαση των γηπεδούχων έως 5.50

Προγνωστικά στοιχήματος με την ατλέτικο μαδρίτης στην εικόνα.

Ποδοσφαιρική πανδαισία στα προγνωστικά Κυριακής του The Magician, με την βόμβα της ημέρας να έρχεται από την Γερμανία!

Προγνωστικά στοιχήματος: Επίθεση φωτιά οι φιλοξενούμενοι

Καλημέρα σας. Πανδαισία αγώνων – ευκαιριών στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος και εμείς κρατήσαμε αυτά που μπορούν ν’ αποδειχτούν, όσο πιο κερδοφόρα. Πάμε να τα δούμε ένα ένα.

Χέρενφεν-Φέγενορντ

Εκκίνηση από την Ολλανδία και τον αγώνα Χέρενφεν – Φέγενορντ. Οι γηπεδούχοι παλεύουν να μπουν στην πρώτη οχτάδα των play-off, καθώς βρίσκονται στην ένατη θέση στο -2 από την Ουτρέχτη. Δεν ξεκίνησαν θετικά το πρωτάθλημα, αλλά σταδιακά βελτιώθηκαν και διεκδικούν, με εννέα αγωνιστικές ν’ απομένουν, ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αποτελεσματικοί μπροστά στο κοινό τους, πρέπει όμως να σκοράρουν σήμερα, εάν θέλουν να κερδίσουν κάτι από το ματς. Οι φιλοξενούμενοι είναι στην δεύτερη θέση, δέκα πίσω από την κορυφή και έξι μπροστά από την Τβέντε. Οι περσινοί πρωταθλητές στις λεπτομέρειες έχουν χάσει πολύτιμους βαθμούς, με επιθετική γραμμή που μόλις δύο φορές σε 25 αγώνες δεν βρήκε δίχτυα. Θα κυνηγήσει την πρωτοπόρο, αλλά δεν έχει ξεφύγει από τους ακολούθους της.

Σημείο: Φαβορί οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να σκοράρουν αρκετά γκολ απέναντι σε οποιαδήποτε άμυνα. Παίρνω το over 2,5 με απόδοση 1.60 στην Novibet.

Προγνωστικά στοιχήματος με βαθμό/ούς χρυσάφι

Ούτε ζέστη, ούτε κρύο για την Ρεμς, είτε αγωνίζεται εντός, είτε εκτός έδρας. Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Μπορεί να βρίσκεται σχετικά κοντά στην πρώτη εξάδα (-5), αλλά έχει και τρεις ομάδες να προσπεράσει. Το κυριότερο είναι ότι δεν έχει βγάλει ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Αντίθετα η Μετς έκλεισε με δύο σερί νίκες, μια κακή χρονική περίοδο που προηγήθηκε, με ένα βαθμό σε δέκα αγώνες. Με 23 βαθμούς είναι προτελευταία στην βαθμολογία, στο -2 από την σωτηρία. Κρίσιμο το σημερινό ματς, καθώς ακολουθούν πολύ δύσκολα παιχνίδια με την 3η Μονακό, την 2η Μπρεστ και την 5η Λανς.

Σημείο: Καίγονται οι φιλοξενούμενοι και θα τους στηρίξω στο Χ2 με απόδοση 2.35 στην Novibet.

Ικανή για το διπλό

Πάμε Ιταλία στο παιχνίδι Βερόνα – Μίλαν. Οι γηπεδούχοι για δεύτερη φορά στην σεζόν σημείωσαν δύο σερί νίκες, βγαίνοντας από την ζώνη του υποβιβασμού, στο +2 από την 18η θέση. Μαχητικοί, αλλά όσο φθάνουν οι ικανότητες τους, που με τους μεγάλους φέτος τα βρίσκουν μπαστούνια. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται και αυτοί από δύο νίκες. Στην δεύτερη θέση το συγκρότημα του Πιόλι, θα δώσει μάχη με Γιουβέντους και Μπολόνια για τις θέσεις 2 έως 4. Παρουσιάζεται σοβαρή και με σταθερά καλή απόδοση, ταξίδεψε χωρίς σοβαρές απουσίες και με την παράδοση υπέρ της.

Σημείο: Το διπλό και over 1,5 με απόδοση 2.25 από την Novibet με καλύπτει.

Σε κίνδυνο το αήττητο

Μετακομίζουμε στην Γερμανία. Η Φράιμπουργκ αντιμετωπίζει την αήττητη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Θα πάω με την έκπληξη εδώ. Δυσκολοκαταβλητη εντός έδρας οι γηπεδούχοι, βγάζουν το λάδι στους μεγάλους. Κρυφοκοιτάζει υψηλότερα, προς τις ευρωπαϊκές θέσεις, αλλά έχει ένα κενό επτά βαθμών. Το συγκρότημα του Αλόνσο σπάει τα ρεκόρ φέτος. Ακόμα και την Πέμπτη που έχανε με 2-1 στο 91′ εντός έδρας από την Καραμπάχ, κατάφερε να το γυρίσει σε 3-2 σε τέσσερα λεπτά. Αρνείται να ηττηθεί, στο +10 από την δεύτερη θέση, αλλά εδώ και μερικές εβδομάδες βγάζει κούραση και δεν κερδίζει με μεγάλη ευκολία ή το καταφέρνει στα χασομέρια. Δίνει έτσι το δικαίωμα στους αντιπάλους να ελπίζουν σε θετικό αποτέλεσμα.

Σημείο: Κάπου θα την πατήσει η Λεβερκούζεν. Θα πάω με την έκπληξη και το και over 2,5 απόδοσης 5.50 στην Novibet.

Με επιθετικό στιλ

Ίσως ξύπνησε αργά η Βιγιαρεάλ. Πλέον μετράει οχτώ σερί παιχνίδια αήττητη με εκτός έδρας νίκες σε Μπαρτσελόνα (3-5), Ρεάλ Σοσιεδάδ (1-3) και Μπέτις (2-3). Ακόμα και την Πέμπτη προσπαθήσει να αγγίξει το όνειρο της πρόκρισης απέναντι στην Μαρσέιγ, αλλά η νίκη με 3-1 δεν αρκούσε να δώσει την πρόκριση. Σε επιθετικό οίστρο η ομάδα του Μαρσελίνο, δημιουργεί πολλές φάσεις για γκολ. Η Βαλένθια όσο δύναμη βγάζει εντός έδρας, τόσο αναιμική παρουσιάζεται μακριά από το Μεστάγια. Παρόλο που η άμυνα την προδίδει, επιθετικά είναι σε καλή κατάσταση. Με παιχνίδι λιγότερο, είναι μόλις δύο βαθμούς μακριά από την πρώτη επτάδα και την Ευρώπη.

Σημείο: Το περίμενα χαμηλότερα και θα κρατήσω το over 2,5 στο 1.96 στην Novibet.

Ευκαιρία νίκης

Άλλη μια ομάδα που ψάχνεται για ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι η Λας Πάλμας. Η ανοδική της πορεία διακόπηκε τις τελευταίες τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, όπου συγκέντρωσε μόλις δύο βαθμούς. Απέχει πέντε βαθμούς και με νίκη σήμερα στην έδρα της, (την οποία εκμεταλλεύεται αρκετά) απέναντι στην ουραγό Αλμερία,  αναπτερώνει τις ελπίδες της. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεκινήσει τα πλάνα τους για την δεύτερη κατηγορία. Τίποτα δεν έχει λειτουργήσει σωστά μέχρι στιγμής, δεν έχει νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα, ενώ εκτός έδρας οι επιδόσεις της είναι απογοητευτικές (0-2-12).

Σημείο: Άσος με απόδοση 1.89 στην Novibet.

Θέλει πάθος και το έχει

Το έχει η Ρόμα. Έχει μεταμορφωθεί από την έλευση του Ντε Ρόσι στον πάγκο και πλέον η ομάδα παλεύει για έξοδο στο Champions League. Σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ στο πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με την αισθητή βελτίωση στην άμυνα, η ομάδα έχει σταθερή ανοδική πορεία. Με πολλές αλλαγές παρατάχθηκε την Πέμπτη (ήττα 1-0) στον επαναληπτικό της νίκης με 4-0 στην Ρώμης με την Μπράιτον. Η Σασουόλο πήρε το τελικό απέναντι στην Φροζινόνε την προηγούμενη αγωνιστική και έμεινε ζωντανή στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία. Είδε τον χάρο με τα μάτια της πολλές φορές, αλλά έστω και έτσι πήρε το τρίποντο μετά από ένα αρνητικό σερί 0-1-7. Δέχεται ασφυκτική πίεση στα εκτός έδρας ματς παίζοντας κυρίως με αντεπιθέσεις. Δύσκολα θα αποκομίσει όφελος από το συγκεκριμένο αγώνα.

Σημείο: Την Παρασκευή το βράδυ η τέταρτη της βαθμολογίας Μπολόνια κέρδισε και η μεταξύ τους διαφορά πήγε στους έξι βαθμούς. Επιτακτική η ανάγκη σήμερα για νίκη. Άσος και over 2,5 με απόδοση 2.00 στην Novibet.

Στο παραδοσιακό ντέρμπι

Κλείνω τα προγνωστικά στοιχήματος με το ντέρμπι στην Ισπανία. Η Ατλέτικο Μαδρίτης φρόντισε να σβήσει από την μνήμη των φιλάθλων της την ήττα – κάζο από την Καντίθ, με την νίκη – πρόκριση στα πέναλτι απέναντι στην Ίντερ. Πλέον επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα. Τέταρτη στην βαθμολογία στο +2 από την πέμπτη θέση, θέλει νίκη για να να πλησιάσει την σημερινή της αντίπαλο Μπαρτσελόνα και να παραμείνει στην προνομιούχο τετράδα. Εξωπραγματικά τα νούμερα της εντός έδρας σε 14 αγώνες, με 13 νίκες και μία ισοπαλία.

Η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε και αυτή μεσοβδόμαδα στα προημιτελικά του Champions League. Αήττητη εκτός έδρας αλλά τα δύσκολα έρχονται με επισκέψεις σε Ρεάλ Μαδρίτης, Χιρόνα και σήμερα στο «Μετροπολιτάνο». Δεν πείθει η ομάδα του Τσάβι φέτος και δυσκολεύεται αφάνταστα σ’ εχθρικές έδρες. Μεσοαμυντικά χωλαίνει και δεν θυμίζει σε τίποτα παλιότερες χρονιές.

Σημείο: Περισσότερο εμπιστεύομαι την επίθεση των γηπεδούχων παρά αυτή της Μπαρτσελόνα. Επιλογή μου ο άσος και over 2,5 με απόδοση 3.50 στην Novibet.

Καλή επιτυχία!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Δυάδα απόδοσης 3.13
15:30
Χέρενφεν - Φέγενορντ
Over 2,5
1.60
17:15
Βιγιαρεάλ - Βαλένθια
Over 2,5
1.96
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 5.28
16:00
Ρεμς - Μετς
Χ2
2.35
16:00
Βερόνα - Μίλαν
2 & over 1,5
2.25
BET: 20 units
Combo
16:30
Φράιμπουργκ - Λεβερκούζεν
1Χ & over 2,5
5.50
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.78
17:15
Λας Πάλμας - Αλμερία
1
1.89
19:00
Ρόμα - Σασουόλο
1 & over 2,5
2.00
BET: 20 units
Combo
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
1 & over 2,5
3.50
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις