Με ειδικά παικτών στην Premier League

προγνωστικά Αγγλίας με παίκτης της Άστον Βίλα στην εικόνα.

Με παίκτες της Premier League ασχολείται ο Θάνος Κούρος στα κυριακάτικα προγνωστικά Αγγλίας, με επιλογές σε Μπέρμιγχαμ και Λίβερπουλ.

Προγνωστικά Αγγλίας: Άστον Βίλα – Τότεναμ

Χαιρετώ τους απανταχού αναγνώστες της στήλης. Με δύο αναμετρήσεις από την Premier League θα ασχοληθούμε στα σημερινά προγνωστικά Αγγλίας, όπου έχω δύο combo σε αναμετρήσεις που περιμένω γκολ.

Δύο απ’ τις πιο επιθετικές ομάδες του πρωταθλήματος συγκρούονται στο Μπέρμιγχαμ. Τότεναμ και Άστον Βίλα διατεθούν παραγωγικές επιθέσεις, ενώ αντιμετωπίζουν αμυντικά προβλήματα. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι για αυτό και θα ασχοληθώ με τους δύο πρωταγωνιστές των επιθετικών τους γραμμών. Από ένα σουτ στο τέρμα για Γουότκινς και Σον πληρώνει 1.82.

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής η Λίβερπουλ υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι. Σε εξαιρετική κατάσταση αμφότερες οι ομάδες, προέρχονται από διαδοχικές νίκες. Η κρισιμότητα του ματς είναι μεγάλη, όμως μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να δούμε «κλειστό» παιχνίδι μεταξύ των δύο. Οι δύο ομάδες συνηθίζουν να δίνουν φρενήρη ρυθμό στα παιχνίδια τους και κάτι ανάλογο περιμένω να συμβεί και σήμερα. Προσωπικά έχω εστιάσει στους δύο πιο φορμαρισμένους παίκτες των δύο για το combo μου.

Στους γηπεδούχους, αυτός είναι ο Νούνιεζ, ο οποίος σκοράρει ασύστολα το τελευταίο διάστημα. Στην ομάδα του Γκουαρντιόλα ο εξαιρετικός Φόντεν πραγματοποιεί ηγετικές εμφανίσεις αποτελώντας τον κινητήριο μοχλό. Από ένα σουτ στο τέρμα των δύο στο εξαιρετικό 2.45.

Με ειδικά παικτών στην Premier LeagueΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Με ειδικά παικτών στην Premier League

Ειδικό
15:00
Άστον Βίλα - Τότεναμ
Γουότκινς οver 0,5 σουτ στην εστία & Σον οver 0,5 σουτ στην εστία
1.82
BET: 40 units
Ειδικό
17:45
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι
Νούνιεζ οver 0,5 σουτ στην εστία & Φόντεν οver 0,5 σουτ στην εστία
2.45
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις