Τα στάνταρ και η έκπληξη του 8.00!

Προγνωστικά στοιχήματος με τον Ινάκι Γουίλιαμς της ομάδας Μπιλμπάο στην φωτογραφία.

Αναμετρήσεις από La Liga, Bundeliga και Premier League σήμερα στο μενού του TheMagician, με στανταράκια και βόμβες!

Προγνωστικά στοιχήματος με ευκαιρία για θέαμα

Καλημέρα σας. Τα συγχαρητήρια μου πρώτα απ’ όλα, σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό για τις δύσκολες προκρίσεις που πήραν στους 8 του Conference League. Τώρα στα δικά μας, έχουμε ένα Σάββατο που μπορεί να προσφέρει πολλές ευκαιρίες πληρωμής, με μεγάλες αποδόσεις. Κράτησα για τα προγνωστικά στοιχήματος αγώνες από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπου έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Πάμε να τα δούμε.

Εκκίνηση από την Ισπανία και τον αγώνα Μαγιόρκα – Γρανάδα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 15η θέση και δεν έχουν ξεμπερδέψει με την υπόθεση παραμονή. Δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην έδρα τους, εκεί όπου κάθε χρόνο συγκεντρώνουν τους περισσότερους βαθμούς. Επικράτησαν στο νησί της Χιρόνα και έβαλαν δύσκολα στην Μπαρτσελόνα την προηγούμενη αγωνιστική, όπου έχασαν εκτός έδρας με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι με 14 βαθμούς, στο -10 από την σωτηρία, δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος, ουσιαστικά έχουν υποβιβαστεί. Αυτό δείχνει ότι τους έχει απελευθερώσει αγωνιστικά, αγωνιζόμενοι χωρίς άγχος, φέρνοντας τα τελευταία ματς μεγάλα σε έκταση σκορ. Μόλις μία φορά κράτησαν ανέπαφη την εστία τους σε 27 αγώνες, έχοντας μαζί με την ουραγό Αλμερία την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Σημείο: Ευκαιρία για τους γηπεδούχους με νίκη ν’ απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. Κρατάω το over 2,5 με απόδοση 2.40 στην Βet365.

Άμυνες με προβλήματα

Πάμε Γερμανία. Η Μάιντς προέρχεται από την οχτάρα στο Μόναχο από την Μπάγερν. Με τους 16 βαθμούς της είναι προτελευταία στην κατάταξη, στο -2 από τα μπαράζ παραμονής και στο -9 από την σωτηρία. Στο πρόγραμμα της βλέπω άλλα δύο βατά παιχνίδια για συγκομιδή βαθμών, ένα με την ουραγό Ντάρμσταντ και την 16η Κολωνία, αμφότερα εντός έδρας. Οπότε τα κουκιά είναι μετρημένα, κερδίζει και ελπίζει ή το θέμα παραμονή θα δυσκολέψει αφάνταστα. Η Μπόχουμ είναι 15η, στο +7 από τα μπαράζ και χρειάζεται 2-3 καλά αποτελέσματα ώστε να νιώθει πιο ασφαλής. Παρότι έχει σκοράρει τις εννέα τελευταίες αγωνιστικές, έχει μόλις δύο νίκες σ’ αυτό το διάστημα. Τρέχει σερί με επτά σερί goal/goal, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει την χειρότερη εκτός έδρας άμυνα της κατηγορίας, γεγονός που δίνει ελπίδες στους γηπεδούχους.

Σημείο: Κρατάω το over 2,5 με απόδοση 1.80 στην Stoiximan.

Προγνωστικά: Αναμένουμε γκολ και θέαμα

Η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται σε διαρκή πτώση. Τελευταία της νίκη ήταν στις 16 Δεκεμβρίου, έκτοτε τρέχει ένα αρνητικό σερί 0-4-6. Σπανίως δεν σκοράρει στην έδρα της (μόλις μία σε δώδεκα αγώνες), όπως επίσης σπανίως δεν δέχεται τέρμα, όπου τις τελευταίες 15 αγωνιστικές, τα κατάφερε μόλις μία φορά. Για Ευρώπη ούτε λόγος, κοιτάει να κλείσει όσο πιο θετικά γίνεται μία αποτυχημένη χρονιά. Η Άουγκσμπουργκ από την άλλη, προέρχεται από τρεις σερί νίκες, που την βοήθησαν να σκαρφαλώσει στην ένατη θέση, στο -8 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Όμορφο και πειθαρχημένο ποδόσφαιρο από τους φιλοξενούμενους, που άργησαν η αλήθεια είναι να δείξουν το καλό τους πρόσωπο. Αν διατηρήσουν το καλό αγωνιστικό τους προφίλ, θα βρουν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν.

Σημείο: Νίκη για διαφορετικούς λόγους θέλουν οι δύο ομάδες. Επιλογή το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 2.00 στην Stoiximan.

Παιχνίδι εξάποντο

Μετακομίζουμε στην Αγγλία. Η Λούτον αν περιόριζε έστω και λίγο τα αμυντικά της κενά, θα βρισκόταν σε πολύ καλύτερη μοίρα από την 18η θέση στην οποία βρίσκεται τώρα και οδηγεί σε υποβιβασμό. Έχει βρει δίχτυα στα 15 τελευταία ματς πρωταθλήματος, ενώ σε μόλις δύο κράτησε ανέπαφη την εστία της έχοντας 13 goal/goal. Η νίκη είναι μονόδρομος σήμερα απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία είναι στο +3, και θέλει αφενός να την <<πιάσει>> στην βαθμολογία και να αφετέρου να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι τώρα προέρχονται από τρεις σερί ήττες, ενώ εκτός έδρας ζορίζονται, βγάζοντας προβλήματα στην ανάπτυξη αλλά και στην αμυντική τους λειτουργία. Τουλάχιστον σήμερα με τα κενά των γηπεδούχων από το κέντρο και πίσω, θα βρουν τις ευκαιρίες που χρειάζονται για να σκοράρουν, ώστε να ελπίζουν σε θετικό αποτέλεσμα.

Σημείο: Καίγονται οι γηπεδούχοι, αλλά στην άμυνα μπάζουν. Κρατάω το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 1.88. Ως έκπληξη τον άσο και over 3,5 με απόδοση 7.50 στην Novibet.

Προγνωστικά στοιχήματος με τα γκολ

Η Μπέρνλι προσπαθεί για το ακατόρθωτο να παραμείνει δηλαδή στην κατηγορία, αλλά με 14 βαθμούς είναι ουραγός. Ουδέποτε φάνηκε ανταγωνιστική στην Premier League, με την ομάδα του Κομπανί να βρίσκεται σταθερά από αρχές Νοεμβρίου εντός ζώνης υποβιβασμού. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψει όλα τις τα παιχνίδια, ακόμα και εάν υποβιβαστεί και μαθηματικά, γνώρισμα όλων των αγγλικών ομάδων. Τα μαύρα της χάλια έχει η αμυντική της λειτουργία, όπου από τα τελευταία δέκα ματς πρωταθλήματος, στα εννέα δέχτηκε τουλάχιστον δύο γκολ.

Η Μπρέντφορντ από την άλλη είναι στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Άνετη δεν την λες, καθώς προέρχεται από τέσσερα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα (0-1-3). Σήμερα όμως έχει την ευκαιρία απέναντι στην δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, να κερδίσει ώστε να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα. Αμυντικά και αυτή δυσκολεύεται μιας και εστία της παραβιάστηκε στα 14 από τα 15 τελευταία ματς πρωταθλήματος, απλά τα πηγαίνει καλύτερα επιθετικά από την σημερινή της αντίπαλο.

Σημείο: Πρώτον θα κρατήσω το over 1,5 γκολ της Μπρέντφορντ με απόδοση 1.95. Ακολούθως ως Funbet να σκοράρει ο Ιβαν Τόνει της Μπρέντφορντ 2+ γκολ, ο οποίος έχει γενέθλια σήμερα, με απόδοση 8.00 στην Novibet.

Νίκη τετράδας

Κλείνω τα σημερινά προγνωστικά με τον αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο – Αλαβές. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται μία ανάσα μακριά από την τετράδα και το επόμενο Champions League, κάτι που αποτελεί διακαή στόχο της ομάδας. Σ’ αντίθεση με τα εκτός έδρας ματς, στο <<Σαν Μαμές>> στάζει φαρμάκι, καθώς μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Ρεάλ Μαδρίτης, έκτοτε έχει 10-3-0. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση σ’ όλες τις γραμμές και το σημερινό μέγεθος του αντιπάλου δεν την φοβίζει. Η Αλαβές καλείται να φύγει αλώβητη από την χώρα των Βάσκων. Στέκεται πολύ καλά μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στο μέσον της βαθμολογίας, δεν θα κινδυνέψει, έχοντας κερδίσει τους περισσότερους βαθμούς (21 από τους 32) αγωνιζόμενη στην έδρα της. Δυσκολοκατάβλητη ομάδα, που οδηγεί τα παιχνίδια της σε αργό τέμπο, σ’ αντίθεση με τους γηπεδούχους που τους αρέσει το γρήγορο ποδόσφαιρο.

Σημείο: Φαβορί οι γηπεδούχοι, που με νίκη θα περάσουν την βραδιά στην τέταρτη θέση. Κρατάω τον άσο και over 1,5 με απόδοση 1.98 στην Stoiximan.

Έχουν γενέθλια σήμερα: 

Παίχτες: Γιώργος Ανατολάκης (50), Ιβάν Τόνει (28 – Μπρέντφορντ), Τέο Γουόλκοτ (35),

Καλή επιτυχία.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Μονό
15:00
Μαγιόρκα - Γρανάδα
over 2,5
2.40
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 3.60
16:30
Μάιντς - Μπόχουμ
over 2,5
1.80
16:30
Βόλφσμπουργκ - Άουγκσμπουργκ
Goal/goal & over 2,5
2.00
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 3.66
17:00
Λούτον - Νότιγχαμ Φόρεστ
Goal/goal & over 2,5
1.88
17:00
Μπέρνλι - Μπρέντφορντ
Μπρέντφορντ over 1,5
1.95
BET: 30 units
Funbet
17:00
Λούτον - Νότιγχαμ Φόρεστ
1 & over 3,5
7.50
BET: 5 units
Funbet
17:00
Μπέρνλι - Μπρέντφορντ
Σκόρερ Τόνει 2+ γκολ
8.00
BET: 5 units
Μονό
22:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Αλαβές
1 & over 1,5
1.98
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις