Combo του 2.12 στη Νάπολη

προγνωστικά στοιχήματος με τη Νάπολι να υποδέχεται το Τορίνο.

Με την αναμέτρηση Νάπολι - Τορίνο ασχολείται στα προγνωστικά στοιχήματος ο Χρήστος Τσίπης και καταλήγει σε combo απόδοσης 2.12.

Προγνωστικά στοιχήματος: Νάπολι – Τορίνο

Καλησπέρα σε  όλους τους φίλους αναγνώστες του koubanezos.gr. Τελείωσαν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και έρχεται… ΠΣΚ με πλούσιο κουπόνι. Στήλη με ιταλικό ενδιαφέρον σήμερα και προγνωστικά στοιχήματος από «Ντιέγκο Μαραντόνα». Πάμε να τα δούμε.

Η Νάπολι προέρχεται από δυο νίκες που της έδωσαν σημαντική ψυχολογική κυρίως ώθηση, διατηρείται αήττητη για πέντε αναμετρήσεις (τρεις ισοπαλίες). Προφανώς και θα έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της τη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα για τους «16» του Champions League. Δεν θα είναι εύκολο το έργο της απόψε, πάντως τελευταία δείχνει καλά σε όλους τους τομείς. Από την άλλη η Τορίνο παρουσιάζεται μέτρια το τελευταίο χρονικό διάστημα και ο άσος έχει τον πρώτο λόγο. Θα τον επιλέξω με κάλυψη και να σημειωθούν τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς.

Combo του 2.12 στη ΝάποληΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Combo του 2.12 στη Νάπολη

Combo
21:45
Νάπολι - Τορίνο
1Χ & over 1,5 & Νάπολι over 3,5 κόρνερ
2.12
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις