Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στη ματσάρα του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε «πράσινους» και «μπλαουγκράνα».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Γήπεδο: ΟΑΚΑ
  • Διαιτητές: Ντιφαλά, Βίλιους και Ρόσι
  • Προϊστορία: Η Μπαρτσελόνα προηγείται με 30-13 στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων από το 2000 και μετά.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Μπήκε από την αρχή πολύ δυνατά στο ματς και τελικά κατάφερε να κερδίσει με 89-76 τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Ουσιάστικά δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του αγώνα. Ο Σλούκας ήταν εξαιρετικός πετυχαίνοντας double double, ενώ οι Λεσόρ και Μήτογλου πέτυχαν 19 και 17 πόντους αντίστοιχα. Μοναδικό μελανό σημείο ήταν το μικρό ροτέισον του Αταμάν για ένα ακόμα παιχνίδι και μένει να δούμε αν αυτό θα επηρεάσει την ομάδα σε μια διπλή αγωνιστική.

Stat attack: Είναι πρώτος σε κλεψίματα με 7,3 ανά παιχνίδι.

Απουσίες: Προλαβαίνει ο Βιλντόζα, όχι όμως και ο Αντετοκούνμπο.

Ρεπορτάζ Μπαρτσελόνα

Ήταν για ακόμη μια φορά κακή και κατάφερε να εμφανιστεί στο παρκέ μόνο στο τρίτο δεκάλεπτο. Στο υπόλοιπο ματς η Φενέρ ήταν πολύ ανώτερη και δίκαια κέρδισε με 88-74. Διασώθηκε ο Μπριθουέλα με 4/4 τρίποντα, ενώ μόνο ο Λαπροβίτολα ήταν διψήφιος από τους υπόλοιπους. Είναι στη 2η θέση με ρεκόρ 20-10 και νιώθει την ανάσα τριών ομάδων που την απειλούν.

Stat attack: Είναι τρίτη σε ασίστ με 19,3 ανά ματς.

Απουσίες: Ήρθε στην Αθήνα χωρίς προβλήματα.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά στο Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα

Είναι ένα παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού. Οι δυο ομάδες θέλουν να υπερασπιστούν τη θέση τους στην τετράδα και ξέρουν πως οι διαφορές στην κατάταξη είναι πολύ μικρές και κάθε αποτέλεσμα μετράει. Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη και ιδανικά να καλύψει τη διαφορά του πρώτου ματς. Θα βρει απέναντί του μια ομάδα που δε θαμπώνει με την απόδοσή της και έχει μια καλή ευκαιρία για να πετύχει μια μεγάλη νίκη. Με τη δύναμη του ΟΑΚΑ, θεωρώ πως θα μπει δυνατά από το πρώτο λεπτό και θα προηγηθεί από την πρώτη περίοδο.

Μονό
21:15
Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα
1η περίοδος: 1 (-1,5)
1.95
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις